icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenuss84
6. júl 2012

@adelaida33 recept na kolacik som si odpisala.isto vyskusam,lebo mam v chladnicke tvaroh a akurat som premyslala co s nim...

mysiatkoo
6. júl 2012

par dni som sa tu nedostala, lebo sme vcera mali oslavu narodenin starsej princeznej aj s jej kamoskou a takto to dopadlo.... ale poctivo docitam ked bude xvila 🙂)

lenuss84
6. júl 2012

@vieruna dakujem.no ved aj ja uvazujem nad tym ako to spravit aby sa neroztekal....uvarim salko 2 hod.necham vychlanut a zaslaham Heru.snad to bude drzat.alebo-neexistuje nejaky stuzovac plnky? 🙂 neviem,nieco na sposob smetafixu,co davam vzdy ked robim nieco so slahackou 🙂

martinkatinka
6. júl 2012

@lenuss84 mne keď sa nepodarí plnka a je riedka, primiešam tam puding creme ole 😀 to je ten, z ktorého sa robí plnka na trasený koláč

danielaj
6. júl 2012

tak baby torta hotová, oslávenkyňa môže prísť z tábora 😉 poviem vám riadna sranda je piecť tortu v tomto horku, stále len do chladničky som odbiehala chladiť krém, aby mi to netieklo, no ako za trest to bolo, zákusok sa chladí, večer nakrájam a hodím foto, nakoniec som urobila iba jeden, naozaj to nemám kde chladi´t, 2 police v chladničke zapratané tortou a zákuskom, takže nedá sa 😒

lenuss84
6. júl 2012

@mysiatkoo nadherna torta! 🙂
a zaujal ma ten zavin.vyzera byt z listkoveho cesta,vsak?a je to mak....a vyzera to ako klobaska,ta plnka 🙂 prezrad recept.diky.

lenuss84
6. júl 2012

@martinkatinka dakujem za radu.

mysiatkoo
6. júl 2012

@lenuss84 dakujem 🙂 som sa natrapila v tom teple :P ... a ten zavin je strudla :D da sa u nas zohnat hotove strudlove cesto... plnka je mak (uvareny v mlieku, s cukrom, kvapkou rumu a citronovou korou) a visne

lenuss84
6. júl 2012

@danielaj krasne 🙂 a ti poviem,piect v takomto horku,naozaj ako za trest 🙂 aj ja som si to vcera ,,odpiekla" 🙂 🙂 🙂

lenuss84
6. júl 2012

@mysiatkoo aha....visne,jasne....tie mi pripominali klobasku..... 🙂

tinuskaha
6. júl 2012

dnes zeleninova polievka a palacinky plnene kuracim maskom a brokolicou a mrkovokapustovy salatik

mysiatkoo
6. júl 2012

@lenuss84 hehe, no s klobaskou by to asi nebolo take fajne .... aj ked ... pre masozravcov 😀 😀

vieruna
6. júl 2012

@lenuss84 no presne tak som to ja robila. Tri hodky varene salko, vychladnute, len zaslahane s maslom. Normalne to vyzera ako krem, naplnim venceky vanilkovym aj tymto, dam do ladnicky a karamelovy mi posteka 😠

titkovamiriam
6. júl 2012

@danielaj nadherné mnaaam! 🙂
@mysiatkoo suprove 🙂
a hned som dostala chut na nieco sladke-po praci veru zmrzka bude 🙂

mrkvakatka
6. júl 2012

celozrnné rožky približne podla tohto http://domacnost.sme.sk/c/4256811/upecte-si-cer...

titkovamiriam
6. júl 2012

@mrkvakatka až sem citim vonu čerstveho peciva 😉

danielaj
6. júl 2012

@mitka2007 aha, no jasné, nech sa páči 😉 😉

Bublanina alebo rýchle piškótové cesto

2 šálky polohrubej múky, 1 šálka práškového cukru, pol šálky oleja, pol šálky mlieka, 1 prášok do pečiva, 2 vajcia, 1 vanilkový cukor

Všetko spolu zmiešame, navrch dáme ovocie a upečieme.

danielaj
6. júl 2012

@nelinka0401 no moja, to je naozaj ako za tresk ochorieť v takomto teple ☹ prajem skoré uzdravenie 😉
@zklimekova jaj zlatenko malinké, držím palce, aby ste sa rýchlo uzdravili a užili si krásnu dovolenku 🙂
@lenuss84 no vidíš a tak si sa bála toho cesta 😉 a poradím ti s karamelovým pudingom to nebude ono a tiež so Salkom nie, pretože ten salkový krém je redší, by ti to vytekalo z toho cesta 😒 ako aj @vieruna píše

danielaj
6. júl 2012

@mysiatkoo mňám práve som dostala chuť na makovú štrúdľu s višňami 😉 krásna tortička aj studená misa 😉

lencyca
6. júl 2012

@adelaida33 dakujem,vyskúšam,naposledy som ho jedla v bývalej robote pred 6rokmi 😀 si mi ho pripomenula 😉

danielaj
6. júl 2012

@lenuss84
@titkovamiriam ďakujem baby, no nič extra to nie je, naozaj to bolo hrozné plniť to v takej horúčave, ale hádam sa bude dcére páčiť a tiež bude chutiť 😉
@mrkvakatka Mńám rožteky 🙂 krásne

mysiatkoo
6. júl 2012

@danielaj dakujem ;) este uvediem na pravu mieru, ze tie postavicky su kupene, iba ostatne je vlastna tvorba 🙂 ale stalo to za to... decka aj dospeli sa olizovali 🙂 a dobru xut k strudli 🙂))

lencyca
6. júl 2012

@danielaj Dani-Perfektná je,si šikulka 🙂

lencyca
6. júl 2012

@mysiatkoo nádherná torta 😉

nelinka0401
6. júl 2012

@danielaj dakujem.od pondelka mi neboli schopný dať lieky.až teraz ☹hrdlo ma pichá ako šialené.jesť nemôžem,tak aspoň tu sa pokochám na obrázkoch trošku 😢

nelinka0401
6. júl 2012

@danielaj tá torta je úžasná..asi fakt prídem 🙂 😀

danielaj
6. júl 2012

@mysiatkoo krásna super, ja si tiež netrúfam na postavičky, keď robím poťahované torty 😒
@lencyca
@nelinka0401 ďakujem baby 😉

boska79
6. júl 2012

@danielaj ten motyl- trup je z coho? 😅

ukana
6. júl 2012

@boska79 mne to teda nieco pripomina 😀 😀 😀 😀 ale snad sa dozvieme, co je to naozaj 😅 😅 😅 😅

firstbaby
6. júl 2012

ja som varila vcera na dnes - vyvar z kuracich chrbtov a rizoto z cerstvej zeleniny s obranym kuracim maskom z chrbtov 😉