Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
no my zajtra budeme mať kuraci perkelt s cestovinkou...mňaaaaaaaaaaaaaaaaaam
zajtra bude tekvicovy privarok so zemiakami a volskym okom. Konecne prisli na trh tekvice, dofam, ze budu aj dobre, neprezrete
tak ja som nakoniec ani nevarila,bolo o tom co si kto najde v chladnicke nech si da o 16,30 som sa zbalila s marekom ku kamoske a do 20,00 sme boli v bazene a pili mojito 😀 😀 😀 😀 😀 hi-hik a zajtra opakovacka ved vonku je este teraz 26st,,v robote psycho tak kaslat na varenie,objednala som tri pizze a bude vecera 😀 😀 😀
dnes bol kurací rezen plnený šunkou a syrom s opečenými zemiakmi, na večeru som zrúbala dva citróny.
Zajtra je konečne tá diabolská omáčka a ja budem mať nejaké jedlo s Tofu, ešte presne neviem, musím nájsť, lebo mne jedlá ako diabolská nerobia dobre.
@bobinkask nemohla by som dostať recept?Môže byť aj do IP 🙂
Mne je posledne dni tak zle,ze nevladzem nic a dnes idem prvy krat varit od soboty. Spravim zeleninkovu polievku z mladej zeleninky a jedine co mi chuti je kura tak si upeciem polku a pre manzelika hovadzi gulasik, spravim ho jemnejsi aby aj blska mohla papat 😉
kelová s párkom 😀
ja teraz len také, pričom nemusím stát, lebo by som kompletne uvarila pri sporáku 😝 😝 😝
Vajíčková polievočka, ryža a kuracie stehienka dusené na zelenine... 😉 a k tomu uhorkový šalátik.
dnes varím cesnakovú polievku s paštétovými knedličkami, a druhé dojedáme ešte od nedele, len ku kuraciemu mäsku dorobím slovenskú ryžu a ľadový šalát, poobede budem piecť Brumíkov alebo Muffinky, dcéra ide zajtra na školský výlet, tak aby si zobrala so sebou, a pokračujem v spracovaní višní, včera som zavárala vykôstkované višne vo vlastnej šťave bez cukru, dajú sa použiť na koláč, do pudingu... aj samostatne jesť, dnes budem zavárať klasicky s cukrovým nálevom a ešte ak stihnem aj džem dám urobiť do pekárničky 😉
My mame karfiolovu polievku a telacie na stave s ryzou. Uz som varila vsetko vcera, dnes len tu ryzu. Vecer som urobila palacinky, tie si vezmeme na kupko.
Dievcata, dnes som vecerala cerstvo upeceny chlieb macany vo vypeku z grilovaneho kurata. Strasne to mam rada. S redkovkami, paradajkou, paprikou. Len sa tak zaprasilo 😀 , tak som sa napratala, ze kurata som sa potom uz ani nedotkla
Ahojte 🙂
A ja mam už navarene 😎 Robila som zemiakovu polievku s haluškami a rizoto z mladej zeleninky 🙂 😉
hmmm v praci rozmyslam co budem varit-vonku horuco tak asi vyberiem zamrazene jahodove knedle a budu s makom 🙂 a polievočka zeleninkova s ..hraskom,, 🙂
@titkovamiriam veru asi najlepšie urobíš 😉 ....moji chalani sa asi rozhodli,že sa ma zbavia 😠 vymysleli si,že chcú dolky 😠 😀 😀 😀 a pri ich apetíte ich robievam z dvoch dávok 😝 😀
tak dnes mi dochadzaju napady, alebo skor chut varit 😀 Chcela som robit kolozvarsku ale neviem ci sa mi v takej horucave s bruchom chce travit tolko casu v kuchyni 🤐
Inak baby tie co ste robili pizza tycinky, je lepsie ich urobit cerstve? ked ich urobim den vopred, ake su na druhy den? Idem piect viac veci na oslavu pre kamoskinu malu, chcem aby to bolo tip top 😵
Tekvicový prívarok, králičí perkelt... a bolo by dobre aj niečo upiecť z višní na strome.. 🙂
@bodka13 uf tak v tomto horku brrr,ja vyberiem mareka zo skolky,postavim na polievku a nez sa zbalime ku kamoske aj vypnem.vyberiem knedle a vecer ked prideme tak bude vecera.michal aj tak pride az okolo 21-luci sa v skole lebo oni koncia koly praxi uz 21. a aj do posilky chodi neskor.no a Mialn to uz je samostatna jednotka 🙂 🙂 🙂 🙂 ,ten sa tesi kedy bude mat sluzbu pri marekovi cez prazdniny a budu si varit sami dvaja 😀 😀 😀
ja dnes koprovu omačku a ktomu faširky alebo dusene mäsko na paprike s knedlou 🙂
U nas dnes cesnakovo-porkova polievka a rezance s tvarohom. Manzelovi na sladko a zvysku rodiny na slano so slaninkou. Teplo jak v keli a navsteva pomaly na ceste tak budem piect domace fornetty s jahodovym a slivkovym lekvarom, urobi sa rychlo. Ziadne 4 hodiny vypekania.
😎 ahojte žienky 😉 u nás tekvicový prívarok a bravčové na paprike 🙂
dnes bryndzové halušky so slaninkou a deťom ryžovo-tvarohový nákyp,hádam im bude chutiť 🙂
@nelinka0401 ahoj,. ako sa robi taky nakyp? 🙂 ale aj tie bryndzaky by som si veru dala.. asi spravim cez tyzden aj ja 🙂

tak som nakoniec aj varila 😀 chrumkave rezne od vitana, maggi (neviem teraz presne), činske cestoviny s kuracím maskom, grilované kuracie prsia a k tomu zeleninový šalátik 😉