Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@gumkacik uou mnam rebierka 🙂
ahojte , mam cervenu sosovicu , co s nou?
ahojte 🙂
fazulova polievka od vcera a jablkova zemlovka uz rozvoniava 😉
dnes potrebujem poradiť..čo s karfiolom????polievku nie a ani smažiť ho nechcem.malá má dietu 😒
@danielaj ďakujem za receptík,mama majú veľa višní,tak ma napadlo,žeby som vyskúšala takýto džemík,varila som raz aj z čerešní,ale ten sa mi nepáčil.Ešte sa chcem spýtať,či džemy dávate aj do pary,lebo ja som ich vždy aj sterilizovala,ale čítam tu,že sa možu otočiť len hore dnom a nechať vychladnúť.
ahojte 😉 dnes vyprazany syr a varene zemiaky s maslom,tatarska a cerstva zeleninka 🙂
@nelinka0401 skús zapekaný so zemiačikmi,je to výborné,ja tam dávam aj syr k tomu,tak si dajte len na kúsok pre seba,keď malá má dietu.
@danielaj mňaaam,to vtáčie mlieko aj s tými hrozienkami..hned by som si dala.aj ten sirup niekedy mama robievala 🙂
dnes len paradajkova polievka a urobili ste mi chut na vtacie mlieko,tak skusim poobede urobit 😉 mojej starkej sa urcite nevyrovnam,ona horobi vyborne 😵 😵
falosna drzkova z hlivy, kokosove rezy s cokoladovou polevou lebo potrebujem minut zvysne bielka co mi ostali...
paradajkova polievka zahustena ovsenymi vlockami a zapekany karfiol so zemiakovou kasou
..kelova polievka, pecene zemiaky a duseny karfiol...
tuniakové fašírky zemiakové piré, a zakusok ferrero rosche
@kucminka dakujem niečo skúsim.malá bude asi môcť len tie zemiaky alebo ryžu
práve som dorobila bravčové rezne zapekané s kečupom a cibulkou + varené zemiaky. tak sa teším kým bude aspon pol dvanástaj aby som si mohla naložiť 🙂
Domaca pizza.
šošovica a domaca pizza 🙂
lečo s vajíčkom a biela fazuľková polievka
@manila421 daj varit do vody s bobkovym listom, strucikom cesnaku, ciernym a novym korenim. ako keby si chcela robit klasicku sosovicovu polievku ale bez namacania, lebo tato je rychlo hotova (ale ved asi vies 🙂 ), osolit, pridat na kocky nakrajane zemiaky a na zaver kyslu smotanu. rychle, jednoduche a u nas velmi oblubene... 😉
ja dnes kotlíkový gulášik)))
ahojte my dnes zemiaková polievka s domácou mrveničkou a francúzske zemiaky
potrebujem poradiť keď sa robí kvások na kysnuté cesto tak droždie len pomrvím do vlažného mlieka??A koľko ho nechať postáť??
nakoniec som spravila karfiolové placky so slaninkou a syrom k tomu nové zemiaky s čerstvou petržlenovou vňaťou a uhorkový šalát

kapustova polievka a pecene medove rebierka so zemiakmi