icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

asshanti
12. júl 2012

ahojte, my hribova polievka so zeleninkou a zemiakove placky. 🙂

happy8051
12. júl 2012

nase menu na tento tyzden:
Pondelok: paradajkova polievka so syrom a bylinkami, brokolicovy nakyp s cestovinou, salat
Utorok: vajickova polievka, makarony so syrovo-sunkovou omackou
Streda: hraskova polievka, kuracie batozky s nivou, pecene zemiaky, salat
Stvrtok: zemiakova polievka, karfiol na masle, varene zemiaky
Piatok: krupkova polievka o zeleninou, zapekane palacinky s pudingom, inspiracia z alubumu @traktor
Sobota: zelerova polievka s krupicovymi knedlickami, treska na bylinkach, varene zemiaky, salat
Nedela: vyvar s rezancami, morcacie stehno na pive a rozmarine, ryza, krokety, salat

lolko_lenka
12. júl 2012

@happy8051 to na každý týždeň si dopredu napíšete?

lolko_lenka
12. júl 2012

marhuľové guľky a šúlance 🙂

kvetinqa
12. júl 2012

@happy8051 uzasne 🙂 to si takto robis menu na kazdy tyzden?

kathy1
12. júl 2012

@happy8051 ahoj mohla by si supnut recept na tie kuracie batozky s nivou? Nivu tu mozeme v akejkolvek forme. Dakujem

danielaj
12. júl 2012

@lululka555 ja už mám naložený hermelín, ja ale nevydržím do soboty, 😒 ako sa poznám, ešte dnes si z neho dám 😝
@kathy1 ahoj, vitaj medzi nami, veru sme tu super partia, poradíme si navzájom, nehádame sa ako v iných témach, a tu je môj strašne starý recept na bábovku, ale je výborná, šťavnatá 😉

Bábovka

25 dkg pr. cukru, 1 vanilkový cukor, 4 žĺtka, 1 dl oleja, 1 dl vody, 20 dkg pol.múky, 1 prášok do pečiva, sneh z bielkov, kakao, hrozienka,ovocie, sekané orechy,Urobíme cesto, rozdelíme na polovicu, jednu ofarbíme kakaom, nalejeme na striedačku-mramorovito do formy, jednotlivé vrstvy, posypeme hrozienkami, orechami alebo ovocím, upečieme

danielaj
12. júl 2012

@lululka555 pozerám, že máme podobný recept na bábovku 🙂

mamkabeika
12. júl 2012

My dnes grilovaný hermelín s opekanými zemiačkami a dresingom 🙂

mamkabeika
12. júl 2012

a brokolicová polievka 🙂

danielaj
12. júl 2012

dnes som si ugrilovala cukinu k raňajkám, a dnešný grilovaný Zlatý hermelín, de´tom som nakoniec nerobila špagety,ale opiekla som im kuracie prsia a pečené zemiaky, smotanovo-bylinkový dressing 😉

lululka555
12. júl 2012

baby ,neviete ci sa daju jedle oplatky s fotkou objednat aj cez internet???dakujem

lululka555
12. júl 2012

@danielaj no su dost podobne tie recepty,ja ho mam uz strasne davno,neviem ci este nahodou nie od mojej starkej 🙂

janka.janegova
12. júl 2012

fúúúha ja som tu dávno nebola...
no my dnes máme rýchlovarenie - kuracie kúsky v kečupovej marináde s naškrábanou mrkvičkou a tarhoňa a kurací vývar s baby karotkou a slížikmi

danielaj
12. júl 2012

@lululka555 myslím, že sa dajú 😉 veď aj ja ho mám po mojej babine 😉

lululka555
12. júl 2012

@danielaj uz som nasla jednu stranku,idem to skusit objednat,len dufam,ze to pride v celom stave 😅

ukana
12. júl 2012

my dnes pecena jaternica, zemiaky, uhorkovy salat 😉

danielaj
12. júl 2012

@lululka555 kuk sem http://www.jedleobrazky.sk/ 😉 myslím, že v pohode ti to príde, viem, že baby, čo pečú vo veĺkom u nás v dedine, normálne objednávajú

lululka555
12. júl 2012

@danielaj dakujem,idem to popozerat 😉

bobinkask
12. júl 2012

@lululka555 ja som si objednávala jedlé foto tu http://www.peceniehrou.sk/

bobinkask
12. júl 2012

@danielaj super menu vyzerá to dobre 😉

kucminka
12. júl 2012

@danielaj mňam,dala by som si,ak vám ostane 🙂 🙂 🙂

ivanajelinek
12. júl 2012

@danielaj Ten grilovany hermelin vyzera uzasne. Sa to neroztecie na grile? Hodis nejaky postup? Aj si ho nejak korenila? 😎

bobinkask
12. júl 2012

@happy8051 mnamkové menu a tie zapekané palacinky od @traktor vyzerajú užasne asi tiež niekedy vyskušam 😉

lululka555
12. júl 2012

moj nakladany hermelin,foto nevyzera moc lakavo....,ale o 2 dni sa budeme zalizovat 😝

abriela
12. júl 2012

@danielaj presne taku istu babovku peciem, len davam hladku muku 🙂. Stara dobra klasika.
Mna z tvojho menu zaujala cuketa. Vcera som jedla prvykrat plnenu cuketu s kuracim maskom a slaninkou u kolegyne. Juj to bola dobrota. A moja mama mi oznamila, ze tento rok uz cukety nenasadila 😒

kathy1
12. júl 2012

@lululka555 mnam, mnam ako ho nakladas? a kolko musi postat? Este som to nikdy nerobila ☹ Jaj kocky ja ked zacnem vyvarat podla Vasich overenych a pre mna casto krat novych receptov tak ten moj chlap sa od taniera ani nepohne 😀 😀 😀

mravvcek
12. júl 2012

co s cukinou,mam dve a neviem ako s nimi nalozit 🙂

bobinkask
12. júl 2012

@kathy1 ahoj tak vitaj medzi nami 😉 našla si super tému 🙂- je tu vela super žienok, ktoré sú ochotné ti vždy poradit a kopec inšpirácií 😉 tak dovarenia 🙂 ja moc bábovky nepečiem- nemám formu ale kupim 😀 a potom určite vyskúšam receptíky čo tu dievčence pridajú 😉

mravvcek
12. júl 2012

@akika722 nemohli by ste mi dat receptik na ten cuketovy nakyp a zemiaciky ? 🙂