icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

boska79
22. jún 2012

@nelinka0401 natierku z vareneho masa, z rukolou a syrom.. Neake rajciny... Muzo rozkazal ziadne rezne, tak dufam ze mi z vaku nebude kradnut z mojich chlebov

katka.t
22. jún 2012

Ahoj baby, co davate detickam na ranajky? Dakujem.

boska79
22. jún 2012

@nelinka0401 co robis aku tortu? Petkovi?

boska79
22. jún 2012

s rukolou...pisem rychlo cez mobil a potom to tak vyzera 😅

titkovamiriam
22. jún 2012

@katka.t pečivo s pomazankou,maslom,alebo cerealie cez vikend varene vajicka,udeninu...to je rozne,ale hlavne zeleninku k tomu 🙂

amdeis
22. jún 2012

@katka.t u nas maju najradsej chlieb s lekvarikom a rozok s lekvarikom. Potomim robim ovsenu kasu tiez s lekvarikom. 🙂 Ten lekvarik maju po svojom ockovi geneticky. 😉 Chlebik ci rozok s tvrdym syrom alebo roztieratelnym syrom, roznymi natierkami ci balkanskou paprikou.

katka.t
22. jún 2012

@titkovamiriam
@amdeis Dakujem Vam peknucko.

nelinka0401
22. jún 2012

@boska79 no vidíš,si dobre vymyslela.ale tvoje mu budú určite viac chutiť ako jeho 😀 torta je už naplnená v chladničke ešte ju musím nejako ozdobiť.plnka je ananásová.dúfam,že bude jedlá lebo to prvý krát robím úplne sama.Je pre Peťka.zajtra budeme oslavovať lebo dedko na budúci víkedn nebude môcť,tak všetci traja Petrovci naraz oslávia 🙂 🙂

titkovamiriam
22. jún 2012

@katka.t jej a jasne že syry 🙂 všeho druhu 🙂

veve39
22. jún 2012

@mia117 ja sa chystam v nablizsich dnch na tento s ribezlami, dievcata ho tu velmi chvalili
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31102

mysiatkoo
22. jún 2012

@veve39 ano ano ano, je genialny ;)

papuka
22. jún 2012

@titkovamiriam dakujem za receptík urobila som bešamel podla toho ibaže som ešte pridala prelisovaný cesnačik, teraz sa s tými cestovinkami napchávam, no idem sa zadrhnút 😀 😀 😀 ladový salátik mnáááááááááááááááááám

mia117
22. jún 2012

@veve39 ten vyzera krasne mnam 🙂

irsina83
22. jún 2012

@kikaneu mnaaammm ta polievocka vyzera uzasneeee 😵 😵 😵

mia117
22. jún 2012

Ribezlova bublanina s kokosom 🙂

irsina83
22. jún 2012

Baby pred chvilou som si spravila grilovane kuracie prsicka, s dinstovanymi novymi zemiacikmi s vnatkou, dusenou pekingskou kapustou s cesnacikom, opecenou cervenou a zltou papikou s fajitas korenim a kyslou kapustickou 😉 Moje chutove bunky spievali od radosti, mnnaaammm 🙂

danielaj
22. jún 2012

@lucikatn ja som kedysi robila ten rajčinový lekvár, ale nechutil nám veľmi, tak ho už nerobím a podľa mńa na lekvár je kopec iného dobrého ovocia 😉
@titkovamiriam hm, pozerám na ten rajčinový lekvár, čo si dala link so zázvorom, to by sa mi páčilo, žeby som vyskúšala 😉
@adelaida33 fúha, ja presne ako ty, sprej na mňa neúčinkoval, nie a nie dostať do mńa tú hadicu a bolo to otrasné, nikdy to už nechcem zažiť 😖
@eva7780 z cukety sa dá robi´t hocičo a vždy je to výborné, ja som tiež robila aj lekvár, aj kompót aj horčicu - tá je super, aj tatarku, no proste možností je neúrekom 😉

danielaj
22. jún 2012

@veve39 áno, chválili sme ho, je výborný 😉

danielaj
22. jún 2012

@irsina83 Mńááám 🙂

kikaneu
22. jún 2012

@irsina83 aj je úžasná 🙂

danielaj
22. jún 2012

@titkovamiriam Mirka, ja som dnes vieš ako urobila ten fazuľový šalát? veľmi rýclo, čo chladnička dala a je geniálny, už som si dávala 2x, ale tvoje recepty mám uložené, najbližšie vyskúšam 😉 tie uvarené fazule som zmiešala s natrhaným ľadovým šalátom, pridala som domáce zavarené rajčiny, osolila, pridala korenie, sójovú omáčku, polovicu tatarky a polovicu kyslej smotany a že aká mňamka, no na foto nič moc, ale naozaj výborný 😉

Domáce zavárané rajčiny robím takto,

neviem, či to niekto robieva, ale je to super polotovar k cestovinám, na pizzu, pod mäso a pod. rajčiny si prekrojím na polovicu a nastrúham na jablkovom strúhadle, šupka mi vlastne zostane v ruke a tú odhodím, takto nastrúhané dám do zaváraích pohárov, zasterilizujem, doporučujem je to výborné 😉

na prvej foto domáca sladko-kyslá čili omáčka s cesnakom, tiež mňamka 😉

bobinkask
22. jún 2012

@anavila ja som tia rezne s lunexom robila včera a ako prílohu sme mali ryžu a šalát a bolo to výborné, štavu masko nemalo všetkú tu smotanu to vypilo ale bolo šatavnaté a makkučké na strane 1243 mám aj foto možeš kuknút 😉

bobinkask
22. jún 2012

ahojte u nás dnes karamelová rajčinová polievka s cícerom a kuskusom a špagetové lazane s baklažánom a cuketou

irsina83
22. jún 2012

@kikaneu ja robievam rovnaku len s fazulou 😉 cicer som este nikdy nerobila, vari sa dlho??

irsina83
22. jún 2012

@bobinkask mnam 😵 😵 😵

kikaneu
22. jún 2012

@irsina83 ak ho máš namočený celú noc a potom až kým ho nejdeš na obed variť, tak za hodinku je hotový mäkkučký 🙂

bobinkask
22. jún 2012

ja sa chystám spravit túto cibulovú marmeládu nerobili ste ju niektorá ,že ake to je? http://varecha.pravda.sk/recepty/cibulova-marme...

irsina83
22. jún 2012

@kikaneu urcite ho kupim a vyskusam 😉

kikaneu
22. jún 2012

@irsina83 🙂

bobinkask
22. jún 2012

@irsina83 dakujem 😉 cícer určite vyskúšaj- určite vám zachutí 😉 ja som ho dala dnes aj do tej rajčinovej a bola doslova fantastická 😵