Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte...
my dnes brokolicová polievočka a žemlovka... skoro som dnes v obchode padla na zadok... dlho nemali brokolicu a dnes, že 3 eurá za kilo... zdraženie o celé euro... :-/ no čo, keď ju tak máme radi... 🤐
ahojte
@danielaj ja som cukinovala vcera robila som cukinovy zavin so zemiakmi a zel.salatom
a dnes brokolicova mliecna polievka s kuskusom a pirohy plnene marhulami posypane tvarohom, usmazenou struhankou na masle a poliate cokoladovym pikaom...dievcence to bola mnamka nemohla som sa dojest 😀 😀
Ahojte 🙂 dnes varil mužíček, keďže som behala po doktoroch. Robil ryžový nákyp s tvarohom a jablkami a polievočku sme dojedali zo včera 🙂
tak dneska zavarených 10 pohárov marhúľ a okolo 50 marhuľových gulí do mrazáka 😉
fazuľová zo včera, zemiakové placky a skúsila som ten penový zákusok - poviem vám, už dlho som nemala také nervy v kuchyni 😀 😠 Bielka sa mi zgrcli, lepí sa mi to na papier, vôbec sa mi to nedarí...vrrrr
Aspoň žltky vymiešané s cukrom a maslom sa dajú jesť, manžel vylizuje misku 😅 Už ho viac nebudem ani skúšať, škoda vajec 😖
dnes zemiakovy privarok nastruhala som do neho mrkvicku sladko kysli, mnam volsko oko, chleba 😵
Mi dnes vyprazany patyzon zemiaky s vnatkou.
@danielaj no.pokial je,treba to využiť 🙂u nás je tak sucho,že za chvílu nič nebude 😠
Tak ja som dnes varila: Brokolica v syrovo-smotanovej omacke a k tomu spiralky
Morcacie mäsko so sampionmi, sunkovo - syrova perinka a k tomu opeky...
Morcacie mäsko s broskynou obalene syrom a k tomu ryza.......
Mnam....este stastie ze sme len troj clenna rodinnka....zatial..... 😀
kedze som s malym na lieceni tak odmietam varit v tom teple....takze donaska to isti 😉
u nás deti dnes dojedali zo včera pečeného lososa a k tomu zemiaky a spravila som langoše s cesnakovou šťavičkou, kečupom a syrom
naše dnešne pirohy tentoraz nasladko plnené marhulami a posypané tvarohom, struhankou a poliate čokoládovým pikaom divná kombinácia 😀 ale bolo to strašne dobrééé
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6432 dnes som ich robila z grahamových rohlíkov
kočky poradte nejaký dobrý osvedčený recept na rizoto s kuracím mäskom,aby mi to jedla aj dcéra 😉
dnes sme dojedali kuracie stehna gril. a ryzu,zajtra bude luskovy privarok s opecenou spekackou a zeleninova polievka s pecenovymi knedlickami ,v stvrtok asi parene alebo dukatove buchty
nasa cuketova cesta trva, dnes na obed zeleninova polievka s krupicnymi haluskami a druhe vyprazana cukina v cesticku, varene zemiaky a uhorkovy salat
na zajtra sa vari prave teraz, cukinovy nakyp resp. zapekana cukina
co je vsak najsamlepsie, vari stale manzel🙂)
@briketa ahoj, prosím že mi napišeš recept na chlebík? ďakujem 🙂
jasne, prepacte:
60dkg hladkej muky
2 cajove, zarovnane lyzicky soli
1 kocka cukru
4.5 dcl vody
1/2 balicka drozdia
2 PL olivoveho oleja
Klasika kvasok , vsetko ostane, vymiesat, piect
@briketa ja som vo varení, pečení začiatočník, prosím ťa ako spravím kvasok ked tam nejde mlieko?

@miskadusko
@nelinka0401 no vidím, že aj u vás sa dnes cukinovalo a jedol sa uhorkový šalát 😉 ja som nakoniec k tým cukinovým plackám musela ešte urobiť grilované cukinové kolieska, staršia dcéra mi placky vyjedala a mala som strach, že ich bude málo 😒