icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mimi21mimi
27. jún 2012

Dnes ešte rajčinová polievka s ryžou.
Pečené kurča s horčicou a strúhankou (ktosi tu dal pár strán dozadu recept), k tomu ryža/hranolky a šalát.

kibuk
27. jún 2012

dnes zemiakova polievka a kuracia pečienka so šampionmi+ryža 🙂

bubinko83
27. jún 2012

my dnes cesnakovu polievku a vypražany kalerab so zemiakovou kašou

nelinka0401
27. jún 2012

dojedáme zp včera karfiolove placky so zemiakmi a čerstvou vňaťkou.len dorobím uhorkový šalát.ten sa zjedol hned.a deťom zeleninovú polievku s písmenkami

katusska1
27. jún 2012

ja mam prsty v trojobale - takze vysmazany karfiol, zemiakova kasa a salat (kysla smotana, cibula, rajcina, uhorka)... ale asi pojdem este kupit aj tatarku, lebo tu Marek lubi 🙂 dnesne menu je specialne na jeho zelanie 😵

mysiatkoo
27. jún 2012

@danielaj dakujem ;) ... dnes ryxlovka...sackove halusky s bryndzou a slaninkou...

daniz
27. jún 2012

Dnes absolútne neviem čo, asi halušky s vajíčkom + uhorkový šalát.

sissmiss
27. jún 2012

cestoviny s kuracim masom a cukinou na smotane

ivka82
27. jún 2012

dnes plnená paprika🙂

mia117
27. jún 2012

Dovarene 🙂 kuraci paprikas s kolienkami 🙂

kikaneu
27. jún 2012

uf, ja som akurát dojedla polievku, robila som karfiolovú, nechcelo sa mi šúpať zemiaky, tak som tam dala cestoviny.....mamka mi doniesla z dovolenky kilo pravých domácich talianskych trojfarebných.....na vrchu balíčka boli červené, som myslela, že paradajkové.....no ale pália 🙂 ešte som ich tam nedala veľa 🙂

mamkabeika
27. jún 2012

Ahojky 🙂 my dnes dojedáme zo včera 🙂

vieruna
27. jún 2012

@mia117 presne take mam v plane na zajtra 🙂

rastulka
27. jún 2012

nemate nahodou niekto dobry recept na baklažanovu natierku?Dakujem 🙂

mitka2007
27. jún 2012

my mame zemiaky na petrzlene a k tomu zapekane kuracie prsia s mandarinkamy,udenym syrom a smotanou...a este som spravila na pecivko vajickovu pomazanku...

danielaj
27. jún 2012

dnešný pečený kapor, hranolky, cuketa a stonky mangoldu na pare s koreninami, bylinkami a cesnakom, celozrnný chlebík so slnečnicovými semienkami 😉

verka1856
27. jún 2012

Mi dnes hovadzi vyvar s rezancami a zajtra langose.uz sa tesim.

eva7780
27. jún 2012

u nas dnes budu len tousty na veceru

mariana0915
27. jún 2012

brokolicova kremova s parkom a dukatove buchtičky zo včera 🙂

ewana73
27. jún 2012

baby daju sa langose urobit aj bez drozdia teda z cesta nekysnuteho?ako?

titkovamiriam
27. jún 2012

@ewana73 tak to teda netusim ved preto su to lagoše aby boli nafuuuuukane 🙂 ,ked das len mlieko muka vajce budes mat placky 😉 ale zasa niekto robí bez kvasnic lievance-tusim sa tam dava zakysanka a soda idem kuk net

ewana73
27. jún 2012

@titkovamiriam ano nasla som uz jeden receptik bez drozdia,muka,sol,biely jogurt alebo kysla smotana,soda bikarbona.. nemam co urobit na veceru ale nechce sa mi cakat na vykysnutie.. 😀 no asi bude zbytkove rizoto.. 😀

elise
27. jún 2012

@ewana73 sprav chleba vo vajičku je to rýchle🙂

atiatko
27. jún 2012

Ahojki tak my dnes len taká trošku light večera .... rybičky - hejky pre Peťulka v trojobale a pre mňa s ocinkom na masle a s bylinkami ... k tomu zemiaková kaša a paradajkovo-cibuľkový šalát .... dnes sme rybičkovali ako @danielaj 😉

slimstar
27. jún 2012

pecene kura /chuti ako z grilu/ so zemiakmi na cibulke /nerobila som ich spolu s kuratkom na plechu/
zemiaky si uvarime do makka osmazime cibulku na oleji a pridame uvarene osupane zemiaky, zoberieme tlacak a ich roztlacime, cim viac oleja tym su chutnejsie. 😉 daju sa jest aj same

recept na kura 😉
http://sme.veu.sk/index.php/recepty/hlavny-chod...

😉

tortelinka
27. jún 2012

@rastulka ja robim tak, ze pokrajany bakalzan upeciem, ked je makky, rozmixujem s olivovym olejom, cesnakom a trochou chleba(moze ist aj cibula, mrkva..) a korenie , sol

ellise
27. jún 2012

lasagne... dnes vařila dcera a napoprvé se ji to povedlo

titkovamiriam
27. jún 2012

@ellise je super ked varia deti 🙂

eri28
27. jún 2012

bryndzove halusky 🙂