Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
konecne som sa sem dostala 🙂 dnes som zavarala uhorky v tomto horku 😉 24poharov pripravenych na papanie,zajtra nevarim,svokra nas pozvala na obed 🙂
@bobinkask mne pri kysnutí nemieša, iba akože tak nadvihuje- teda, ako keby sa pohlo celé to cesto, ale na spodu zostávajú ešte dve také tyčky, kde bývajú tie miešacie háky a stačí to, robím to už takto, lebo keď som nechávala tie háky, tak som nemohla chlebík dobre vytiahnuť a zostávali tam také podlhovasté diery, som sa dočítala, že sa tie háky vyťahujú, tak som to skúsila a už robím len tak 😉
polievka zo zajacika a svieckova s domacou knedlou. 🙂
U nás dnes pečená divina na cesnaku so zemiakmi 🙂
ahojte....my dnes varíme hovädzí vývar s rezancami a kuracie rolky plnené špenátom a k tomu ryža a paradajkový šalát so stonkovým zelerom 🙂 mňam 😉
hovadzie na paradajkach s knedlou.
hovadzie steaky s hribovou omackou a hranolkami.. a vyvar z moracich krkov zo vcera...
dnes kacaci vyvar s rezancami a svieckova na smotane 😉
kuraci perkelt +cestoviny
vyprážaný karfiol, vyprážaný kapor - každému podľa chuti, varené zemiaky s maslom a pažítkou, zeleninový šalát /uhorka, cibuľka, redkvička, paradajky/ . Polievku nevarím 😀 A na večer chystá tatko na gril túto dobrotu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=40536&use...
ja dnes nevarím, máme zo včera 🙂 .
cuketova polievka a kuraci paprikas s cestovinamy
moj drahy a jeho otec sa rozhodli zapekat cuketu podla nejakeho receptu z netu 😅 ja sa bojim uz teraz otravy 😀
Baby, neviete mi poradiť paradajkovú polievku bez zápražky a bez mlieka/smotany? 😵
@mia258 ja nerobievam nikdy so zaprazkou, ani smotanou.... orestujem kusok cibulky na oleji, zalejem paradajkami ( zalezi co vam viac xuti, ja davam take co predavaju nakrajane kusky v stave), dolejem vodu a oxutim - cca 4 klinceky, cukor, citronova stava(kusok),vegeta(trosku)....a po uvareni na vrch syr
ahojte.Ked zapekáte cuketu aj ju pred tým trošku prevaríte? dnes varím slepačiu polievku so zeleninou a rezancami a už mám nachystanú aj cuketu.tá bude so zemiakmi a ryžou.a ako zákusok sme dostali tortu.mňam 😉
hovadzie masko na zeleninke+sampiony a k tomu zemiakova kasa a poobede sa ide na kupko, strasne je teploooo

@bobinkask
@danielaj dakuejm Vam baby, idem poprezerat , stale mi poradite, muž šiel uspavat dieta, ja ešte rezne doobalujem a idme piect. ešte raz dik.