Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahoj baby, co davate detickam na ranajky? Dakujem.
@nelinka0401 co robis aku tortu? Petkovi?
s rukolou...pisem rychlo cez mobil a potom to tak vyzera 😅
@katka.t pečivo s pomazankou,maslom,alebo cerealie cez vikend varene vajicka,udeninu...to je rozne,ale hlavne zeleninku k tomu 🙂
@titkovamiriam
@amdeis Dakujem Vam peknucko.
@boska79 no vidíš,si dobre vymyslela.ale tvoje mu budú určite viac chutiť ako jeho 😀 torta je už naplnená v chladničke ešte ju musím nejako ozdobiť.plnka je ananásová.dúfam,že bude jedlá lebo to prvý krát robím úplne sama.Je pre Peťka.zajtra budeme oslavovať lebo dedko na budúci víkedn nebude môcť,tak všetci traja Petrovci naraz oslávia 🙂 🙂
@katka.t jej a jasne že syry 🙂 všeho druhu 🙂
@mia117 ja sa chystam v nablizsich dnch na tento s ribezlami, dievcata ho tu velmi chvalili
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=31102
@titkovamiriam dakujem za receptík urobila som bešamel podla toho ibaže som ešte pridala prelisovaný cesnačik, teraz sa s tými cestovinkami napchávam, no idem sa zadrhnút 😀 😀 😀 ladový salátik mnáááááááááááááááááám
Baby pred chvilou som si spravila grilovane kuracie prsicka, s dinstovanymi novymi zemiacikmi s vnatkou, dusenou pekingskou kapustou s cesnacikom, opecenou cervenou a zltou papikou s fajitas korenim a kyslou kapustickou 😉 Moje chutove bunky spievali od radosti, mnnaaammm 🙂
@lucikatn ja som kedysi robila ten rajčinový lekvár, ale nechutil nám veľmi, tak ho už nerobím a podľa mńa na lekvár je kopec iného dobrého ovocia 😉
@titkovamiriam hm, pozerám na ten rajčinový lekvár, čo si dala link so zázvorom, to by sa mi páčilo, žeby som vyskúšala 😉
@adelaida33 fúha, ja presne ako ty, sprej na mňa neúčinkoval, nie a nie dostať do mńa tú hadicu a bolo to otrasné, nikdy to už nechcem zažiť 😖
@eva7780 z cukety sa dá robi´t hocičo a vždy je to výborné, ja som tiež robila aj lekvár, aj kompót aj horčicu - tá je super, aj tatarku, no proste možností je neúrekom 😉
@titkovamiriam Mirka, ja som dnes vieš ako urobila ten fazuľový šalát? veľmi rýclo, čo chladnička dala a je geniálny, už som si dávala 2x, ale tvoje recepty mám uložené, najbližšie vyskúšam 😉 tie uvarené fazule som zmiešala s natrhaným ľadovým šalátom, pridala som domáce zavarené rajčiny, osolila, pridala korenie, sójovú omáčku, polovicu tatarky a polovicu kyslej smotany a že aká mňamka, no na foto nič moc, ale naozaj výborný 😉
Domáce zavárané rajčiny robím takto,
neviem, či to niekto robieva, ale je to super polotovar k cestovinám, na pizzu, pod mäso a pod. rajčiny si prekrojím na polovicu a nastrúham na jablkovom strúhadle, šupka mi vlastne zostane v ruke a tú odhodím, takto nastrúhané dám do zaváraích pohárov, zasterilizujem, doporučujem je to výborné 😉
na prvej foto domáca sladko-kyslá čili omáčka s cesnakom, tiež mňamka 😉
ja sa chystám spravit túto cibulovú marmeládu nerobili ste ju niektorá ,že ake to je? http://varecha.pravda.sk/recepty/cibulova-marme...

@nelinka0401 natierku z vareneho masa, z rukolou a syrom.. Neake rajciny... Muzo rozkazal ziadne rezne, tak dufam ze mi z vaku nebude kradnut z mojich chlebov