Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
paradajkova polievka so syrom, spagety
my dnes máme len taký jednoduchý obedík...vyprážaný syr s hranolkami, zeleninový šalátik a zo včera fazulová polievka 🙂
včera som robila maffiny do práce a vydarili sa uplne že super...nemám plech na mafiny tak len na obyčajnom plechu a dávala asom cca 3 košíčky do jedného a pekne sa držali, mala som ich tesne pri sebe, tak sa ani nerozliali 😉
Ja robim kotlikovy gulas, ale doma 🙂 a chystam sa urobit sisky a kapustniaky🙂
baby vy my s tym gulasom robite takeee chute.. ale nemam ho pre koho navarit. Manzel je na sluzobke, maly by to moc nejedol a len pre mna sa mi nechce 😀
A ja dnes peciem o dusu na zajtrajsiu oslavu kamoskinej malej. Torty pre 30 ludi, plus mame robosov, ktori nam robia fasadu, tak dnes s drobcom len dojeme rajcinovu polievku a nejake cestoviny narychlo s čepupom ( kecupom) V nom by sa aj kupal 😀
Ja robim zapekane karfiol so zemiakmi, nechce sa mi v tom teple uz polievku robit a este spaldove ciabatty, tie sa prave pecu 🙂
U nás dnes budú faširky s novými zemiakmi a uhorkovým šalátom a polievočka paradajková 🙂 guláš je naplánovaný na zajtra 😀
dnes granadír a pre deti marhuľové gule..
cawte..dlhsie som tu nebola lebo stale po lekaroch a coskoro uz bude medzi nami dalsi drobec.. 🙂 no dnes mame zemiakove placky s kuracim mäsom.. 🙂 vcera sme mali rizoto a zajtra spagety a v nedelu asi vyprazany alebo zapekany karfiol... 😀 pekny viked
baby nejaky super chutny a hlaven co najrychlejsi recept na kuracie sote? mam prsia kuracie a mrazenu zeleninku ...dakujem
baby potrebujem radu idem robit parene buchty a chcem dat aj tvarohovu plnku co vsetko sa do tej tvarohovej dava? dakujem
poradíte nejaký dobrý recept s cuketou? najlepšie taký, ktorý zje aj manžel...takže s mäsom 😅
@timuss cuketove placky a do toho sote?
ja dnes bravcovy gulasik ale tie parene buchty sa mi velice pozdavaju 😝 😝 😝 😝
@tortelinka no to je dobrý nápad...a tie placky sa robia ako? klasické viem...a toto ako? úplne sa nahradia zemiaky cuketou? alebo aký pomer? doteraz som s cuketou moc nevarila, teraz sme ju sadili, lebo malá to rada papá, v záhrade toho máme až až a neviem čo s tým 🙂
@timuss ja robim presne ako zemiakove, nedavam zemiaky, ale kludne mozes, ale struham na tom vacsom struhadle(ako jablka), inak ochutit rovnako, muka, vajce...
pripadne vydlabem cukiny a plnim mletym maskom, paradajkami...cim len chces
Plnená cuketa mletým mäsom a na vrchu mozzarela 🙂
cukinové placky 🙂
Jaaaj, ženy. Vy mi robíte chute! Keď si vás tak čítam, všetko možné by som varila. Ale nechce sa miiiiii 😖
@tortelinka
@miskadusko
@titkovamiriam
ďakujem dievčatá, skúsim aj placky aj plnenú cuketu 🙂
dnes bude na obedík gulášová polievka, cuketové placky s kuracou pečienkou a tento koláčik 🙂 http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=6&id=... už sa pečie v rúre a kráásne rozvoniava 🙂 inak super téma, už ste ma tu mnohokrát inšpirovali 🙂
vypr.cuketa a varene zemiaky
@timuss Moj muz je "masozravy" ale tento recept ma velmi rad : na cibulke posmazim pomlete maso (najlepsie hovadzie, bravcove) a potom ho pripravim na sposob bologneskej omacky na spagety , cize : nasolim nakorenim, pridam pretlaceny cesnak, jeden bobkovy list, bazalku a zalejem olupanymi paradajkami v konzerve. Ked sa spravi suvisla stava , teda tie kusy paradajok sa rozvaria, omacku dochutim troskou cukru. cele to robim na olivovom oleji. Potom : nasytruham surovu cuketu ako jednu vrstvu do zapekacej misy, nalejem na to cast omacky s masom, zasa nastruham cuketu, zasa omacku s masom , zasa cuketu a nakoniec posypem nastruhanym syrom a dam zapiect. Je to taka zdravsia verzia lasagni, mame to vsetci velmi, dokonca aj moja dvojrocna dcera. Jedavame to s chlebom ale chuti to aj s ryzou, prip. zemiakmi.
ahojte my dnes hrstková polievka a ryžový nákyp s marhuľami

ahojte 🙂 u nas dnes rizoto z cerstvych sampinonov a zostalo nam zo vcera par parenych buchiet s marhulami a vecer urobim bryndzovu pomazanku 😉