Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
my sme dojedli fazulovu a idem si sparit lusky a zamrazit,a zajtra luskova na kyslo,zemiaky,vajce 🙂
@miskadusko presne tak, ako normálne lečo, cibuľka, paprika, rajčiny a cukina na kocky, je to veľmi dobré, aj si to zaváram do pohárov na zimu a keď robím na panvici niekedy šupnem aj párku alebo klobásku , dá sa jesť takto samostatne alebo normálne aj s vajíčkom 😉
@abriela ja tiež robím tú papriku ako ty, ale samotnú ju jeme, dochutím cesnakom, koreninami, ale vyskúšam aj naplniť tým syrom 😉
bože baby, teraz sme prišli od jazera, ja že len nakuknem, čo ste dobré varuíli, ale aké chute ste mi narobili, samé fotkya všetko také mňamky 😉
baby mam vytiahnute zarobene uz ochutene fasirkove meso z mrazaku co s tym? 😅 😅 ... nejak to zuzitkovat ze okrem fasiriek smazenych a fasiriek naplechu.... 😎
inak ja som dnes varila nove zemiacky s vnatkou, zeleninove fasirky dala som do nich aj syr a omacku z lupaneho hrachu.
a my dnes, teda už včera🙂 polievku na kyslo
@tanitta alabo urob tak ako ja nedávno, mala som tiež zarobené mleté mäso aj z rožkami, dala som to do jenskej mist, urobila som po vrchu jamky, do každej rozklepla vajíčko a dala upiecť, nakoniec som posypala strúhaným syrom a bolo to veľmi dobré a našim to chutilo 😉 robila som aj s mletým mäsom s ryžou, čo mi zostalo z plnenej papriky 😉 a tiež to bolo výborné 🙂
dobré ráno 😉 dnes dojeme kurací vývar a druhé bude lečo,vyskúšam dat aj cukinu 😉
Dnes urobím fazuľovú polievku so zeleninou a druhé máme pirohy na sladko aj slano zo včera.
Ahoj tak dnes mame spagety ale zajtra 😝 mnammm budu lazane moj priatel je nimi posadnuty 😀
My od vcera bryndzova polievka,fašírka v celku na plechu a zemiaky.
dnes struckova omacka a plnena cukina 😝
Dobre ranko 🙂 U nas dnes na želanie deti budu marhulove gule 🙂 a polievka zo včera karfiolova 😉
u nas dnes kuracie rizoto so struhanym syrom a k tomu zavaraniny vsetkeho druhu..potrebujem vycistit policku v chladnicke a mam ich tam milion pootvaranych.. 🙂
zeny potrebujem rychlo poradit kym nejdem do obchodu, chcem piect liaty kolac s tvarohom a neviem aky tvaroh je tam najlepsi, ten z lidla vo vedierku, ci???
zapekane cestoviny s mletym masom a paradajkami 🙂
kedže tato pracuje dnes,tak len paradajkova polievka a ak budu hladoši mať chuť tak aj krupička 😉

@mima1311 tak tak vela vela vela maku :P