Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ja dnes len mini porciu nových, varených zemiakov v šupke a vysmažaný encián.
Baby ja idem spravit nejaku zeleninkovu polievocku a manzelovi rezne kuracie a nam asi vysmazeny patizon a cukinu....alebo ked sa ozaj nahnevam ta spravim placky s masom a je to 😉 este neviem, nieco z tohto....
baby potrebovala by som osvedčene recepty na smotanovu omačku ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 poradite
fazulova polievka, makove rezance
mlete rezne a zemiakovu kasu a vecer budeme grilovat bravcove rebierka uz su nalozene.
cuketovy privarok, zemiaky, dusene masko
my máme špagety s mletým mäsom, včera som piekla cuketový koláč a na moje prekvapenie je výborný 😉
cuketové lazane - tak som zvedavá aké budú. ale u nás sa zje všetko 🙂)
@boska79 mňam.To robievam aj ja a nevieme sa toho dojesť.tá paprika so syrom je mňam,mňam 🙂
hubové rizoto 🙂
🙂 polievka minestrone ( zo vcera) a palacinky s jahodovy dzemom a so slahackou 😉
@nelinka0401 tu papriku so syrom dnes vyskusam 🙂 este som to nejedla
@nelinka0401 @boska79 a papriku aj osupete? 😨 Ja to aspon robim tak, len ju neplnim syrom. Musi byt potom lepsia. Mne to nechuti, ale vsetci to maju radi. Nemam rada mastne - olejove aj ked vyprazane veci milujem.
lečo 🙂
brokolicová polievka, rizoto s kuracím mäsom, cuketou a mrkvou + cvikla
@danielaj cukinové lečo ? to akože dávaš normálne rajčiny, papriku a ceketu ? alebo ako to robíš- možno by som to skúúsila 🙂
@abriela nie, nesupem. Paprika sa supe? 😕
Viem ze sa robieva, ze sa opecie a to hnede opecene sa da dole a potom sa z toho robi salat ku grilOvacke, to chcem tiez raz skusit...ale ked sa to robi zo syrom, ona cela zmakne, musis ju otacat sby sa postupne opiekla z kazdej strany, pritom obcas vytecie trochu syra a ten vypek potom s chlebikom mnaam.
Mala by to byt neaka balkanska paprika ? Tak neako...a uz som to videla aj s cesnakom...a cim pikantnejsie papriky, tym lepsie ;)
A teOreticky by sa mohla plnit aj balkanskym syrom, nie? Musim skusit
...od včera vajičková polievka a dnes k tomu ukuchtím ryžový nákyp 😀
restovaná bravčová pečienka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20509 s ryžou, uhorkový šalát 😉
@abriela http://ona.idnes.cz/grilovana-plnena-paprika-0x... takto neako to vyzera, len na panvici ked to robis je vypek a o ten by som nechcela prist
Uz viem co myslis, len nemam recept ze bych nieco z toho vyskusala... Neaky salat? Viem ze to sa potom kraja..len nepamatam co do toho :/
Ked si pestujete bylinky, tak zo semiacok? Vsetko sme uz skoro pojedli, nestiha to u nas narast :D
@lululka555 skús.je to super
@abriela ja ju nešúpem.len umyjem odkrojím vrch,vyberiem vnútro.dám tam trošku vegety a syr.a na troške oleja podusím.ona chytí takú peknú grilovanú farbu aj chuť.aj ten výpek z toho je super
@nelinka0401 @boska79 Vy ste mi spravili take chute 😀 , ze ja to dnes urobim po vasom a naplnim ju. Aj ked supku asi stiahnem pretoze ked ja zjem papriku, tak potom ju citim aj pol dna. 🙂
@nelinka0401 skusim 🙂 manzel to pozna ,ze mu to stara mama robievala na ranajky a ze mu to velmi chutilo... 🙂

ahojte.....ja dnes urobím šalátovú polievku, takú super sviežu, recept po babke 😉 a plnenú papriku, k tomu zemiaky 😉