icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mima1311
4. júl 2012

Baby nemate nejaky receptik na super lacny kolac ,, skoro zadara,, 😀 , ze fest rychly a jednoduchy a neskutocne dobry ? 😝 😝 😝 by som si taaak nieco dobre dala az mi je zle , doma toho moc neni a do obchodu sa mi ist nechce , od toho tepla mam total mastnu hlavu a mame studenu vodu , kym nahrejem a umyjem , tak sa zblaznim , chcem nieco dobre TERAZ 😀 😀 😀

bobinkask
4. júl 2012

@macka23 tak to som bola asi ja 😉 ja som ich včera robila ale plnila som ich slanou plnkou...a teraz ked vidím tie tvoje tak mám chut na také sladké 😀
@vieruna ja mám to kolečko na pirohy ale najlepšie sa mi robia bez... len vykrojím koliečko s pohárikom naplním popritláčam a ešte kraje pritlačím vidličkou 😉

bobinkask
4. júl 2012

včera som si myslela, že dnes nebudem musiet varit lebo som narobila vela pirohov, no ale všetky sa zjedli 😀
tak dnes som spravila mrkvovo-tofu fašírky s ovsenými vločkami- pečené na plechu, k tomu zemiaky, polievka zostala zo včera
a ešte som upiekla tvarohový liaty koláč

veve39
4. júl 2012

@bobinkask das nam prosim recept na tie faširky ? vyzeraju velmi chutne 🙂

vieruna
4. júl 2012

@bobinkask ja by som si zase prosila na ten kolacik 😵

lenuss84
4. júl 2012

@bobinkask prosim si recept na fasirky.dakujem 🙂
dievcata,uz 2 dni kukam na toto a som sa akurat rozhodla ze na vikend spravim som musela zbierat odvahu na to
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32664

abriela
4. júl 2012

@bobinkask ja som si pirohy dala na obed v nasej jedalni - normalne bryndzove a na vrchu nebola slaninka, ale mini udene masko. Ale drahy akurat rano rozpraval, ze by si dal sladke pirohy.
A ked som mu povedala, ze som mala pirohy na obed, no.... neviem, neviem ci ich na veceru nerobim a z papriky asi nic dnes nebude 😉

abriela
4. júl 2012

@lenuss84 raz vyskusat a budes robit stale. Jednoduche cesto, lebo ho netraba ani valkat 😉

lenuss84
4. júl 2012

nasla som toto,je ich tam na mmb viac,pisu ze je to obdoba nanuku.vyzeraju fajnovo.http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3...

lenuss84
4. júl 2012

@abriela dakujem za podporu.vlastne ani neviem,preco sa toho tak bojim....ale sa na to tak tesim,ze asi ich spravim uz zajtra,ved je sviatok 🙂 len si musim este dnes alebo zajtra rano dokupit suroviny 🙂

vieruna
4. júl 2012

@lenuss84 ja robievam normalne karamelove veterniky, ale stale sa mi nedarila ta karamelova plnka. Teda bola chutna, ale miesto toho aby stuhla, tak sa roztiekla. Skusim nabuduce takto.

xlucia
4. júl 2012

@bobinkask mozem poprosit recept na tie fasirky? dik

abriela
4. júl 2012

@lenuss84 lebo odpalovane cesto nahana strach. Ale kto ho skusi, vie ze je to super cesto. Mirka Tit.. (neviem nick- casta prispievatelka) robi z neho aj pirohy, ci gulky.
Drzim palce, nech vsetkym chuti a kolacik sa vydari.

