Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@katushka16 ako sa robí tá kapusta so safaladkou?
dnes som nemusela varit, dojedame zo vcera
Slepacia polievocka s hviezdickami a hraskom a zapekana brokolica so sunkou poliata kyslou smotanou s vajickom a k tomu zemiakova kasa. Super rychle a neskutocne dobre 😵
dnes nevarím,odhodlávam sa sama spraviť tortu,dnes korpus a zajtra ju dokončím...som zvedavá ako to dopadne a či bude aj jedlá 😀 😀 😀
@adelaida33 Hodiš mi recept na cestoviny s cuketou? 😉 Mam doma ešte 2 cukety,chcela som robit zapečene lodičky,ale rura sa mi pokazila 😠
baby jedia vam deticky v takomto teple mne odmietol jest rozmrazila som bublaninu a k tomu chcel "ogurt" a je vybaveny.
vcera ste ma tak nakopli ze som varila ako blazniva.z e kedy baby stihate kazdy den varit polievku aj druhe?ja som si normlane pripapadala ako neschopna matka ze tolko nevarim 😀 😀 😀 😀
@lululka555
na oleji oprazis masko,posolis,pokorenis pridat ananas bez nalevu,pokrajanu mrkvu na drobne pasiky das kecup alebo pretlak podlejes dusis a stavu z ananasu zahustis solamylu podla chuti ked nevaris aj predeti daj sojovku mnam
dnes u nas tak nezdravo - pecena klobaska na veceru 😀 zavarala som uhorky a davala karfiol do mrazaku,tak nebolo casu varit obed
ahojte maminky-šikovné kuchárky 🙂 viete mi poradiť, čo by som mohla zasterilizovať okrem segedínu? Chystáme sa totiž na dovolenku a chcela by som si uľahčiť prípravu obedov tým, že pripravím "hotové" do zaváracích pohárov, nech sa s tým toľko nezdržiavam. Máte nejaké tipy? Mám dvojročnú dcérku, tak aby to bolo vhodné aj pre ňu. Ďakujem.
Baby poprosim Vas o recept na zemiakove cesto na sulance, dakujem 🙂
@stanislavao no to mam z knihy recepty zo zivota.je jedno kolko toho ja davam ako chcem.ide tam:mrkvy,zemiaky,ja som dala aj petrzlen,cibula,kukurica aj s nalevom,pol litra bujonu.,,.sunk,ja,pazitka,ciele cierne korenie,bobk.lst
Blbne net tak takto.smotana,mlieko.na oleji spenime cibulu pridame mrkvu,petrzlen zalejeme bujonom pridame korenie,list bob. A varime.pridame zemiaky kukuricu,sunku a varime.sravime zatrepku a smotanu.nakoniec pazitku a dochutime vegetkou a korenim.dobru chut. 😵
Prosím napiste mi ako robíte restovanu pečeň
ahojte my sme dojedli zo včera fazulovú polievku a skúsila som tie rezne s lunexom- ja som použila karičku 😉 že čo chladnička dala 😀 piekla som ích v rúre @liave @kucminka bolo to naozaj výborné, masko makkučké, štavnaté celá rodina chválila 🙂
a ešte som spravila pár kúskov maska na prírodno s hráškom a mrkvou k tomu jazmínovú ryžu a ladový šalát s rajčinami
rezeň a šalátik z činskej kapusty,mrkvy,papriky,cibulky, v sladko kyslom náleve 🙂
holky neuvěříte co jsem si teď dala, nudle se novým zelím na sladko, slovenské holky asi vědí..
sepie se spaghettama 😎
PROSIIIIIM , kto sa najde taky obetavy a hodi mi tu super fajny , receptik na dake slane pecivko , nic drahe 😀 ale o to lepsie chutovo 😀 DAKOVALA 🙂

@kucminka ja si myslim ze to kludne mozes dat aj do rury mozno to bude este chutnejsie 😉 nakolko masko sa soli aj ochucuje pri klepani ja uz nedavam do cesticka sol,ale mala by tam ist.ale ak robim aj pre deti tak uz nesolim viac ani nekorenim...a hej to cesticko dvam tak z oboch stran ale opekam najrpv z tej kde je lunex 😉