icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kalifa28
14. jún 2012

my dnes po dlhom čase pečené kuriatko s ryžou a uhorkovým šalátom, šošovicová polievka. bude aj na zajtra, víkend u svokry, takže do pondelka čáááááuuu kuchyna 😝 😝 😀

irsina83
14. jún 2012

@muskam ano moze, je to velmi chutne 😵

danielaj
14. jún 2012

@alexada čo chladnička dá 😀 uvarím si karfiol, potom ho roztlačím, ale nie úplne na kašu, aby boli aj väčšie kúsky, pridám vajíčka, nastrúhaný syr, osolím, pridám pažítku, vegetu a polohrubú múku, ale nie veľa a vysmážam na panvici potretej olejom, prípadne môžeš prida´t aj nakrájanú šunku, či inú zeleninu, aj kyslá smotana je dobrá do toho...skrátka veĺa možností 😉

zuzulienka31
14. jún 2012

cuketove placky s ovsenymi vločkami 🙂

lencyca
14. jún 2012

@lucyka1 ahoj,aj ja mam elektricku ruru a vzdy sa to podari 😉

lenka268
14. jún 2012

Dnes segedin s knedlou 🙂

dida84
14. jún 2012

Dnes kuracie špízy pečené na zemiakoch... mňam... 🙂

jolly84
14. jún 2012

vyprazany karfiol, zemiaciky, TO

lencyca
14. jún 2012

@danielaj Dani ja ich robim aj z celozrnnej muky na obmenu,skusala som aj iny pomer muky a bolo to dobre 😉

lencyca
14. jún 2012

dnes zo vcera spenatova polievka,kuraci rezen,nove zemiacky,miesany zeleninovy salat 😉

maba
14. jún 2012

@dida84 Ahoj,ako robíš tie špízy ? 😉

kucminka
14. jún 2012

@muskam prosím ťa a tá šupka z cukety sa musí dať dolu,keď chcem robiť tie plnené lodičky?

kucminka
14. jún 2012

poprosím vás,nejaký receptík na vajíčkovú polievočku,dostali sem vajíčka a neviem čo s nimi,tak by som spravila aj polievku.

bobinkask
14. jún 2012

ahojte u nás dnes porovo-zemiaková krémová polievka s opečeným rohlíkom a plnené kuracie prsia suš. rajčinou a mozzarellou a druhá kombinácia suš.rajčina a syr niva, k tomu zemiaková kaša, jazmínová ryža a miešaný šalát - šalát ,rajčinka, redkovka

bobinkask
14. jún 2012

@lencyca presne ako u nás 🙂 aj my máme radi domáce 😝

bodka13
14. jún 2012

môžem dať do mrazničky surový karfiol?...či treba radšej trochu povariť ?

ellise
14. jún 2012

@kucminka, jestli nevíš co s vajíčkama poradím ti, udělej noky s vajíčkem, do toho jich padne 8 🙂

verka1856
14. jún 2012

@bodka13 ahoj ja som takto mrazila a uz nikdy viac.dala som surovy a po rozmrazeni to bolo vodave chut vobec nie ako karfiol.vobec neodporucam. 😒

irriss
14. jún 2012

@bobinkask
Uz jsem prosila vedeni nekolikrat o doplneni armady smajliku.... 😒
napr. "uslintany nebo olizujici se" by se hodil... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

elise
14. jún 2012

@bodka13 ak ho chceš neskôr vysmažiť tak ho predvar (do vriacej vody na 3 minuty ponoriť) potom ho obal a takto obalený daj do alobalu a do miktorenoveho vrecka a zamraz. ak chceš do polievky uvar ho tak že ho dáš na 4 minuty do vriacej vody vybereš zase alobal a mikroten a mrazák ja takto mrazim. pozor nesol vodu

titkovamiriam
14. jún 2012

@kucminka hociaku zeleninovu a vajicka do nej jednoducho,,pusti,,nemusis zahustovat,davat cestoviny a podobne,2-3 si zozslahaj a 2-3 daj cele aby to ostali cele zltka 😉 alebo s vajickami je dobra aj paradajkova-uvar klasika a do taniera jednoducho uvarene vajicko pretlač cez zemiakovy ,,lisovač,, no a super je rascova tam moze ist aj 10 vajec 😉 😉 😉 ja mat vajcia že neviem čo s nimi tak lečo,halusky s vajickom,alebo niečo sladké zapečené 🙂
@bodka13 nie trosku ho spar 😉 ak chces cele ruzicky tak ich zamraz jednotlivo na niakej doske a az potom zamrznute daj dokopy a ked budes obalovat tak samozrejme nie uplne rozmrazene

verka1856
14. jún 2012

@och ahoj ako robys ten kuraci stroganov?dakujem.

abriela
14. jún 2012

@bobinkask vzdy na vecer tu hodis take dobroty

bobinkask
14. jún 2012

@abriela ked ja sa dostanem k počítaču až takto poobede a potom tu provokujem 😀

bobinkask
14. jún 2012

@irriss a ten s tým vyplazeným jazykom čo znamená? ja ho používam akože mi jedlo chutilo alebo dobre vyzerá 😉 alebo znamená niečo iné 😀 dufam,že ste sa mna niektorá neurazila, ak som ho použila na vaše dobré jedlo a on znači niečo iné 🙂 ospravedlnujem sa 😅

irriss
14. jún 2012

@bobinkask
no ja ho nepouzivam na olizovani ale na "vylizovani"-t.j. polib mi.. 😔 😔 😔 😔 .. 😀 😀 ale to jen malokdy..aby mne nemusel admin mazat za urazky😉 😀 😀 😀 😀 😀

😝 😝 😝 😝 ale mozna v teto teme je smajlikuv jazyk jiny nez je vedle.. 😎

bobinkask
14. jún 2012

@jéééminenku 😀 ale dufam ,že v tejto téme to značí ,že nám jedlo chutí alebo mnamkovo vyzerá 😵 😵 😵

titkovamiriam
14. jún 2012

Ranajky-kukuricne chrupky,domaci jogurt,broskyna
Desiata-zeleninková omeleta
šošovicova polievka- br.stehno ala čína a ryža
a večera opekačka,mamina ma narodeniny tak sme na dvore sedeli pri vinku a opekačkach 🙂 a iných mnamkách

dida84
14. jún 2012

@maba Ahoj... Najskôr som si kuracie namočila v marináde (olivový olej, čierne korenie, morská soľ, tymian, oregano, sojová omáčka, worcesterová omáčka)... Nechala som to cca pol hodinku odstáť... A potom som napichovala na špajdlu striedavo mäsko, cibuľu a papriku... zabudla som kúpiť slaninku... 😀 a potom som do vymasteného janského skla nakrájala na väčšie kúsky zemiaky, posypala soľou a kmínom, dala zopár rajčiniek pre chuť, na to naukladala tie špízy a zakryla alobalom... piekla som to asi pol hodinku a potom ešte 10 minút odokryté... 🙂

kucminka
14. jún 2012

@titkovamiriam ja by som aj vedela čo s vajíčkami,len to musím prisposobiť aj rodinke,lebo každý má rád niečo iné,ale ďakujem za tipy 😉