Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@lencyca ahoj, zhruba podľa tohto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27251 , ale miesto hrášku ja dávam červenú fazuľu 😉 .
keďže nám zostalo jedlo odvčera, tak dnes len upečiem rýchlovku http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3 s marhuľami a v tejto horúčave z kuchyne preč 😝 😀 .
@adelaida33 namiesto tvarohu das marhule alebo ako ? 🙂 ja prave rozmyslam co s marhulami a tento receptik sa mi velmi pozdava
@adelaida33 ten vyzerá dobre..ale mne sa tak dnes nechce nič variť.hrdlo bolí,tabletiek plná polica. ☹
@pami2 práveže dám aj tvaroh a k nemu na menšie kúsky nakrájané marhule 😉 aj mne sa pozdáva, je rýchly a už ho idem šupnúť do rúry 😉 .
@nelinka0401 mojenko zlaté 😒 , tak to sa ti veru nečudujem, v chorobe sa nikomu nechce, azda len nejakému masochistovi 😕 😀 . ale tento koláč je fakt rýchly, a spolu s ovocím alebo nejakým mliečno-ovocným kokteilom pre malého (či ľadovou kávou pre dospelých, ale tak dnes k čaju, kým ťa bolí hrdlo 😒 ) supervhodný ako olovrant na tieto horúce dni 🙂 . inak mne sa tiež pôvodne nechcelo vypekať, ale ostal mi tvaroh a ľutovala som ho vyhodiť...
ahojte,, po dlhej dobe vas kuknem 😉 dnes kotlikovy gulas,, dedko s manzelom sa staraju o obed 😀
ahojte 🙂 u nas kysla zemiakova polievka a navecer grilujeme...kuracinu a sampionovo - zeleninove spizi a urobim grecky salat. 😉
jeeej teraz mi napadlo, ze mi mama priniesla tekvicu. Sama sebe si spravim tekvickovy privarok s dusenym hovadzim masom na vela vela cibuli. Mnam
u nas fazulova polievka a visnovy kolacik s posypkou 🙂
dnes kúpené buchty na pare..a paradajková polievka...inak by som ich robila ale po dni a dvoch nociach čo mala najmladšia každé 4 hod. vysoké teploty...a zábalovali sme v kuse...nevlááádzem...a to v utorok cestujeme na dovolenku :(
paradajkova polievka, zemiaky na cibulke s acidkom
ja dnes mrkvova polievka s krupicovymi haluskami
a zem kasa + cevapcici v rure
bryndzove halusky 🙂
taky tak bryndzove halusky 😀
@adelaida33 dakujem 😵 ale vôbec nič sa mi nechce.deti majú ešte polievku a mm dôjde až večer,tak tomu potom upečiem jaternice a navarené.len oddychovať budem.deťom to už prešlo a teraz som ja na rade 😒
my dnes len nove zemiaky na cibulke a petrzlenovej vnatke, k tomu omeleta, uhorkovy salat a paradajkova polievka nam ostala zo vcera 😉
kôprovu polievku na kyslo zo zemiačikmi a dusene mäsko s ryžou.
Ahojte, ja dnes varim strasne narocny obed 😀 kura a zemiakovu kasu, uharkovy salat. Dnes sa mi ozaj ozaj nic nechcelo a malemu to vzdy chuti. Polievka je od vcera co robila mama mliecna s fazulky luskovej. Byvame spolu s rodicmi ale varime si kazdy zvlast. Ale je to vyhoda ked malemu nechuti dobehne babke a pozre co ona spravila 😉 .Pekny den vsetkym 🙂
My máme svokrin granadír z domácou cestovinou
zelená fazuľka na kyslo so zemiakmi a pečená slabina 😉
my dnes špenátová polievka a krkovička na cibuľke
kuracia polievka, cuketovo-karfiolove placky so zemiakmi a uhorkovym salatom a este sa pecu bananove muffinky 🙂
Kuracie sote na sampionoch na smotane a penne....
Cevabcici a nove zemiacky plnene dusenou cibulkou a zel. salat.....
ahojte!!!!! 🙂
takze veterniky-mraky som urobila uz vcera.a su BOZSKE.cesto fajnove,ziadna veda to nebola.DAKUJEM vam za podporu.ja som zastanca nazoru,ze vsetko treba raz vyskusat prvy krat....len som vymyslela ze nabuduce aby som sa nemusela tak dlho ,,crckat" s karamelom,uvarim si salko,alebo kupim karamelove pudingy a tak spravim.ale asi radsej to salko-to bude karamelovejsie.ale isto si kupim vrecko,aby som si mohla narobit venceky 🙂
som neskutocne stastna ze sa mi to vydarilo,a ze vsetkym chuti!
este raz diky.
na obed mame zo vcera-paradajkova omacka,cestoviny rurky a male gulicky z mleteho masa /pridala som do masa len 1 vajicko a struhanku/.obalila som gulicky v hladkej muke a uvarila v omacke.nerozvarila sa ani jedna a bolo to mnam 🙂

@danielaj na tu ribezlovu bublaninu...