icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

bobinkask
9. júl 2012

@danielaj dakujem vyskusam 😉

danielaj
9. júl 2012

@bobinkask ja tiež myslím, že asi tou celozrnnou múkou, ja som ho mala dobrý, aj konzistencia bola celkom fajn, aj cesta bolo dosť, len mne sa zdal suchší 😒

abriela
9. júl 2012

@danielaj vies, v tehu ked musis tak musis a na mna to dnes prislo. 😉

sisanka
9. júl 2012

@danielaj ja sa ju chystam urobit na vikend tak potom zreferujem ci je naozaj taka uzasna ako mi ta kamoska hovorila 🙂

zuzulienka31
9. júl 2012

maminky poradte mi dostala som koooopec zltych luskov a uz neviem co s nimi :D
cast namrazim, polievka aj omacka na kyslo uz bola...
mate nejake receptiky, my mame lusky velmi radi, ale dochadza mi inspiracia, dakujeeeem 😝

zuzulienka31
9. júl 2012

@tanitta noooo to prve vyzera super, to by som skusila ;) dakujem za tip

zuzkaamato
9. júl 2012

babulky, dali by ste mi niektora osvedceny recept na granadir? dakujeeem 🙂

kucminka
9. júl 2012

na zajtra robota nachystaná,sestra mi dala marhule,tak sa bude zavárať,aj keď som nechcela 😉

mysiatkoo
9. júl 2012

@abriela uz netusim o com? 🙂)) ci k tej strudli? mak a visne...

sebi123
9. júl 2012

ahojte, my mame dnes http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=5493 a opekane zemiaky 😉

mysiatkoo
9. júl 2012

@zuzkaamato uvaris cesto, uvaris zemiaky, sprazis cibulku na masle (my mame radi VEEELA) a vsetko zmiesas aj s korenim - ja davam trosku vegety a cervenu papriku...

a my oddnes mesiac nevareniaaaaa! 2 tyzdne mamkina strava, 1 tyzden vari svokra a 1 tyzden dovolenkova restika :D hadam do augusta celkom nezabudnem 😎 😀 takze dovarenia v auguste 😉

danielaj
10. júl 2012

@mysiatkoo že mesiac bez varenia 😕 paráda, aj keď mne by to isto chýbalo už po pár dňoch 😉 a prajem krásnu dovolenku 😉
@sisanka ok, zreferuj, som na to zvedavá 😉

slaviq81
10. júl 2012

U nas dnes vajickova polievka a cestoviny so syrovou omackou.

@zuzkaamato @mysiatkoo ja sem tam (podla nalady) dam s cibulkou oprazit aj slaninku 😉

danielaj
10. júl 2012

dnes zeleninová polievka s haluškami (mrkva, hrášok, karfiol...), cukinové placky, naplnené kuracím soté, alebo samotné, kto bude ako chcieť, zeleninový šalát, a budem pokračovať s oberaním egrešov -včera som obrala 2 stromčeky, očistila, až ma prsty bolia, ☹ ale stojí to zato, milujem egreše 😉 dnes ma čaká ešte jeden 😒 ako dezert máme ešte kúsok torty aj zákusku z dcérinej oslavy 😉

mimi21mimi
10. júl 2012

U nás dnes rajčinová polievka s ryžou a ako druhé jedlo zrejme makové slíže.

kikaneu
10. júl 2012

ahojte, ja som tu včera ani nestihla nakuknúť.....varila som francúzske zemiaky......dnes bude paradajková polievka a asi len pirohy z mrazáku, lebo idem ku kaderníčke a prídem rovno s manželom, tak už nebude čas variť niečo iné 🙂
inak, my sme tiež mali oslavu, ujo mal narodeniny, dali sme mu upiecť tortu....mrknite 🙂 len to je tesne pred dokončením, potom bola ešte o čosi krajšia, bolo viac trávy aj s kvietočkami 🙂
a baby, ja vám tak závidím tie oberačky.....my máme len jeden kríček červených ríbezlí, jeden čiernych a jeden egrešov, sú síce pekne obsypané, ale to tak akurát na zjedenie, nič z nich nemôžem robiť.......malín zato máme plno, ale kvôli tomu suchu sú príšerne malinké......joj, sa mi to nepáči 😠

kibuk
10. júl 2012

ahojte
dnes polievku este neviem aku ale druhe budu zapekane cukety

zuzkaamato
10. júl 2012

@slaviq81 @mysiatkoo dik kocky. Som myslela, ze ci nie je v priprave granadiru nejaka speci finta, ale vidim, ze nie. Tak dnes je obed jasny 🙂

luciok
10. júl 2012

@kikaneu Hmm tá torta vyzerá tak super čokoládovo 😝

abriela
10. júl 2012

@kikaneu krasna torta. Kravicka vyzera ako z formicky. Modelovala si ju, vsak?

kikaneu
10. júl 2012

@luciok aj taká bola 🙂 mňam
@abriela ja som nerobila, to moja zlatá susedka....ja nemám talent ani nervy na také babračky....ja upečiem, navarím, ale zdobenie nie je moja parketa 😉

mia117
10. júl 2012

@kikaneu mnam hned by som si kusok dala 😵

kibuk
10. júl 2012

tak a polievočka bude šošovicova pekny dnik všetkym 😉

bonaquaba
10. júl 2012

my dnes zemiakova polievka plus grilovacka 🙂

mia117
10. júl 2012

Ja sa varit dnes asi nechystam, ani nemam pre koho syn siel k babke a dedovi a drahy pojde na obed s kolegami z prace, takze ja si len nieco rychle urobim, ani neviem co 😕 neporadite? 🙂

vieruna
10. júl 2012

@danielaj v tom recepte na pernik od babicky co si pisala ze sacok prasok do perniku, to je to pernikove korenie, alebo take ako prasok do peciva? 🙂

danielaj
10. júl 2012

@vieruna ni perníkové korenie, ale kypriaci prášok do pečiva - to je prášok do pečiva zmiešaný s perníkovým korením, dostať normálne v obchode 😉

vieruna
10. júl 2012

@danielaj sa mi mari, ze som take videla. Vyskusam. Milujem babickovske recepty. To su vzdy take neosalene kolace 🙂