Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@macka23 tak to som bola asi ja 😉 ja som ich včera robila ale plnila som ich slanou plnkou...a teraz ked vidím tie tvoje tak mám chut na také sladké 😀
@vieruna ja mám to kolečko na pirohy ale najlepšie sa mi robia bez... len vykrojím koliečko s pohárikom naplním popritláčam a ešte kraje pritlačím vidličkou 😉
@bobinkask prosim si recept na fasirky.dakujem 🙂
dievcata,uz 2 dni kukam na toto a som sa akurat rozhodla ze na vikend spravim som musela zbierat odvahu na to
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=32664
@bobinkask ja som si pirohy dala na obed v nasej jedalni - normalne bryndzove a na vrchu nebola slaninka, ale mini udene masko. Ale drahy akurat rano rozpraval, ze by si dal sladke pirohy.
A ked som mu povedala, ze som mala pirohy na obed, no.... neviem, neviem ci ich na veceru nerobim a z papriky asi nic dnes nebude 😉
nasla som toto,je ich tam na mmb viac,pisu ze je to obdoba nanuku.vyzeraju fajnovo.http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3...
u nas na zajtra zmena,kedze som chcela robit spominane lazane s ml.maskom a cuketou,ale u nas v obchode mali posledne 2 cukety scvrknute...
tak som si akurat teraz vymyslela,ze z rozmrazeneho ml.maska zajtra urobim male gulicky,uvarim parad.omacku,zavarim ich v nej.a dame si to s cestovinami /mam doma rurky/.tak a bude to nieco nove,takto sme to este nejedli 🙂 🙂 🙂 🙂
@veve39 jasné tu je originál recept ktorým som sa inšpirovala http://varecha.pravda.sk/recepty/tofu-fasirky-p...
ale ja som si ich trošku upravila podla toho čo som doma našla 🙂:
3 hrste jemných ovsených vločiek, 3 bal. bieleho tofu postrúhat, 3 st. cesnaku, asi 2pl postrúhaného zeleru, 1malá cibula postrúhaná, 3 zemiaky postrúhané uplne najemno bez vody, ktorú pustili pri strúhaní, 3 mrkvy postrúhané, 1čl horčice, 2pl hl.múky,petr.vnat nasekaná, 1čl sojovej omáčky, sol, vegeta podla chuti všetko som dobre zmiešala a vytvarovala som fašírky, pokvapkala som ich olivovým olejom a upiekla na papieri na pečenie asi 30min na 180 po 15 min. som ich otáčala 😉
@mima1311 pozri stranu 1280. vcera som robila bublaninu, na tu nic extra netreba. len nejake ovocie.. .
fazulova polievka na kyslo s domacim udenym kolenom a zemlovka s jablkami 🙂
pocujte baby, chcem urobit na veceru zemiaky s kyslou kapustou pecene v rure, mate daky recept? na nete su vsetky so smotanou a mne sa tak nechce kvoli smotane ist do obchodu..nie je nejaky recept bez smotany?
žienky ste tu niekto?
manžel si zmyslel že ide urobit niečo z kysnuteho cesta, mna napadaju škoricovniky, čo ešte robite?
a date mi aj recept na kysnute cetso ake VY robite? dakujeeeem
@verka1856 uvarím si zemiačky nakrájané na kocky, nachystám si špekačky alebo kto čo má rád, my dávame špekačky a nastrúham syr, no a vrstvím do zapekacej misy. Zemiaky, špekačky, syr a znova zemiaky, špekačky, syr a zalejem smotanou v ktorej mám dve vajíčka, vegetu, červenú papriku a čierne korenie. Dám troška oleja a nechám zapiecť v rúre podla potreby. 🙂
@janulabj z kysnuteho mozes aj sisky,pecene plnene buchty je toho vela 🙂

Baby nemate nejaky receptik na super lacny kolac ,, skoro zadara,, 😀 , ze fest rychly a jednoduchy a neskutocne dobry ? 😝 😝 😝 by som si taaak nieco dobre dala az mi je zle , doma toho moc neni a do obchodu sa mi ist nechce , od toho tepla mam total mastnu hlavu a mame studenu vodu , kym nahrejem a umyjem , tak sa zblaznim , chcem nieco dobre TERAZ 😀 😀 😀