icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenuss84
13. júl 2012

@bobinkask ako robis cestovinovy nakyp s tvarohom?
a ako salat s ryzou?
poprosim presne recepty,diky!

31majka12
13. júl 2012

Ahojte dnes bol ryzovy nakyp s marhulami 🙂

zuziq
13. júl 2012

Dnes na rychlo rozky plnene tvarohom na sladko a zapecene v rure. A cez vikend budu urcite cuketove variacie 😀

bobinkask
13. júl 2012

@lenuss84 ten cestovinový nákyp som sama vymyslela ešte za čias ked mi dcérka nemohla papat vajíčka tak som len uvarila cestoviny v osolenej vode, scedila, do misy som dala cestoviny, kúsok masla, tvaroh dobre zamiešala pridala som jeden marhulový džem, hrozienka, brusnice a osladila podla chuti a trošku strúhanky masu som dala na vymastenú a vysypanu zapekaciu nádobu a upiekla do zlatova , detom to chutí doteraz aj bez vajíčok 😉 a može sa tam použit aj rozne ovocie
a šalát na oleji som podusila cukinu,pridala som šampiony a olivy po chvílke som dala uvarenú rýžu nechala prejst varom a do hotového som zamiešala nakrájanú sterilizovanú kukuričku možu sa pridat aj paradajky, st. hrášok šalát podla chuti a zásob nám to velmi chutí s tatarkou a posypané syrom a hlavne sa spotrebuje ryža ak zostane predošlého dna 😉

bobinkask
13. júl 2012

@rastulka u nás idu najviac mrazené ríbezle, zavarané moc nelúbime ale tento rok vyskúšam ten recept od @danielaj 😉

kucminka
13. júl 2012

skúšala som tie marlenkové guľky,ako tu bol nedávno receptík 😉 nuda,keď vonku prší 🙂 🙂 🙂

kucminka
13. júl 2012
nurili
13. júl 2012

hovädzi gulasik
lievance
a lahodkova kukuricka

lululka555
13. júl 2012

baby ,budem piect tortu a ak mate nejake recepty na dobry korpus a plnku,tak budem rada ak napisete ( chcem klasicku okruhlu ) dakujem...,ak nie tak zostanem pri tejto http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=24824 ,tu som uz robila a chutila 🙂

zvolsiinylogin
13. júl 2012

jablkova strudla, mame vela jablk.. 😅

zuziq
13. júl 2012

@lululka555 doteraz co som robila, najvacsi uspech mal krem mascarpone/biela coko - 2 slahacky dat do hrnca varit, nalamat 1 az 2 biele cokolady ( orion, milka,to je jedno) a nechat to povarit, trosicku to zahustne.Nechat do druheho dna odstat v chladnicke a potom vyslahat. Do vyslahanej slahacky sa moze/nemusi pridat mascarpone. Robievam to v kombinacii mramorovej piskoty, ktoru natriem riedkym dzemom ( on do piskoty vsiakne) a pridavam na krem este jahody, maliny, niekedy banany. Je to uzasna kombinacia a ten dzem sa oplati dat, ked vsiakne do korpusu a je torta vychladena, chuti to neskutocne 😉

tami712
13. júl 2012

ahojte, niekto tu nie tak dávno dával odkaz na kakaový koláčik s marhuľami na spôsob bublaniny, len to už neviem nájsť, neporadíte niekto ? 😕 🙂

lululka555
13. júl 2012

@zuziq dakujem ,vezmem si z toho nieco,napad s malinami sa mi paci 😉

titkovamiriam
13. júl 2012

ahojte!som na dva dni doma-doviezla som si zavaranie.dnes som narychlo spravila paradajkovu a kuracie prsia s oncle bens s ryzou 🙂

lindauciatko
13. júl 2012

@zuzkaamato ahoj, odpisala som si ten recept na tortilly, fakt tam idu len necele 2 salky muky - teda 1 + 3/4 ? Vdaka

atiatko
13. júl 2012

ahojte babenky ... tak u nás dnes halušky s bryndzou, opraženou slaninkou a mliekom 🙂 a pre synčeka halušky so syrokrémom .... mňamka preveliká 😉

danielaj
13. júl 2012

@lenuss84 nie tentoraz som neplnila 😉neprekrajovala som ho, celý som ho ponamáčala

danielaj
13. júl 2012

@bobinkask mňam a držím palce, isto sa ti vydarí 😉

nadulka88
13. júl 2012

My sme dnes varili tekvicovy privarok s novymi zemiacikmi a hovadzim maskom na cervenej paprike 😉 a ako dezertik, jahody so slahackou 😅 😅
A mozme ist rodit 😉 😉 😉

danielaj
13. júl 2012

@titkovamiriam jééj nová profilová foto 😉 najskôr som nevedela, že kto to píše a to ty si sa nám vrátila 😉

zuzkaamato
13. júl 2012

@lindauciatko ano, idu len necele 2 salky. ,me z toho vyslo 6 tortil na panvici o priemere 26 cm, ale neboli cez celu panvicu. Nabuduce by som spravila radsej len 5, aby boli trosku vacsie. To uvidis, ako sa ti ich poradi rozvalkat. Dobru chut 🙂

zuziq
13. júl 2012

@titkovamiriam nasla som receptik na chlebik od teba, len sa chcem opytat, ako dlho to asi kysne? Myslim tym od zarobenia cesta po samotne pecenie - ci sa mam do toho pustit este dnes 🙂 A na akej teplote ho pecies? A ked ho dam do pekacika, treba pekacik vysypat mukou alebo ho len tak polozim? este som chlebik nikdy nepiekla, tak preto tolko otazok 😕

joannas
13. júl 2012

@lenuss84 a kolko wolšesteru?

joannas
13. júl 2012

@titkovamiriam any som ťa nezpoznala

briketa
13. júl 2012

@irsina83 ano, jasne. nasinske chleby su hlavne o tom ako pekne su nakysnute, to som brala ako automatiku.
To vobec nevadi, ked Ti nieco nevyzera ako je na recepte, alebo niekto dal do fotky.
Ja som "aktivna" okolo sporaka a rury uz dvadsat rokov, vsetko chce len cvik. 🙂

titkovamiriam
13. júl 2012

@zuziq kysne tak 30 min a nez to das piect asi cca 30 min nech trosku podkysne aj v pekaci,220st,ja mam pekac ktory len vymazem olejovou stetkou tak držím palce 🙂
@joannas opalena som jak,,cigoska,,roky som taka opalena nebola 😀 😀 😀 😀

irsina83
13. júl 2012

@briketa ja sice varim od svojich 16 rokov ale pecenie mi tak nejde 😅 takze ucim sa postupne kedze u nas kolace a torty robi manzel 😅 tak nabuduce to bude lepsie 😉

zuziq
13. júl 2012

@titkovamiriam a este otazocka. to cesto ma byt take tuhsie? som ho rucne miesila ale islo to dost tazko, lebo je dost tuhe.. 😕 tuhsie ako ked robim napr. knedlu. tak to ma byt? 😕

titkovamiriam
13. júl 2012

@zuziq jasne o nieco tuhsie 😉 ak miesis z kila muky tak to fakt o ruky 😉

zuziq
13. júl 2012

@titkovamiriam oki, uz som sa zlakla, ze mi vaha zle vazi a dala som vela muky ( robim polovicnu davku) 😀