icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

danielaj
5. júl 2012

@anavila ja tiež podobne spracúvam rajčiny ako @titkovamiriam aj zaváram klasicky v sladkokyslom náleve tie malé kokteilové, a ešte robím tak, že zoberiem rajčinu, prekrojím na polovicu a strúham na jablkovom strúhadle, tá šupka mi zostane v ruke, tú odhodím, takto nastrúhanú dužinu dám do pohárov a sterilizujem, výborné pod môso, na cestoviny, na pizzu a ďalšia varianta pridám k tomu najemno nastrúhanú cuketu, to je tiež veľká mňamka

anavila
5. júl 2012

@danielaj dakujem..skusim len tak nastruhat...par poharov, na skusku, uvidim co to spraví...si zlata dakujem 😵

danielaj
5. júl 2012

@anavila nemáš za čo, naozaj, ja som to kdesi kedysi vyčítala taký recept a robievam si to každý rok a vždy to spotrebujem 😉

lencyca
5. júl 2012

@adelaida33 ahoj ako robíš ten guláš?dakujem 😉

limoncino
5. júl 2012

@bobinkask bola by si taká dobrá a dala mi recept na ciabattu s olivami?? Ďakujem Ti..

tanitta
5. júl 2012

nazajtra sa odtrhnem z retaze 😀 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15807

bobinkask
5. júl 2012

@limoncino jasné páči sa podla tohoto receptu som ich piekla http://www.akosatorobi.sk/video/2491/domaci-chl...

bobinkask
5. júl 2012

@lusy23 dakujem 😵
papriku som umyla ,prekrojila na polku, vyrezala som semienka
gazdovský syr s bylinkami može sa použit aj feta syr som popučila a zmiešala s kukuricou, nakrájanou šunkou a bielym jogurtom nesolila som syr aj šunka je dost slaný všetko som dobre zmiešala a naplnila pripravenú papriku piekla som to na papieri na pečenie asi 20 min na 200 tá paprika musí zostat taká chrumkavá mne sa to dnes podarilo vystihnút a bola perfektná pochutili sme si mnááám 😉

ritusuk
5. júl 2012

@bobinkask to je uz aky dobry recept 😲 😀

bobinkask
5. júl 2012

@danielaj dakujem 😉 ta paprika bola naozaj vynikajúca aj pochvalu som dostala od muža 😀
ked budeš mat čas tak vyskúšaj mne tie ciabatti velmi chutia 😵
ten koláč sa mi moc nepodaril 😠 ale ked nebude tak teplo sa nan ešte chystám ale chutný bol aj v tejto verzii 😉

lencyca
6. júl 2012

dobré ráno 🙂 dnes zemiaková polievka na kyslo s vareným vajičkom,mm doje lečo,ja si spravím cestovinový šalát s balkánskym syrom,zeleninou a tatarkou 😉 konečne idem niečo vypekat aj ja,kedže moji chlapi koláče nemusia,možem sa angažovat len ked máme návštevu 😀piškotový korpus mám upečený,spravím tvarohovú plnku,na to jahody-maliny,na vrch želatinu,mnam 😉

danula2
6. júl 2012

dnes rychlo ciganska volske oko do opecenej zemle

danielaj
6. júl 2012

my dnes ešte dojeme šosovicovú polievku na kyslo, a idem robiť fašírky s ovsených vločiek so syrom, možno pridám aj nejakú zeleninku k tomu, urobím domácu tatarku, zemiaky a vrhnem sa na plnenie a zdobenie torty a zákuskov 😉

kibuk
6. júl 2012

pekne ranko
dnes varim hrstkovu polievku a ostal nam este karfiol vyprazany a dovarim zemiaky 🙂
od zajtra po cely tyzden budem varit pre osmich 😲 😉 dojde k nam svagrina s detmi...

lencyca
6. júl 2012

@kibuk nezávidím ti veru 😀 kopa ludí...

vieruna
6. júl 2012

Ranecko 🙂 Ja sa tu akurat inspirujem na vikendove menu. Ale u nas asi takto: Zajtra polievka zo zeleniny, co da zahrada s pecenovymi haluskami a spenat s vajickom a zemiakmi. Na nedelu nalozim do pacu nejake kuracie a krkovicku. Ked vyjde pocko, ugrilujeme. A ked nie, opecieme na panvicke 🙂 A este chcem vyskusat tie pirohy z rozkov so slivkovym lekvarom a makom, co ste tu cez tyzden varili.

tinka274
6. júl 2012

@lussy23 ano ano dusena brokolička so syrom a smotanovou omačkou ...vynikajuca 🙂

lucinka1104
6. júl 2012

@tinka274 ajmy to dnes mame ale ja k tomu davam aj kuracie prsia mnamka

tinka274
6. júl 2012

@lucinka1104 no aj tak sa da .. ale ja to mam rada len tak .. zemiačky k tomu a mnaaam .. 🙂

tinka274
6. júl 2012

dneska este vobec , ale voooobec neviem co budem varit ... , asi idem do obchodu možno ma nieco napadne ... 🙂

rastulka
6. júl 2012

Dobre ranko 🙂 U nas dnes hraškovy krem a špagety bolognese 🙂 😉

lucinka1104
6. júl 2012

@tinka274 tak zvrtni len ryzoto alebo francuzke zemiaky a maš

tinka274
6. júl 2012

@lucinka1104 hi hi a mužiček sa ma opyta kde je maso ???? ale ritoto by som si dala 🙂

titkovamiriam
6. júl 2012

ahojte-dnes budeme vsetko dojedat,a asi nieco ugrilujeme tak po 20-tej ked sa teplo ukludní-niake kuracie stehienka a hlavne cukinu
cez vikend este neviem ide sa na velky nakup,aby som zasobila deticky kedze od utorka budem s marekom relaxovat u babky 🙂

martinkatinka
6. júl 2012

@tinka274 ja robí m morčacie v orientálnom páce.... kedysi sme dodržiavali bezmasitý piatok, teraz len sem-tam, respektíve, hocikedy, kedy ma napadne je bezmasitý deň... ale dnes nie 😀

katkas1
6. júl 2012

@5katarina7 ahoj, pred chvilou som ho dopiekla, a som naozaj zvedava aky bude ked vychladne lebo ta plna bola ako voda tak dufam ze sa podaril 🙂

katkas1
6. júl 2012

kuracie stehna s ryzou a kompotom a liaty tvarohovy kolac

leila13
6. júl 2012

Fazuľovú polievku/omáčku s údeným mäskom 🙂 manžel si "rozkázal"

gabuska36
6. júl 2012

noo dnes máme rezance s makom do toho fajne masielko a posypane s praškovým cukrom...mňaaaaaaaaaaaam...a polievočka z hlavkoveho šalatu nakyslo so slaninkou

lucinka1104
6. júl 2012

@tinka274 však s mäskomnie ja robím r ryzoto vžsy s mäsom a aj francuzke robím polovicu s kiracími prsiami a polovicu s klobasou 😀