Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lenuss84 mne keď sa nepodarí plnka a je riedka, primiešam tam puding creme ole 😀 to je ten, z ktorého sa robí plnka na trasený koláč
tak baby torta hotová, oslávenkyňa môže prísť z tábora 😉 poviem vám riadna sranda je piecť tortu v tomto horku, stále len do chladničky som odbiehala chladiť krém, aby mi to netieklo, no ako za trest to bolo, zákusok sa chladí, večer nakrájam a hodím foto, nakoniec som urobila iba jeden, naozaj to nemám kde chladi´t, 2 police v chladničke zapratané tortou a zákuskom, takže nedá sa 😒
@martinkatinka dakujem za radu.
dnes zeleninova polievka a palacinky plnene kuracim maskom a brokolicou a mrkovokapustovy salatik
celozrnné rožky približne podla tohto http://domacnost.sme.sk/c/4256811/upecte-si-cer...
@mrkvakatka až sem citim vonu čerstveho peciva 😉
@nelinka0401 no moja, to je naozaj ako za tresk ochorieť v takomto teple ☹ prajem skoré uzdravenie 😉
@zklimekova jaj zlatenko malinké, držím palce, aby ste sa rýchlo uzdravili a užili si krásnu dovolenku 🙂
@lenuss84 no vidíš a tak si sa bála toho cesta 😉 a poradím ti s karamelovým pudingom to nebude ono a tiež so Salkom nie, pretože ten salkový krém je redší, by ti to vytekalo z toho cesta 😒 ako aj @vieruna píše
@adelaida33 dakujem,vyskúšam,naposledy som ho jedla v bývalej robote pred 6rokmi 😀 si mi ho pripomenula 😉
@lenuss84
@titkovamiriam ďakujem baby, no nič extra to nie je, naozaj to bolo hrozné plniť to v takej horúčave, ale hádam sa bude dcére páčiť a tiež bude chutiť 😉
@mrkvakatka Mńám rožteky 🙂 krásne
@danielaj dakujem.od pondelka mi neboli schopný dať lieky.až teraz ☹hrdlo ma pichá ako šialené.jesť nemôžem,tak aspoň tu sa pokochám na obrázkoch trošku 😢
@danielaj tá torta je úžasná..asi fakt prídem 🙂 😀
@mysiatkoo krásna super, ja si tiež netrúfam na postavičky, keď robím poťahované torty 😒
@lencyca
@nelinka0401 ďakujem baby 😉
ja som varila vcera na dnes - vyvar z kuracich chrbtov a rizoto z cerstvej zeleniny s obranym kuracim maskom z chrbtov 😉

@adelaida33 recept na kolacik som si odpisala.isto vyskusam,lebo mam v chladnicke tvaroh a akurat som premyslala co s nim...