icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kikaneu
4. júl 2012

ahojte.....ja dnes urobím šalátovú polievku, takú super sviežu, recept po babke 😉 a plnenú papriku, k tomu zemiaky 😉

kalifa28
4. júl 2012

ja dnes len mini porciu nových, varených zemiakov v šupke a vysmažaný encián.

irsina83
4. júl 2012

Baby ja idem spravit nejaku zeleninkovu polievocku a manzelovi rezne kuracie a nam asi vysmazeny patizon a cukinu....alebo ked sa ozaj nahnevam ta spravim placky s masom a je to 😉 este neviem, nieco z tohto....

tinka274
4. júl 2012

baby potrebovala by som osvedčene recepty na smotanovu omačku ... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 poradite

vieruna
4. júl 2012

@tinka274 no neviem, ci ti uplne rozumiem, ale spravis si besamel. Na masle, alebo oleji mierne oprazis hladku muku. Zalejes smotanou, a podla potreby zriedis mliekom. Ochutis podla toho, co z toho chce byt. To je asi taka zakladna omacka.

tinka274
4. júl 2012

@vieruna k brokolici by som chcela smotanovu omačku 🙂

smejkoh
4. júl 2012

fazulova polievka, makove rezance

gumkacik
4. júl 2012

mlete rezne a zemiakovu kasu a vecer budeme grilovat bravcove rebierka uz su nalozene.

sloto
4. júl 2012

cuketovy privarok, zemiaky, dusene masko

rakywanda
4. júl 2012

my máme špagety s mletým mäsom, včera som piekla cuketový koláč a na moje prekvapenie je výborný 😉

miskadusko
4. júl 2012

cuketové lazane - tak som zvedavá aké budú. ale u nás sa zje všetko 🙂)

nelinka0401
4. júl 2012

@boska79 mňam.To robievam aj ja a nevieme sa toho dojesť.tá paprika so syrom je mňam,mňam 🙂

ivetka1981
4. júl 2012

hubové rizoto 🙂

lululka555
4. júl 2012

🙂 polievka minestrone ( zo vcera) a palacinky s jahodovy dzemom a so slahackou 😉

lululka555
4. júl 2012

@nelinka0401 tu papriku so syrom dnes vyskusam 🙂 este som to nejedla

abriela
4. júl 2012

@nelinka0401 @boska79 a papriku aj osupete? 😨 Ja to aspon robim tak, len ju neplnim syrom. Musi byt potom lepsia. Mne to nechuti, ale vsetci to maju radi. Nemam rada mastne - olejove aj ked vyprazane veci milujem.

tosomja
4. júl 2012

lečo 🙂

adelaida33
4. júl 2012

brokolicová polievka, rizoto s kuracím mäsom, cuketou a mrkvou + cvikla

miskadusko
4. júl 2012

@danielaj cukinové lečo ? to akože dávaš normálne rajčiny, papriku a ceketu ? alebo ako to robíš- možno by som to skúúsila 🙂

boska79
4. júl 2012

@abriela nie, nesupem. Paprika sa supe? 😕

Viem ze sa robieva, ze sa opecie a to hnede opecene sa da dole a potom sa z toho robi salat ku grilOvacke, to chcem tiez raz skusit...ale ked sa to robi zo syrom, ona cela zmakne, musis ju otacat sby sa postupne opiekla z kazdej strany, pritom obcas vytecie trochu syra a ten vypek potom s chlebikom mnaam.
Mala by to byt neaka balkanska paprika ? Tak neako...a uz som to videla aj s cesnakom...a cim pikantnejsie papriky, tym lepsie ;)

boska79
4. júl 2012

A teOreticky by sa mohla plnit aj balkanskym syrom, nie? Musim skusit

tilenka
4. júl 2012

...od včera vajičková polievka a dnes k tomu ukuchtím ryžový nákyp 😀

abriela
4. júl 2012

@boska79 no ja to peciem len bez syra na oleji. tize krutim, aby sa pekne vsetko opiekolo a potom tu supku, je trosku nadvihnuta stiahnem nozom. Tak ma to naucili ludia "madari" z dunajskej stredy 🙂 .
Jeme ci jedia ju cela rodina s hriankami.

miriamr
4. júl 2012

restovaná bravčová pečienka http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=20509 s ryžou, uhorkový šalát 😉

boska79
4. júl 2012

@abriela http://ona.idnes.cz/grilovana-plnena-paprika-0x... takto neako to vyzera, len na panvici ked to robis je vypek a o ten by som nechcela prist

Uz viem co myslis, len nemam recept ze bych nieco z toho vyskusala... Neaky salat? Viem ze to sa potom kraja..len nepamatam co do toho :/

Ked si pestujete bylinky, tak zo semiacok? Vsetko sme uz skoro pojedli, nestiha to u nas narast :D

abriela
4. júl 2012

@boska79 vyzera to suprovo. Mnam, aj ked som to nemala rada, zbiehaju sa mi slinky - asi je to tehu hormónmi.
A ta supka co je na obr. nadvihnuta sa da stiahnut. Paprika je potom lahsie stravitelna.
Vies u nasich sa aj leco robi tak, ze paradajky sa osupu . 😀

nelinka0401
4. júl 2012

@lululka555 skús.je to super

nelinka0401
4. júl 2012

@abriela ja ju nešúpem.len umyjem odkrojím vrch,vyberiem vnútro.dám tam trošku vegety a syr.a na troške oleja podusím.ona chytí takú peknú grilovanú farbu aj chuť.aj ten výpek z toho je super

abriela
4. júl 2012

@nelinka0401 @boska79 Vy ste mi spravili take chute 😀 , ze ja to dnes urobim po vasom a naplnim ju. Aj ked supku asi stiahnem pretoze ked ja zjem papriku, tak potom ju citim aj pol dna. 🙂

lululka555
4. júl 2012

@nelinka0401 skusim 🙂 manzel to pozna ,ze mu to stara mama robievala na ranajky a ze mu to velmi chutilo... 🙂