icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

boska79
14. júl 2012

@nelinka0401 gulas mal len tomco, dokonca dva.... my sme utekali domov aby sme nezmokli, misko upistanyyy a mato VSADE...a ja sama, pozor na 3ks deti... tak som utekalaaa domov 😀 😀

lenka268
14. júl 2012

Ahojte, teraz som dovarila na zajtra , polievka zeleninova zo zahrady, a robila som rezne na "stojaka", kare obalene vo vajci opecene a zapecene v trube a zemiakova kasa. A kolacik som tiez stihla pudingova bublanina moj oblubeny 😉 .Opravujeme dom malujeme, tak som navarila dnes aby moj drahy mohol zajtra od rana pracovat, a ja som mohla byt s malym . Pekny vecer a vikend este 😉

kucminka
14. júl 2012

@abriela no práve že s pečením ani nemám problém,len s tým poťahovaním s marcipánom,ešte som to nevidela a nemá mi ani kto tuna poradiť a ukázať.Ale zje sa aj bez maripánu 😉

bobinkask
14. júl 2012

@abriela ja som sa už naučila že vždy ked ma niečo zaujme a je za dobrú cenu tak kúpim 😀 aj to čo máš namysli som kúpila len tak že raz sa zíde ... aj ked ja už moc nepečiem len tak príležitostne ale vždy mám radost ked možem niekoho potešit mojou tortou 😵 a využijem aj tieto vykrajovače a iné pomocky vdaka ktorým tie tortičky určite lepšie vyzerajú 😉 a dakujem za pochvalu od kolegyne tortárky 😵 🙂 😉

bobinkask
14. júl 2012

@kucminka skus popozerat tu stránku čo som dala link tam su recepty na rozne hmoty aj návody na potahovanie torty a robenie roznych ozdob a ako kukam ty si tiež okres Tn tak ked budem nabuduce zdobit tortičku tak sa u nás zastav niečo ti ukážem 😉 ja som tiež od Tn 🙂

abriela
14. júl 2012

@kucminka ja som o MMF len citala a o tom ako potahovat. Moja prva bola na krstina pre krsniatko 🙂. Iba som ju potiahla, figurku som kupila. Prekvapujuco sa podarila tak nasledovala dalsia miskovska.

kucminka
14. júl 2012

@abriela ja si dám radšej k tebe upiecť,ako sa s tým trápiť a výsledok nulový,krásne tortičky.

abriela
14. júl 2012

@kucminka 😀 😀 😀 . Raz naberies odvahu. Drzim palce, aby to prislo coskoro a aby si nam tu napisala - moja prva potiahnuta torticka 🙂

kucminka
14. júl 2012

@abriela a odkiaľ presne si,ak sa možem spýtať?

graceful9
14. júl 2012

@kibuk ahoj,,,,ako mrobíš tú zemiačku, prosím ťa? dáš mi recept?

bonaquaba
14. júl 2012

ahojte baby
mam vybrate kar poradte co z toho urobit ku zemiakom,dik moc

katinkaaa7
14. júl 2012

ja som dnes robila narýchlo kuracie prsia na prírodno s dusenou ryžou a kompot k tomu....to je všetko na čo som sa dnes zmohla lebo som chorá 😢 ,hrozne zle mi bolo a varila som v horúčke,lebo deťom som niečo papať musela dať.ja som si dala na obed ibalgin a hned mi je na pár hodín lepšie 😵

abriela
14. júl 2012

@bonaquaba obratene rezne 🙂

bonaquaba
14. júl 2012

@abriela vdaka moc toto som si presne vygooglila len je to este s cesnakom a cibulou tak idem zajtra skusat a uz sa na to tesim, este idem googlit nejaky hrncekovy kolac s cuco,lebo sme mimo domu a nemam tu vahu 🙂

1977
14. júl 2012

Baby poradte mi mam slecnu bude ma za 3 dni 6rokov a chce tortu s lentilkami.Poslite recept?

miskadusko
14. júl 2012

@bobinkask zeleninu aj môj, ked len udusím zeleninu a k tomu varené zemiaky- to má raáád , ale sladké aj keby som mu na krk stupila. ináááč ani ja nemám rada sladké obedy a môj synáčik v škôlke ? to je jediné dieťa z celej triedy ktorý nechá makové slíže, ryžový nákyp, žemlovku alebo nejaký zááávin. to ked vidím na nástenke čo je na druhý den a je sladké tak viem že príde dom a musí sa najesť lebo sladký obed to teda neni pre nááás... 😉 ale zato malý na zelenine vyrástol a doteraz ju fakt že miluje. ide do záhrady- sadne medzi rajčiny a vychutnáva si to 🙂)a to je so všetkou zeleninou a to je asi lepšie ako" nejaké makové slííííže " 😒

bobinkask
14. júl 2012

@miskadusko moje deti ked boli úplne maličké, tak zjedli všetko potom vyžadovali len sladké jedlá a teraz pojedia všetko-konečne 🙂 , aj ked spravím na obed úplne niečo zeleninové, tak nefrflú a pojedia, len dúfam že sa to zas neotočí 😀

lussy23
14. júl 2012

@abriela krásne tortičky @bobinkask nádherná torta

lussy23
14. júl 2012

ahojte, takže včera som bola u kamarátky a mala som tam kapustnicu a k tom udomáci chlebík. Bol mňamkový
Dnes len zapečené zemaičky s cesnakom

a zajtra Tá plnená paprika od @bobinkask

Pondeok ideme preč,
utorok - štreda palacinky na slano s fazuľkou,
štvrtok - sobota - perkelt
nedeľa - zapekaná cuketa - vyberem nejaký recept odtiaľto
Pondelok - cuketové placky zase

bobinkask
14. júl 2012

@1977 a čo napríklad takéto niečo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45864
ja som ju tiež robila ale korpus som normálne naplnila pudingovo-maslovým krémom potrela celé krémom a na vrch som dávala skittles cukríky na strane 1175 mám aj foto možeš pozriet 😉

bobinkask
14. júl 2012

@lussy23 nech sa podaria 😉 dobrú chut 🙂

1977
14. júl 2012

@bobinkask Super urcite ju budem robit len neviem ci sa mi podari.Dakujem.

pegggy
14. júl 2012
titkovamiriam
14. júl 2012

@pegggy uou! 😀

mravvcek
14. júl 2012

@pegggy mnamky 🙂 to na prvej a druhej fotke je co?Vyzera to suprovo!!!!

daniela15
14. júl 2012

dievčatá, poradí mi niektorá, kde robím chybu, včera a dnes som piekla tento koláč http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6267 a ani raz to cesto nebolo také nadýchané, ako je na fotke, včera som ho mala také husté, nevyrastené, dnes bolo o čosi lepšie, môže to byť tým, že dám veľa ovocia? Alebo kde robím chybu, chuťovno nie je zlý, ale cesto sa ani trochu nepodobá na obrázok. 😢

titkovamiriam
14. júl 2012

@daniela15 neviem co sa mohlo stat,ale ovocim to nebude-skor mukou alebo kypriacim praskom????skus to z polohrubej,ja by som ho robila z polohrubej muky

pegggy
14. júl 2012

@mravvcek veterníky mraky tip od @danielaj a druhá foto slané praclíky

mamkabeika
14. júl 2012

@pegggy Prosím, mohla by si nám dať recept na tie veterníky mraky a praclíky? Ďakujem 🙂 Vyzerajú suprovo 😀