icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

zuzkaamato
19. jún 2012

ja dnes spravim krkovicku zapecenu navrchu so smotanou. aj ked to bude masaker hnad ruru v tomto teple, ale co uz. k tomu varene zemiacky s maslom. ale este musim zavolat mame, ako to robieva ona 😀 😀 😀

elise
19. jún 2012

špenátová polievka a špenátove halušky s nivovou omáčkou

janka_pn
19. jún 2012

cestovinovy salat s rukolou, jogurtom, paradajkami, sunkou, vajickom.....
a vcera boli zemiaky, parok, mangold na styl spenatu 🙂

mink
19. jún 2012

@boska79
Kazdy podla vlastnej chuti. Ja pouzivam odtucnenu kyslu smotanu a trochu mlieka. Ty si mozes dat kludne len samu sladku smotanu 🙂

mink
19. jún 2012

Garnaty s cestovinami a cukinou.
Nalozime si garnaty do marinady z oleja a cesnaku. Uvarime si tenke cetoviny. Osmazime garnaty, pridame na tenucko nastruhanu cukinu. Cukina je rychlo hotova, nakoniec premiesame s cestovinami, dochutime solou, korenim a struhanym parmezanom.

adelaida33
19. jún 2012

Čaute baby, dnes studený šalát preliaty bielym jogurtom (biele tofu, ľadový šalát, červená paprika, uhorka, paradajky), sviečková s kolienkami a polievku dojeme ešte z nedele, zeleninovú s batátmi.

kamka17
19. jún 2012

šošovicová polievka, lečo so zemiakmi, ryža s mäsom a krém s kyslej smotany a tvarohu s ovocím...(keď už má ten môj chlap narodky, tak aspoň niečo sladké...)

majka35
19. jún 2012

vyprážaný karfiol, nové zemiaky s maslom, kapustový šalát

mita9
19. jún 2012

fazulovu polievku na sladko a pavlovu tortu 🙂

elina313
19. jún 2012

@mink ooooooooooooo mňááááááááááááááááááááááám - ďakujem za receptík 🙂

anaxamon
19. jún 2012

ja som varila vcera este, okrem mnozstva dzemu som robila hovadzie na domacom hrasku a ryzu k tomu

anaxamon
19. jún 2012

@mink krevety budem aj ja dnes robit na veceru, ale my mame radi klasiku, olivovy olej a cesnak, oprazit a s chlebom(keby ze nedojcim tak aj s chilli🙂)

nelinka0401
19. jún 2012

@zuzkaamato ahoj.no halušky sú už hotové.nákyp som ešte nerobila,musím sa trochu ochladiť.to teplo v kuchyni...vrrr 😖 nákyp idem robiť prvý krát.mám ho z časopisu.hádam sa vydarí 🙂 ryžu uvaríš v trochu osolenej vode( 200g ryže)do uvarenej ryži,primiešaš 3 lyžice medu alebo hnedého cukru a hrozienka.
2 žltky vymiešaš s tvarohom a 2 lyžicami pol.múky.2 banány nakrájame na kolieska a zmiešame s 1 lyžicou citronovej šťavy.z bielkou vyšlaháme tuhý sneh do ktorého postupne zapracujeme tvarovovú zmes,ryžu,nejaký kompot.ja dávam čerešne.
nákyp vlejeme do maslom vymastenej formy.vrch uhladíme a polejeme maslom.pri krájaní ho môžeš poliať kompotovou šťavou.

teddynko
19. jún 2012

@vieruna No, tie naše sú už čierne, také sú zrelé, zavarila som z nich cca 30 fliaš džemu a v mrazničke čaká na štrúdlu 10 balíkov.. 😎

kucminka
19. jún 2012

dneska čerešňový kysnutý koláč s posýpkou,2 plechy 🙂 🙂 🙂

jolly84
19. jún 2012

ja dnes granatiersky pochod)))

boska79
19. jún 2012

@mink daj parmezan a zltky len a mas to origos recept a smOtanu to pytat nebude ;))) taky je recept original

zuzkaamato
19. jún 2012

@nelinka0401 mnam, znie to vyborne... potom sem napis, ako doma chutil, ak sa ti bude chciet.. a dakujem 🙂

daniz
19. jún 2012

@firstbaby gratulujem k bábätku- nech sa darí. 🙂
dnes kur. stehná na par. pretlaku + penne.

daniz
19. jún 2012

@zuziq čerstvé sú len čerstvé, ale urob ich deň vopred a po vychladnutí šup do mraziaka, na druhý deň vyber a máš superčerstvé 😎

danielaj
19. jún 2012

@zuziq nám zostalo asi 5 kusov tých pizza tyčiniek aj na druhý deń, boli dobré, ale predsa len čerstvé sú čerstvé 😉
@vieruna nám už aj višne budú končiť, po tých dažďoch rýchlo hnijú a tak ich musím dnes rýchlo spracovať, inak ja som si včera zavarila len také vo vlastnej šťave, vykôstkované a bez cukru, pustili toľko šťavy, že sú akoby boli klasicky zavarené v náleve. tiež ich plánujem do štrúdle použiť, mňam 😉

kikatko
19. jún 2012

koláče- teda original od prababky. kysnutý- makovní, orechovník, kakaový ( štrúdla)a slivkový

vieruna
19. jún 2012

@danielaj to fakt?? No musim sa pokukat po nejakych. Lebo vlastne nemame, tak si musim kupit a vzdy to prepasiem. Inac ja si zvyknem robit aj visne v rume na vianocne kokosove gulky 🙂

danielaj
19. jún 2012

@vieruna no u vás možno bude aj po nich ☹ ja tiež dávam do rumu 🙂 a môj otec zase do slivovice 😉

zuziq
19. jún 2012

tak dnes nakoniec rychle zapekane cestoviny - ostal mi jeden kus grilovane vykosteneho stehna, nakrajala som na male kocky, zmiesala s uvarenymi pene, do toho detska sunka na kocky, tvrdy syr na kocky a plesnivy syr rozmrvit. Zaliate smotanou a zapecene. Ze ake je to dobre, mnam

akika722
19. jún 2012

dnes -ja a deti zeleninová polievočka.. /mrkvička,hrašok,karelabik-všetko zo záhradky 😵 /
a druhe jedlo-zapekane nové zemiačky s olivovym olejom a morčacie rolky plnene šunka syr a hore na hrubo nastuhany syr a zaliate šlahačkovou smotanou... to pre tata,mama take ťažke jedla nemusi 🙂

localoca
19. jún 2012

Dnes mame sladké,rozky plnené tvarohom 🙂 mnanky 🙂

lencyca
19. jún 2012

dnes brokolicova kremova polievka so zemiakmi,fašírky so zemiakmi,uhorkový šalát,ja som si urobila americké zemiaky so zeleninou,tatarkou a struhaným syrom,dostala som na ne chut 😀

ivi87
19. jún 2012

@lencyca - mňam, porád si spravila chuť aj mne 😀 mi slinky tečú ako vás čítam 😀

mysiatkoo
19. jún 2012

ahojte.. nejake tipy na ceresnove kolace? okrem bublaniny a kysnuteho s posypkou? ... vecer ma caka zasoba cerstvo obratych ceresni a este netusim co s nimi