icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

gianni
28. jún 2012

dnes som robila synovi k 4 narodeninám krtkovu tortu,foto dodám ked najdem kábel 😀

rastulka
28. jún 2012

@danielaj veeelmi chutil 🙂 je fajnovy ako "naš" pernik 😉 😀

titkovamiriam
28. jún 2012

tak a foto co dnes Michal robil na obed ked bol doma sam:
citujem:
1-idem do zahrady,odtrhnem cukinu
2-najdem recept na nete a režem
3-solím,paprikujem,pridám cesnak,cibuľu
4-pokrajam zemiaky a nasypem razcu,dam do rury
5-upečiem
6-servírujem/žerem 😀 😀 😀 😀 /

recept hotový za 30min 17r.chalanom a stihal fotit pre maminku 😉

irsina83
28. jún 2012

@titkovamiriam ja odpadnem 😀 sikovny 😉

irsina83
28. jún 2012

Baby ja som mala od utorka navstevu - priatelov z vychodu s dvomi dcerkami, takze v utorok pre deti karfiolove placky, mlade zemiaky a uhorkovy salat a hlivova polievka a pre nas grilovane fajitas s quacamolle a moja mala papala aj to, velmi jej chutilo 😵 😵 streda segedinsky gulas s domacou knedlou - babicka nam navarila a na veceru grilovane klobasy a pstruhy no a dnes sladka fazulova so sirokymi rezancami, segedinsky z predosleho dna a zemlovka a na veceru grilovane hamburgery... no zajtra my ideme na vychod lebo idem k lekarovi a potom my ideme k tymto priatelom 😀 uz sa tesim, bude sa grilovat kozacina a kamoska spravi parene buchty, mnaaammm 😵 😵 😵

titkovamiriam
28. jún 2012

@irsina83 on si vymysla vela len to nefoti-cestoviny vie minimalne na 20 sposobov,ked ma napacovane maso nieje problem-Milan by si uvaril tiež ale on ma v praci obedy a chodi domov až po mne no tiež by od hladu neumrel 🙂 ,no a cukin mame pozehnane tak ich budem robit minimalne raz do tyzdna 😀 😀 😀

lenuss84
28. jún 2012

@titkovamiriam fuuuuha.sikovny to chalanisko 🙂

lenuss84
28. jún 2012

ahojte.takze fazulkova polievka o ktorej mala ani mm vlastne ani netusili,ze je fazulkova,mala uspech.ledva ledva ostalo na zajtra 🙂
cestoviny s orechami a maslom Adke velmi chutili.pekne sa sama najedla,ani lyzicu mi do ruky nedovolila vzat 🙂
kedze ostalo vela uvarenych cestovin,tak zajra len dokrajam k nim sunku,prisypem steriliz.kukuricu,zalejem rozslahanym vajickom so slahackou a dam zapiect.
a v sobotu rano dochadzame na vikend k svokrovcom,takze pre tento tyzden mam fajront s varenim....jupi 🙂 🙂 🙂 🙂

boska79
28. jún 2012

Vyskytli sa mi doma uhorky... mate osvedceny recept ako ich zavarit? 😕

zklimekova
28. jún 2012

@danielaj ten hermelín vyzerá super...do vnútra dávaš čoo???...a ako dlho sa zapeká??

bobinkask
28. jún 2012

@titkovamiriam super navaril 🙂 šikovný po maminke 😉

bobinkask
28. jún 2012

@zklimekova krásna tortička to sa museli deti v škole velmi tešit 😉
akurát dnes som behla do jedného čínskeho obchodu 🙂 a zostala som prekvapená kolko tam mali roznych vykrajovačiek na pružinke a za dobré ceny ja ked som sa ešte venovala pečeniu som to kupovala v cuk. potrebách za nehorázne sumy 😒 niečo som si aj kúpila... vyskúšam dúfam že mi to vydrží aspon jedno použitie 😀... tu su aj moje nejaké tortičky čo som robila možno niekoho inšpirujem 😉 http://www.tortyodmamy.sk/user/6042/images

titkovamiriam
28. jún 2012

@bobinkask to su umelecke diela,ta s tou maskou je krasna,potom ta h2o 😀 ,a tie babikove ani nehovorím 😀 😀 😀 😀

