Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
granadir
@titkovamiriam
@abriela neverím baby, to je náhoda 😕 😕 😕 , ja som tiež októbrová 21.10. 😀 😀 😀 rascovú sme mali predvčerom, ale pridala som do nej aj ovsené vločky a ja do nej robievam aj haluštičky také malé, aby to bolo husté, milujeme husté polievky 😉
dnes dojeme jarnú-letnú zeleninovú polievku s haluškami, a idem urobiť rizoto zo slovenskej ryže so zeleninou a kuracím mäsom, 😉 máme ho radšej ako z klasickej ryže a bude aj na zajtra, zajtra nevarím, ideme z mm práce na športový deń, tak bude guláš, párky a neviem, čo nám ešte ponúknu 😅 😝
dobre rano!
Tak v oktobri pijeme.Dnes palacinky a karfiolava polievka a predpriprava na zajtra-uz mam nachystane veci na korpusy-jednu tortu budem robit jahodovu a druhu bananovo cokoladovu-len taka klasika do kruhovaj formy a nakoniec slanu budem robit husenicku lebo sklamany ze som ju nechcela robit 🙂
@titkovamiriam aj ja som oktobrova 😀
@boska79 no tak to už odpadnem 🙂 🙂 🙂 🙂 spravime tu party 🙂 🙂 🙂
idem piecť fašírku a zemiakovú kašu 🙂
Dnes vysmažím lososa, a svokra mi spraví a donesie vajičkovy šalat 😉 no neni zlatá?
@danielaj @titkovamiriam @boska79
Dobre rano. Takze mate do dane z hora, ze sme tvorive 😉
U nas bude dnes LEN gulašova polievka s chlebom a palacinky 3-2-1 😎 🙂
ahojte, vcera som robila tieto jednohubky k vinku http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=110734 ... mnaam 😵
@titkovamiriam
@abriela jasné, október to istí 😉
@boska79
@titkovamiriam super,takže nepoužívat šampon na objem... 😀
ja dnes robím fazuľovú na kyslo 🙂 a asi si objednáme pizzu, manželovi chodí po rozume 🙂
@danielaj ak to nie je tajko, kde robi manzel? Lebo aj moja mama ide dnes na sportove hry z prace a ja jej to zavidiiiim, lebo maju super program 😀 BTW aj moj starsi syn je 21.10 🙂
My dnes asi len sucha vecera 😕 rozteky, sunecka, zeleninka. kym si pozbieram deti po celom meste tak budu taki unaveni, ze nestihnem nic navarit.
ahojte,dnes gulášová polievka,zo včera ostali kuracie rezne,dorobím k nim hranolky,kapustový šalát,chystám sa vyskúšat cícerovú pomazánku 😉
...tak u nás si dnes s mužom dojeme zapečené cestoviny s karfiolom a chalani budú mať asi len chlebík so šunkou a zeleninou,keďže im cestoviny "nechutili" 😠 😠 😠
a konečne som kúpila formu na laskonky,tak sme včera laskonkovali 😝 🙂
žienky odbieham od rúry ale pozrite si dnesne telerano -uz asi len v archive bolo tam o domacich jogurtoch,cukinach a inych dobrotach 😀 ten farmar je moj clovek-inak farmu nepozeravam,ani som netusila ze je to ten co za nimi chodi 😀 😀 😀 😀 no tie jeho jogurty a že malinový mnaaam-hned kupim dnes niake mrazene a spravim detickam k palacinkam 😀
@bodka13 ja milujem zapecene spagety s karfilom 🙂

@bodka13 ja si karfiol obváram, keď dávam do mrazničky 😉 surový som nikdy nedávala, ale vraj je potom taký vodový a mazľavý pri rozmrazení ☹
@bobinkask Mňám, dala by som si 😉 prosím ťa, aká je tá jazmínová ryža, ešte sme ju nemali a zvažujem, že odjednám z toho Helpfulu, dúfam, že mi to doma budú jesť, nie ako ten kuskus 😒