icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mitka2007
6. júl 2012

@danielaj na tu ribezlovu bublaninu...

adelaida33
6. júl 2012

@lencyca ahoj, zhruba podľa tohto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27251 , ale miesto hrášku ja dávam červenú fazuľu 😉 .

adelaida33
6. júl 2012

keďže nám zostalo jedlo odvčera, tak dnes len upečiem rýchlovku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3 s marhuľami a v tejto horúčave z kuchyne preč 😝 😀 .

pami2
6. júl 2012

@adelaida33 namiesto tvarohu das marhule alebo ako ? 🙂 ja prave rozmyslam co s marhulami a tento receptik sa mi velmi pozdava

nelinka0401
6. júl 2012

@adelaida33 ten vyzerá dobre..ale mne sa tak dnes nechce nič variť.hrdlo bolí,tabletiek plná polica. ☹

adelaida33
6. júl 2012

@pami2 práveže dám aj tvaroh a k nemu na menšie kúsky nakrájané marhule 😉 aj mne sa pozdáva, je rýchly a už ho idem šupnúť do rúry 😉 .

adelaida33
6. júl 2012

@nelinka0401 mojenko zlaté 😒 , tak to sa ti veru nečudujem, v chorobe sa nikomu nechce, azda len nejakému masochistovi 😕 😀 . ale tento koláč je fakt rýchly, a spolu s ovocím alebo nejakým mliečno-ovocným kokteilom pre malého (či ľadovou kávou pre dospelých, ale tak dnes k čaju, kým ťa bolí hrdlo 😒 ) supervhodný ako olovrant na tieto horúce dni 🙂 . inak mne sa tiež pôvodne nechcelo vypekať, ale ostal mi tvaroh a ľutovala som ho vyhodiť...

snu
6. júl 2012

ahojte,, po dlhej dobe vas kuknem 😉 dnes kotlikovy gulas,, dedko s manzelom sa staraju o obed 😀

lululka555
6. júl 2012

ahojte 🙂 u nas kysla zemiakova polievka a navecer grilujeme...kuracinu a sampionovo - zeleninove spizi a urobim grecky salat. 😉

vieruna
6. júl 2012

jeeej teraz mi napadlo, ze mi mama priniesla tekvicu. Sama sebe si spravim tekvickovy privarok s dusenym hovadzim masom na vela vela cibuli. Mnam

adya01
6. júl 2012

u nas fazulova polievka a visnovy kolacik s posypkou 🙂

zklimekova
6. júl 2012

dnes kúpené buchty na pare..a paradajková polievka...inak by som ich robila ale po dni a dvoch nociach čo mala najmladšia každé 4 hod. vysoké teploty...a zábalovali sme v kuse...nevlááádzem...a to v utorok cestujeme na dovolenku :(

libka1
6. júl 2012

paradajkova polievka, zemiaky na cibulke s acidkom

janka9898
6. júl 2012

ja dnes mrkvova polievka s krupicovymi haluskami
a zem kasa + cevapcici v rure

zuzkaamato
6. júl 2012

bryndzove halusky 🙂

lizatko1009
6. júl 2012

taky tak bryndzove halusky 😀

kucminka
6. júl 2012

@ladyjh tak tortička sa chladí od večera,vyzerá super,dala som broskyne a jahody,určite bude chutiť,je to super na toto počasie,také osviežujúce. 😉

ladyjh
6. júl 2012

@kucminka No super! Das aj foto? A urcite bude chutit - broskyne a jahody su super kombinacia 🙂

kucminka
6. júl 2012

@ladyjh už som ju načala,tak ju nebudem fotiť,poslala som svokre kúsok,tak mi z nej už chýba 😉

nelinka0401
6. júl 2012

@adelaida33 dakujem 😵 ale vôbec nič sa mi nechce.deti majú ešte polievku a mm dôjde až večer,tak tomu potom upečiem jaternice a navarené.len oddychovať budem.deťom to už prešlo a teraz som ja na rade 😒

blanocka
6. júl 2012

my dnes len nove zemiaky na cibulke a petrzlenovej vnatke, k tomu omeleta, uhorkovy salat a paradajkova polievka nam ostala zo vcera 😉

elise
6. júl 2012

kôprovu polievku na kyslo zo zemiačikmi a dusene mäsko s ryžou.

lenka268
6. júl 2012

Ahojte, ja dnes varim strasne narocny obed 😀 kura a zemiakovu kasu, uharkovy salat. Dnes sa mi ozaj ozaj nic nechcelo a malemu to vzdy chuti. Polievka je od vcera co robila mama mliecna s fazulky luskovej. Byvame spolu s rodicmi ale varime si kazdy zvlast. Ale je to vyhoda ked malemu nechuti dobehne babke a pozre co ona spravila 😉 .Pekny den vsetkym 🙂

luciok
6. júl 2012

My máme svokrin granadír z domácou cestovinou

miriamr
6. júl 2012

zelená fazuľka na kyslo so zemiakmi a pečená slabina 😉

katushka16
6. júl 2012

my dnes špenátová polievka a krkovička na cibuľke

lienka2
6. júl 2012

kuracia polievka, cuketovo-karfiolove placky so zemiakmi a uhorkovym salatom a este sa pecu bananove muffinky 🙂

nurili
6. júl 2012

Kuracie sote na sampionoch na smotane a penne....
Cevabcici a nove zemiacky plnene dusenou cibulkou a zel. salat.....

lenuss84
6. júl 2012

ahojte!!!!! 🙂
takze veterniky-mraky som urobila uz vcera.a su BOZSKE.cesto fajnove,ziadna veda to nebola.DAKUJEM vam za podporu.ja som zastanca nazoru,ze vsetko treba raz vyskusat prvy krat....len som vymyslela ze nabuduce aby som sa nemusela tak dlho ,,crckat" s karamelom,uvarim si salko,alebo kupim karamelove pudingy a tak spravim.ale asi radsej to salko-to bude karamelovejsie.ale isto si kupim vrecko,aby som si mohla narobit venceky 🙂
som neskutocne stastna ze sa mi to vydarilo,a ze vsetkym chuti!
este raz diky.
na obed mame zo vcera-paradajkova omacka,cestoviny rurky a male gulicky z mleteho masa /pridala som do masa len 1 vajicko a struhanku/.obalila som gulicky v hladkej muke a uvarila v omacke.nerozvarila sa ani jedna a bolo to mnam 🙂

vieruna
6. júl 2012

@lenuss84 super, tesim sa, ze sa ti to podarilo. sikula. Asi si ma presvedcila na vikendovy kolac 😀 A ako chces robit ten krem so salkom? Lebo ja ked ho robim do veternikov, tak sa mi rozteka 😕