icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

dida84
5. júl 2012

Dnes som nevarila nič... zostal zo včera granadír... akurát som len ráno upiekla mojim dvom chlapom polku kuraťa, lebo šli na ryby a prídu až zajtra... takže dnes veget... 😀

emily_666
5. júl 2012

cestovinky a cuketová čína k tomu

mamkabeika
5. júl 2012

Dnes dojedame zo vcera. Vecer som piekla vianocku ( dakujem za receptik 🙂 zemiakovy osuch na veceru a ako mnamku prave americke cookies, recept mam z varechy 🙂

verka1856
5. júl 2012

Ja som dneska varila zapekane zemiaky s ml.meskom paradajkami,nastruhany syr na vrchu.

nelinka0401
5. júl 2012

@lululka555 mňaam,tá vyzerá super.. 🙂

nelinka0401
5. júl 2012

@danielaj no ,potom čakám na foto tých toriet..nech sa očká pokochajú 🙂 😀

bobinkask
5. júl 2012

ahojte dievčence -včera ste tu spomínali pečenú papriku narobili ste mi chute 😀 tak som ju musela dnes
spravit 😉 v mojej verzii:
plnila som gazdovským syrom zmiešaním so šunkou, kukuricou a b. jogurtom k tomu som upiekla ciabatti s olivami a sušenými paradajkami , minestrone polievka a moj dnešný koláčik

lienka2
5. júl 2012

@bobinkask aky je to kolacik? 🙂

bobinkask
5. júl 2012

@macka23 za máličko 😉 aj ja by som si dala také makové ale bohužial mak nemožem ☹ tak aj ja len slintám nad tými fotkami 😀 ale tie pirohy určite spravím aj na sladko sú perfektné... len ja si dám inú posýpku 😉

zuzkaamato
5. júl 2012

kocky mam doma asi 10 marhul a mam chut na marhulove knedliky. myslite, ze mi staci cesto spravit tak zo stvrt kila muky? dakujem 🙂

bobinkask
5. júl 2012

@lienka2 no on mal povodne vyzerat takto http://www.mimibazar.sk/recept.php?strana=2&id=...
ale ked som ho robilatak som mala v kuchyni ako v peci a tie stredné roládky sa mi nedarili 😖 a ešte som sa aj ponáhlala tak som to cesto dala len na plech na to džem orechy a piškotové cesto a na vrch som len natrela puding olé bez varenia 🙂 akurát ho baštím je mnam ale určite ho niekedy skúsim ako má byt v origináli 😉

lenka268
5. júl 2012

Ahojte tak ja som dnes spravila opat karfiol a nove zemiaky s uhrokovym salatom robila som to nedavno ale malemu karfiol velmi chuti tak si pytal aby som spravila. Teraz uz finisujeme s mamou sestrou a mm so zavaranim marhul, vcera som sa liepala po strome 😵 a este robime aj lekvar s cervenych a ciernych ribezli. Uz mam tusim aj toho dost. Maly spi tak makame. Pekny den 😉

ewkaewka
5. júl 2012

dnes toto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48234 s týmto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=48124 a so zeleninovým šalátom a polievka z údeného rebierka s haluškami 😝

kikaneu
5. júl 2012

čaute 🙂 my sme dnes grilovali 🙂 fajne bolo 🙂 celý deň sme vonku 😉

mia117
5. júl 2012

@mamkabeika postruham cuketu bez jadierok, struhany syr cca 100-150 gr.,cesnak, lyzicka horcice,sol, korenie, cerstvy petrzlen, struhanka, 2 vajcia a robim fasirky, potom ich este obalim v struhanke 🙂 fakt su vyborne, drahy ani nefrflal, ze nie su masove a ani syn 🙂

mia117
5. júl 2012

Prave sme dojedli palacinky, ale pridala som do cesta kokos a trosicku rumovej esencie pre chut, vyyyborne 🙂 hned sme ich zjedli 😉

titkovamiriam
5. júl 2012

a dnesne foto,navarene na dva dni 😉
uhorkovo redkovkovy salat -ten som brala k vode
marekove ranajky
luskova s vajickom
gulasova polievka
cukinova zo zeleninou

adelaida33
5. júl 2012

dnes karfiolová polievka a mexický guláš s ryžou

5katarina7
5. júl 2012

@katkas1 no ako sa podaril koláč? 🙂

mitka2007
5. júl 2012

@danielaj prosim si recept...

lussy23
5. júl 2012

@titkovamiriam kde nájdem recept na tú ceketu, čo robil Váš syn?
@bobinkask vyzerá to dobre... ako sa robí tá paprika?

lussy23
5. júl 2012

@ladyjh mňammmmmmmmmmmmmmm !

lussy23
5. júl 2012

@titkovamiriam ďakujem

moma
5. júl 2012

mám chuť na nejaký ľahký osviežujúci krém s ovocím. Klasická smotanová torta mi nechutí, skor niečo podobné zmrzline. Poradte maminky.

anavila
5. júl 2012

Dievčatá, dnes ma tak napadlo, že by som si nejako do flastičiek naložila paradajky...cele, ošupane, aby som mala do polievky alebo na pizzu..no nenasla som ziadny recept na to..do akeho nalevu a tak...neskušali ste zavárať rajčiny?

eri28
5. júl 2012

nic 😀 , tu je teplo..........chleba, voda mlieko 😅

danielaj
5. júl 2012

@eva7780 aj ja som ho dávnejšie robila podľa tohto receptu a aj mne zostalo toho cesta, som musela dorobiť ešte jednu roládu a mala som dve pávie oká, 😝 nejak zle to odmerali ten pomer surovín 😒

titkovamiriam
5. júl 2012

@anavila moje paradajkovanie:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=42224
a paradajky aj mrazim

danielaj
5. júl 2012

@nelinka0401 jasné, že budú fotky, len jednu budem robiť, takú jednoduchú a jeden alebo dva zákusky, to len pre nás doma, nijaké veĺké oslavy, my sme malá rodina 😒
@bobinkask Mňám, ty si dnes dobre navarila, by som si dala, ja som práve dojedla makové rezance s džemom 😔 a zas tie ciabatti, tak sa na ne chystám, recept mám v kuchyni položený na mikrovlnke, že ich budem robi´t, ale naozaj nestíham nejak, stále sme pri vode, tak dúfam, že budúci týždeń ich už spravím, neskutočne mám na ne chuť 😉 mimochodom, ten koláčik som aj ja včera pozerala na MMB, že ho urobím niekedy 😉
@mia117 ja tiež dávam do cesta na palacinky kokos, tak ich máme radi 🙂
@mitka2007 aký recept by si odo mńa chcela? 😅