bobinkask
28. jún 2012

@titkovamiriam dakujééém 🙂 to si moje detúrence na mna také povymýšlali- tu masku som 2dni sušila na bábike a oni ju za pár minút zlupli 😀 a o h2o ani nehovorím ... 😀 😀 😀

danielaj
29. jún 2012

@bobinkask mňam, dala by som si gulášik v chlebíku 😉 Bez servítky som aj ja pozerala, tam mali údenú fazuľovú polievku v chlebíku 😉 V´daka za receptík na ciabattu, pravdepodobne dnes urobím 😉

danielaj
29. jún 2012

@rastulka že je taký fajný ako ten náš 😉 veď aj recept je podobný, aj keď priznám sa, na plechu nám chutítraošku viac ako tento 😉
@titkovamiriam perfekný chalan, šikovný po mamine 😉 ja už mám tiež cukinky, včera naši doniesli z role, aj žlté, tie mi tuším viac chutia ako tie zelené 😉
@zklimekova dala som už včera link na recept , ale páči sa http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=9153 ja som dala do vnútra šunku, tú striedku z hermelína a kukuričku, je to veĺmi dobré, nabudúce urobím aspoň 3-násobok 😉

danielaj
29. jún 2012

@boska79 ja robievam uhorky už asi 10 rokov len týmto spôsobom http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6562, výborné, rýchle, bez varenia nálevu, len ja dávam octu pol dl na 7 dl pohár, v pôvodnom recepte je ho podĺa mňa málo 😉

danielaj
29. jún 2012

@bobinkask perfektné tortičky, no ty si ale šikulka, zlaté ručičky máš, najviac sa mi páčia ten knihy hne´d na prvej strane, potom tie detské...ale vlastne všetky sú peknučké 😉

junkfoood
29. jún 2012

@titkovamiriam ved mali chalani po kom zdedit talent na kuchtenie.. 😉

lencyca
29. jún 2012

@titkovamiriam šikovný synáčik 😉

lencyca
29. jún 2012

dobré ráno 🙂 dnes zeleninová polievka,rizota som včera narobila vela,bude aj na dnes,možno aj na zajtra 😀 robila som ríbezlový a malinový džem,aj ríbezlový sirup,dalsia várka je nachystaná...

danielaj
29. jún 2012

dnes polievka z cukiny a zemiakov na kyslo s kôprom, vyprážané gulôčky z údeného syra, varené zemiaky s vňaťkou, domáca tatarka, pre deti aj pečené kuracie stehná, ak by nechceli syr 😉 , uhorkový šalát a rezy Lambada 🙂

boska79
29. jún 2012

@danielaj
@titkovamiriam dik..vcera som nasla v kucharskej knihe po mame- na pohar- 3 kolecka mrkvy, tri cibule, korenie cele a aj nove, 3 kocky cukru, 3 stamprliky octu a sol a tO jee tusim vsetko

A este musim vyhutat sterilizovanie. Joj nemaaaam to rada, zavaraju vzdy svokrovci...si ma to pockalo

rastulka
29. jún 2012

Dobre ranko 🙂
dnes šošovicova polievka zo včera a ktomu čevabčiči s varenymi zemiakmi,cibulou a horčicou 😝 😉 budu aj palacinky s malinovym džemom a nutelou 🙂 😉

riana12
29. jún 2012

na dnes polievka zo suseneho hrasku so slaninkou... velmi tomu nedavam... chlap cele dni nie je doma a mne ani nechuti jest 😒

kibuk
29. jún 2012

dnes mame spolu na plechu pečene zemiaky a pangasius 🙂 a hura prazdniny

zklimekova
29. jún 2012

@bobinkask ďakujem veľmi pekne...torta mala v škole veľký úspech a tak rýchlo bolo po nej , že som ani nestihla ochutnať 😅 ....aj troje torty sú veľmi krásne...

vivusika
29. jún 2012

karfiolová polievka s krupicovými haluškami a na Tamarkino želanie ,,slávnostný obed,, morcadela a špagety 😀 ku kávičke punčový koláč 😎

zklimekova
29. jún 2012

@danielaj ďakujem 🙂...včera som veľmi dozadu nepozerala..strááášnééé ma bolela hlava inak by som ho asi našla......určite to vyskúšam 🙂

zuzkaamato
29. jún 2012

ja to dnes vidim na pizzu co chladnicka da a ak sa mi bude chciet, tak z cesta spravim aj par lekvarovych buchiet...