vieruna
4. júl 2012

@lenuss84 musim potvrdit co pise @abriela. Fakt sa s tym cestom vyborne robi a je uplne jednoduche 🙂

lenuss84
4. júl 2012

u nas na zajtra zmena,kedze som chcela robit spominane lazane s ml.maskom a cuketou,ale u nas v obchode mali posledne 2 cukety scvrknute...
tak som si akurat teraz vymyslela,ze z rozmrazeneho ml.maska zajtra urobim male gulicky,uvarim parad.omacku,zavarim ich v nej.a dame si to s cestovinami /mam doma rurky/.tak a bude to nieco nove,takto sme to este nejedli 🙂 🙂 🙂 🙂

bobinkask
4. júl 2012

@veve39 jasné tu je originál recept ktorým som sa inšpirovala http://varecha.pravda.sk/recepty/tofu-fasirky-p...
ale ja som si ich trošku upravila podla toho čo som doma našla 🙂:
3 hrste jemných ovsených vločiek, 3 bal. bieleho tofu postrúhat, 3 st. cesnaku, asi 2pl postrúhaného zeleru, 1malá cibula postrúhaná, 3 zemiaky postrúhané uplne najemno bez vody, ktorú pustili pri strúhaní, 3 mrkvy postrúhané, 1čl horčice, 2pl hl.múky,petr.vnat nasekaná, 1čl sojovej omáčky, sol, vegeta podla chuti všetko som dobre zmiešala a vytvarovala som fašírky, pokvapkala som ich olivovým olejom a upiekla na papieri na pečenie asi 30min na 180 po 15 min. som ich otáčala 😉

lenuss84
4. júl 2012

@abriela DAKUJEM si strasne zlata ze ma tak podporujes.iste dam vediet ako sa vydaril.a ano mas pravdu-mam strach z toho ceta ale aj tej karamel.plnky s abojim....karamel akosi nieje moj priatel 🙂

bobinkask
4. júl 2012

@xlucia@lenuss84 páči sa recept je napísaný vyššie 😉

veve39
4. júl 2012

@bobinkask dakujem krasne 🙂
a boli dobre ? vyzeraju uzasne 🙂

bobinkask
4. júl 2012

@veve39 ano nám chutili ale my sme na tofu zvyknutí 😉 ale možeš použit aj udené tofu a budu mat takú výraznejšiu chut 😉 ale boli uplne makkučké mnam

zuzkaamato
4. júl 2012

@mima1311 pozri stranu 1280. vcera som robila bublaninu, na tu nic extra netreba. len nejake ovocie.. .

bobinkask
4. júl 2012

@lenuss84 receptík na tie fašírky je napísaný vyššie 😉

katkas1
4. júl 2012

fazulova polievka na kyslo s domacim udenym kolenom a zemlovka s jablkami 🙂

verka1856
4. júl 2012

@nailinka1 ahoj vyzera to skvele ako ich robys?

monikapt
4. júl 2012

pocujte baby, chcem urobit na veceru zemiaky s kyslou kapustou pecene v rure, mate daky recept? na nete su vsetky so smotanou a mne sa tak nechce kvoli smotane ist do obchodu..nie je nejaky recept bez smotany?

janulabj
4. júl 2012

žienky ste tu niekto?
manžel si zmyslel že ide urobit niečo z kysnuteho cesta, mna napadaju škoricovniky, čo ešte robite?
a date mi aj recept na kysnute cetso ake VY robite? dakujeeeem

nailinka1
4. júl 2012

@verka1856 uvarím si zemiačky nakrájané na kocky, nachystám si špekačky alebo kto čo má rád, my dávame špekačky a nastrúham syr, no a vrstvím do zapekacej misy. Zemiaky, špekačky, syr a znova zemiaky, špekačky, syr a zalejem smotanou v ktorej mám dve vajíčka, vegetu, červenú papriku a čierne korenie. Dám troška oleja a nechám zapiecť v rúre podla potreby. 🙂

alexandrakiara
4. júl 2012

@janulabj z kysnuteho mozes aj sisky,pecene plnene buchty je toho vela 🙂

macka23
4. júl 2012

@bobinkask dakujem za inspiraciu 🙂 boli fakt vyyyborne...a fajne s makom som sa napraskala 😀

casto sem zabludim pre inspiraciu, a ked tu teraz vidim tie foto...len slintam 😝