Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
nas dnesny peceny losos s bylinkami,citronom na masle a basmati ryza s porom
a marhulovy ala kolacik,podla receptu ,co pisala @danielaj ( krajala som ho este za tepla ) 🙂 🙂 🙂
Dievcence poradte mi prosim rychlo nejaky recept na kolacik na plech, daky rychly a chutny, ma prist navsteva. Dakujem 🙂
@zklimekova mnam,hned by som si dala,moji chlapi to nemusia ☹
@mravvcek ak chces ,,ciste maso na gulas,,tak rostenku alebo stehno.Ja robim z mocingu aby bol gulas taky gulasovo mastny 😉
zemlovka v rure a karfiolova polievka na sporaku 😉 uf vonku paradne teplucko
@titkovamiriam a to nebude mastne hej? Rostenka je hovadzina?Dakujem za radu 🙂
Drahy bol dnes na cucoriedky, tak som upiekla cucoriedkovy kolacik 🙂
Neporadite nejaky recept na zajacika?
@mravvcek tak este by si mohla robit gulas so svieckovej no to by bol extra luxus.Gulas je gulaš ak chces hovadzi tak ti lepsie masko neporadim.Rostenka je cast z hovada🙂
tu mas nieco o masku:
http://www.gastroprincipal.sk/index.php?option=...
@titkovamiriam no zo svieckovej by bol trosku drahsi 🙂 super dakujem tak budem pytat rostenku alebo stehno 😀 ja som antitalent na take 🙂 ucim sa
@verka18567 zajac či kralik-starý či mladý?
@mravvcek pokukaj na nete je tam kopec strankov o masa a jeho uprave,ja mam rada mastnejsi gulas ja napriklad z rostenky robim spanielske vtaciky 😉 ,v robote čo mam kolegov,ktory su ,,zalesaci,,tak robia iba z mocinku no vzdy davaju aj čast masa z diviny🙂,gulas je na tisic sposobov urcite najdes aj svoj super recept🙂
@lululka555 v praci nam davaju k rybke ryzu - takuto kombinaciu som predtym nejedla a dako si neviem zvyknut. Stale mi tam pasuju zemiacky 😉
@nadhera moj manzel je ryzovy 😉 ale pasuje to s tym,je to take lahucke...
@mravvcek nic jednoduchsie - na oleji trosku na drobno cibulku, hodim zemiacky/trosku podlejem vodou / - medzitym mam namocene krupky /len trosku krupkov, v polievke narastu /, pridam trs petrzlen /musim ho neskor vybrat,lebo decka ked ho zbadaju,uz dojedli 😠 / , pridam sol,trosku peper,vegeta a paprika . Ked su zemiacky sta napol uvarene supnem krupky /preplachnute zoparkrat/. Trosku zovru a vypnem. Krupky dojdu. Super polievka. 🙂
@lululka555 ryzu mam rada ale taky fajn masielkom pomasteny novy zemiak s pertrzlenom nadrobno sa tam pyta 😉 😀
@nadhera nabuduce bude zemiak 😀
trosku rozvonieme baracik - dam piect chlebik do pekarne 😀
My dnes dojedame ešte z nedele, ale teraz na večer som uvarila kukuričku - malá bude happy 🙂 a tiez z nudy varím na zajtra, a to pečené zemiačky a vyprazená sekaná, k tomu ešte dorobím nejaky salatik, malá si zas nakydá kečupu :P .... a zajtra ešte spravim šošovicovú polievočku 🙂 hadam bude na dva dni 🙂

my dnes sme varili tekvicovy privarok/ku koncu dodavam aj kopor-uzasne to ochuti ten privarok/s fašírkami a malemu som davala s uvarenym vajíčkom...zbaštilo sa to za 1deň a mozem zas vymyslať co navariť... 🙂