icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

barushkaaam
27. jún 2012

@eri28 mnaaaaam 😉

sloto
27. jún 2012

baby poradte nejaky kolacik, alebo nieco chutne mam doma 3 kysle smotany a chcela by som ich vyuzit. nieco ine ako tiramisu

elise
27. jún 2012

@sloto ak zmiešaš jednu smotanu s pol kg hladkej muky extra špeciál (ide to ťažko ale spoji sa to) máš potom 3 štrudle ja naplnam struhanka kryštálový cukor a potom bud struhane jablká so škoricou a hrozienkami alebo tvarohom.

adelaida33
27. jún 2012

@sloto ja som dnes ráno, na želanie manžela, spravila nepečenú piškotovú tortu s kyslou smotanou, tvarohom a marhuľami. či toto je príliš obyčajné?

titkovamiriam
27. jún 2012

@sloto tak vrstvy piškoty smotana-ochut kakaom,vanilkou alebo len tak ,daj niake ovodie-jahody,čeresne a sup do chladničky ,za 2 hodinky mas dezertik

janusa_
27. jún 2012

rebarborova bublanina, spagety s masovymi gulickami, slepacia polievka,
druha vecer maliny s piskotkami a slahackou
a este sa nam na balkone electro grile griluje kuracinka 😎

bobinkask
27. jún 2012

ahojte ja som dnes varila zeleninovú polievku s pohánkovými haluškami a harmoniku z baklažánu a k tomu som upiekla ciabatty so sušenými rajčinami a bylinkami mnam

titkovamiriam
27. jún 2012

@bobinkask ten baklazan vyzera suprovo!!!! 🙂 🙂 🙂 😵

bobinkask
27. jún 2012

@titkovmiriam dakujem aj to perfektne chutilo ešte predchvílou som sa tým napchávala 😀 odporúčam dievčence vyskúšat ak máte v oblube baklažán http://varecha.pravda.sk/recepty/harmonika-z-ba...

sloto
27. jún 2012

@adelaida33
@elise toto je presne to co robim furt... ja robievam tak, ze zmiesam kyslu smotanu s vanilkovym cukrom a do tortovej formy dam piskoty pokvapkane kavou, potom vrstvim smotanu, ovocie, zase piskoty atd... ale chcela som nejaky kolacik.....
@elise to zmiesam len kyslu smotamu a tu muku a mam cesto na strudlu???nic ine?

elise
27. jún 2012

@sloto ano len smotana a hladká muka vymieša sa cesto a a rozdeliš na 3 časti a plniš a cesto zroluješ a pečeš. ono sa ti bude zdať že je to nespojiteľne ale spoji sa to musiš miesiť

ukana
27. jún 2012

my sme dnes grilovali pstruhy...... chlebík, zelenina, ...mnááám 😎 😎

titkovamiriam
27. jún 2012

@bobinkask ja milujem taketo,,ratatouile ,,recepty 🙂

sloto
27. jún 2012

@elise no veru toto vyskusam 🙂))

zuul
27. jún 2012

ahojte dievcata,
tak ja uz nemam napad, mali sme zeleninkovu mixovanu polievku, ryzovy nakyp, kuraci perkelt s ryzou a misko s cestovinkou, zajtra bude sosovicova s mrkvou a spenatik, kasa a parocek alebo vajko.
a vybrala som z mrazaku 4 velke cele kuracie stehna, nemate nejaky dobry recept na nieco dobre pecene v rure?
a este mam v plane bryndzove halusky alebo pirohy.
no len detickam ma uz nenapada co by som urobila 😲

miskakyska
27. jún 2012

Som Vás nemala ani radšej čítať takto navečer :o) my sliny tečúúú..och,sama dobrotka tu.

titkovamiriam
27. jún 2012

@zuul ak mas rada škoricu-kečup-cesnak tak z tych stehien skus toto:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=34540

anavila
27. jún 2012

no baby, ja asi zajtra uvarim segedinsky gulas po dvoch rokoch, doteraz som nevarila, nakolko kojim, ale uz sa mi zbiehaju slinky

fontana
27. jún 2012

ahojte baby,ja som dnes nevarila,boli sme na obed v meste,ale už mám navarené na zajtra.špenátovu polievku a koložvársku kapustu.Inak @zuul,stehienka vyzeraju užasne,určite su super,v nedelu vyskušam,dik za tip.. 🙂

lenuss84
27. jún 2012

ahojte.ja som na zajtra uvarila polievku-moj napad,nakolko mi Adka ani mm nechcu jest malu bielu fazulku,tak som ju uvarila vo vode s bobkovym listom a cerv.ml.paprikou a zemiakom.cele som to rozmixovala na hladko,priliala mlieko,dochutila vegetou,solou a ml.korenim a majorankou a petrl.vnatou. a zajtra k tomu prisypem ten prazeny hrasok- ten malej aj mm chuti,tak budem spokojna,ze zjedli strukoviny 🙂 chacha vybabrem s nimi 🙂
a dorobim široke rezance s mletymi orechami,cukrom a maslom

tinuskaha
28. jún 2012

u nas dnes porova polievka a ryba na masle s novymi zemiackami 😉

danielaj
28. jún 2012

@sloto tento je úžasný http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=2971 😉 múžeš aj obmieňať puding podľa chuti, alebo urobiť kakaové cesto a vždy chutí skvele 🙂
@bobinkask Mńam, odpadávam takto ráno, dala by som si, ty samé super zdravé jedlá varíš a presne to, čo ja mám rada 🙂

eva7780
28. jún 2012

u nas dnes hraskova polievka a palacinky

lydia22
28. jún 2012

Zo vcera zeleninova polievka,kuracie zavitky plnene šunkou a syrom v trojobale a zemiaky.

danula2
28. jún 2012

my zeleninova polievka s haluskami a masko nalozene v horcici a opekane zemiaky

sebi123
28. jún 2012

Dobre ranko 🙂 ja dnes nakladam uhorky podla tohto receptu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6562 a hladam inspiraciu, co varit 😀

firstbaby
28. jún 2012

Dobre ranko, u nas sa dnes vari hribovo-zemiakova polievka a kuracie sote na sampinonoch s ryzou a zeleninovym salatom 😉

kikaneu
28. jún 2012

my máme polievku ešte od včera.....manžel vychvaľoval tú jemne pikantú chuť 😀 a dnes varím kurací perkelt s cestovinou 🙂

zuzulienaba
28. jún 2012

@bobinkask Jeeej, vyzera to super. A receptik na tu ciabbatku? Vyzera fantasticky. urcite tak aj chutila.

danielaj
28. jún 2012

@bobinkask aj ja prosím receptík na tú ciabbatu 😉 na nete je ich síce niekoľko, ale rada by som taký odskúšaný 😉