icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gianni
22. jún 2012

dnes kuracia pečienka so slovenskou ryžou

katusska1
22. jún 2012

dnes zemlovka 🙂

ema13
22. jún 2012

Kuracie spizy a zeleninovy salat, a ako dezert piskotovo-smotanova torta

mia117
22. jún 2012

vcera som kupila krasne ribezle a chcem urobit nejaky lahky kolacik, alebo bublaninu, mate niekto doby receptik?? dakujem 🙂

elka74
22. jún 2012

vyprážaný karfiol, opekané zemiaky, tatárska omáčka

nelinka0401
22. jún 2012

včerajšia rýchla večera,trojfarebné špagety s talianskou omáčkou,zeleninou a mimi mozzarelou.zostala aj na dnes tak môžem dokončiť tú tortu. 🙂

1977
22. jún 2012

@irsina83 Diky urcite vyskusam.

mia117
22. jún 2012

@titkovamiriam dakujem za receptiky 🙂 idem sa do toho pustit 😉

lucikatn
22. jún 2012

Kočky, nerobievate hustý lekvár z rajčín? Kedysi dávno ho robievala babka, ale tá už zomrela a nemáme recept.... Je hrozne dobrý a nikto zo známych nemá osvedčený recept 😠

v tomto teple nevaríme iba si vymýšľame zeleninové šaláty so syrom, tofu a pod., ládujeme ostošesť melóny a večer sa chystám urobiť nepečenú piškótovú tortu s jablkami (vrstvenie piškôt a jabĺk udusených s pudingom)

katulka74
22. jún 2012

my dnes tekvicovu omacku s koprom,hovedzim maskom na stave a novymi zemiakmi a robila som taku rychlovku-trasenu tortu 🙂

glukacova
22. jún 2012

ahojte my dnes šalátový prívarok so zemiakmi a volske oko

rastulka
22. jún 2012

@danielaj Jéééj,dakujem 🙂 Teraz idem vyskušat toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=47596 musim niečo čo sa pečie rovno v pekarničke,rura sa mi pokazila 😒

anabelka83
22. jún 2012

vysmaženy karfiol,nove zemiaky uhorkovy salat mnaaam 😉

kikaneu
22. jún 2012

ja som práve dojedla cícerovú polievku 🙂 a stále rozmýšľam čo s tým karfiolom, či zapekaný s cestovinou alebo so zemiakmi -robené na pare a poliate nejakou fajn omáčkou.....hm?

kikaneu
22. jún 2012

a tiramisu sa chladí v chladničke 🙂

titkovamiriam
22. jún 2012

@lucikatn ja som vlani prví raz robila tento a je vynikajuci
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=16941

amdeis
22. jún 2012

U nas dnes len pre deti ovocna pizza. Bola taka syta, ze zjedli 3 male kusky a skoncili. Ha! Bude aj na veceru. 😵

papuka
22. jún 2012

žienky, vy ste šikulky, poradte mi prosím, robím zapekané cestovinky, narýchlo ich zapekám iba šlahačkou a v nej rozhabarkované valíčka, no niekedy v minulosti som ich robievala s bešamelom / doteraz som na to nemala času ani chut / ale dnes si ich chcem spravit takto s bešamelom, len si nepamatám či to toho bešamelu musím či nemusím dat žĺtka ?

nelinka0401
22. jún 2012

@boska79 Iva,hlavne si nabal veľa zeleniny 🙂 nejaký šalátik si spravk žemli.ked bude teplo aby sa ti to nezdusilo i ked tam bude chladnejšie ako tu 😉 no,čo si vymyslela?

titkovamiriam
22. jún 2012

@papuka nie nejdu tam žiadne vajcia a tu je jeden uplne suprový receptík s užasným postupom:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=18955

katushka16
22. jún 2012

@joannas zemiaky som pokrájala na kolieska a dala uvariť tak na polovicu,na nich som dala kapustu podusenú so slaninkou a safalátkou a na vrch zas zemiaky a zaliala mliekom zmiešaným s vajíčkom a kyslou smotanou,no a samozrejme dochutiť

adelaida33
22. jún 2012

@abriela mne pri tom vyšetrení robili aj biopsiu (z tenkého čreva) a veru neviem, čo bolo horšie 🙄 , či len samotné "hltanie" alebo aj to "odštikávanie" 😝 , ešte doteraz mi je pri spomienke na toto "čarovné" mučiace vyšetrenie na odpadnutie... 😖 . a ozaj ťa odvtedy zvykne bolievať žalúdok?

anavila
22. jún 2012

@liave ahoj...mam otazku na tie rezne s lunexom..aka priloha sa k tomu hodi? ma to aj šťavu? moze k tomu byt ryza a hranolky a zeleninka?

abriela
22. jún 2012

@adelaida33 prehltla som ani neviem ako. Sprej na znecitlivenie alebo strach spravili svoje 😀 .
Potom mi zistili helikobaktera, nastupila liecba a bolesti od liekov. Hned nato tehotenska tazoba na zaludku. Takze pernamentne mam teraz pocit, akokeby som mala v zaludku kamene.

adelaida33
22. jún 2012

@abriela fúha 😒 , tak to je ozaj nepríjemné..., ale časom ten tlak poľaví 😉 . ja som zasa prehĺtala ťažko, sprej neúčinkoval a neúčinkoval a ani jedna (dr. a sestrička) tomu nechcela uveriť tak pchali a pchali... skoro som im to tam rozkopala v snahe zachrániť si život 😀 , ale uhli sa 😅 .

ivv
22. jún 2012

@mima1311 ahoj neviem ci ti @iriss odpisala ale pozri tento recept http://ricette.giallozafferano.it/Arancini-di-r... su tam obrazky a ingrediencie si najdes v translate.google.com 😉

eva7780
22. jún 2012

u nas dnes hlivovy gulas

eva7780
22. jún 2012

@titkovamiriam nerobila si nahodou lekvar s cukety?dnes som pocula ze vraj je vyborny,cukety bude az az,tak by som urobila.ulozila som si aj ten paradajkovy,nezvycajna kombinacia ale vyskusam

titkovamiriam
22. jún 2012

@eva7780 robila aj kompot,aj kecup 🙂