Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Ahojte, teraz som dovarila na zajtra , polievka zeleninova zo zahrady, a robila som rezne na "stojaka", kare obalene vo vajci opecene a zapecene v trube a zemiakova kasa. A kolacik som tiez stihla pudingova bublanina moj oblubeny 😉 .Opravujeme dom malujeme, tak som navarila dnes aby moj drahy mohol zajtra od rana pracovat, a ja som mohla byt s malym . Pekny vecer a vikend este 😉
@abriela ja som sa už naučila že vždy ked ma niečo zaujme a je za dobrú cenu tak kúpim 😀 aj to čo máš namysli som kúpila len tak že raz sa zíde ... aj ked ja už moc nepečiem len tak príležitostne ale vždy mám radost ked možem niekoho potešit mojou tortou 😵 a využijem aj tieto vykrajovače a iné pomocky vdaka ktorým tie tortičky určite lepšie vyzerajú 😉 a dakujem za pochvalu od kolegyne tortárky 😵 🙂 😉
ahojte baby
mam vybrate kar poradte co z toho urobit ku zemiakom,dik moc
ja som dnes robila narýchlo kuracie prsia na prírodno s dusenou ryžou a kompot k tomu....to je všetko na čo som sa dnes zmohla lebo som chorá 😢 ,hrozne zle mi bolo a varila som v horúčke,lebo deťom som niečo papať musela dať.ja som si dala na obed ibalgin a hned mi je na pár hodín lepšie 😵
Baby poradte mi mam slecnu bude ma za 3 dni 6rokov a chce tortu s lentilkami.Poslite recept?
@bobinkask zeleninu aj môj, ked len udusím zeleninu a k tomu varené zemiaky- to má raáád , ale sladké aj keby som mu na krk stupila. ináááč ani ja nemám rada sladké obedy a môj synáčik v škôlke ? to je jediné dieťa z celej triedy ktorý nechá makové slíže, ryžový nákyp, žemlovku alebo nejaký zááávin. to ked vidím na nástenke čo je na druhý den a je sladké tak viem že príde dom a musí sa najesť lebo sladký obed to teda neni pre nááás... 😉 ale zato malý na zelenine vyrástol a doteraz ju fakt že miluje. ide do záhrady- sadne medzi rajčiny a vychutnáva si to 🙂)a to je so všetkou zeleninou a to je asi lepšie ako" nejaké makové slííííže " 😒
@miskadusko moje deti ked boli úplne maličké, tak zjedli všetko potom vyžadovali len sladké jedlá a teraz pojedia všetko-konečne 🙂 , aj ked spravím na obed úplne niečo zeleninové, tak nefrflú a pojedia, len dúfam že sa to zas neotočí 😀
ahojte, takže včera som bola u kamarátky a mala som tam kapustnicu a k tom udomáci chlebík. Bol mňamkový
Dnes len zapečené zemaičky s cesnakom
a zajtra Tá plnená paprika od @bobinkask
Pondeok ideme preč,
utorok - štreda palacinky na slano s fazuľkou,
štvrtok - sobota - perkelt
nedeľa - zapekaná cuketa - vyberem nejaký recept odtiaľto
Pondelok - cuketové placky zase
@1977 a čo napríklad takéto niečo http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=45864
ja som ju tiež robila ale korpus som normálne naplnila pudingovo-maslovým krémom potrela celé krémom a na vrch som dávala skittles cukríky na strane 1175 mám aj foto možeš pozriet 😉
@pegggy uou! 😀
dievčatá, poradí mi niektorá, kde robím chybu, včera a dnes som piekla tento koláč http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6267 a ani raz to cesto nebolo také nadýchané, ako je na fotke, včera som ho mala také husté, nevyrastené, dnes bolo o čosi lepšie, môže to byť tým, že dám veľa ovocia? Alebo kde robím chybu, chuťovno nie je zlý, ale cesto sa ani trochu nepodobá na obrázok. 😢
@daniela15 neviem co sa mohlo stat,ale ovocim to nebude-skor mukou alebo kypriacim praskom????skus to z polohrubej,ja by som ho robila z polohrubej muky
@pegggy Prosím, mohla by si nám dať recept na tie veterníky mraky a praclíky? Ďakujem 🙂 Vyzerajú suprovo 😀

@nelinka0401 gulas mal len tomco, dokonca dva.... my sme utekali domov aby sme nezmokli, misko upistanyyy a mato VSADE...a ja sama, pozor na 3ks deti... tak som utekalaaa domov 😀 😀