icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

katushka16
25. júl 2012

my dnes polievka zo včera-kyslá fazuľová a zapečené cestoviny so zeleninou a syrom

nadhera
25. júl 2012

@katy1986 doteraz som robila len slimakov, ale dnes vyskusam trojuholnicky 🙂

mravvcek
25. júl 2012

tak dnes som spravila na veceru toto,je uzasnyyyyyyyyy http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=35594 dakujem autorke 😎

mravvcek
25. júl 2012

@lussy23 tofu spizy ako robievas?

vera1132
25. júl 2012

baby, prosim vás ako uskladnujete vajička čerstve od sliepky? ja ako ich pozbieram dam do chladničky, robim dobre?

monikkak
25. júl 2012

Ahojte baby 🙂 prosím Vás máte niekto recept na dobrý guláš ?

lussy23
25. júl 2012

@mravvcek idem ich robiť prvýraz a neviem ako to vyjde, keďže sa majú opekať na ohni. Mali sme ísť na opekačku, ale bolo škaredo a to Tofu musím minúť, tak vyskúšam.. Postup je veľmi jednoduchý . Na špajdlu napichnuť koliesko( štvorček) tofu, mäso, syr, koliesko jablka. Vložiť do strúhanky a opiecť na panvici.
Dám vedieť, ako to chutilo,keďže je to experiment, aby ste potom zbytočne nevyhodili peniaze, ok?

mravvcek
25. júl 2012

@lussy23 mnam ok,budem cakat,drzim prsty nech vyjdu dobre 🙂

zuul
25. júl 2012

ahojte,
tak sedim a vymyslam, som vymyslela.
kremova brokolicova polievka, kasa+rybka+kompot
soja na sposob rostenky
mlety kuraci rezen zo syrom
cesnakovo-mrkvova natierka
nepeceny kolac z bebe keksov a slahacky.
takze hor sa na nakup

danielaj
25. júl 2012

@ibajeho ak nemáš mlynček, tak si to daj rozsekať do kuchynského robota, do mixéra, áno aj šupka musí byť, myslím, že kľudne môžeš robi´t v jenskej mise, neskúšala som, lebo ja robievam veľa, dávam do rúry 2 plechy naraz 😉 a k tomu druhému, ke´d nemáš rum, nedávaj, ja som tiež raz nedala a nič sa nestalo a myslím, že ak nemáš klinčeky tak sa tiež nič nedeje, stačí škorica 🙂

danielaj
25. júl 2012

🙂 @vera1132 ahoj, ja vajíčka nedávam do chladničky, máme studenú pivnicu, kde uskladňujem aj všetky zaváraniny, tak ich dávame odjakživa tam, ale poznám dosť ľudí, čo dávajú do chladničky, hlavne v týchto letných mesiacoch

danielaj
25. júl 2012

aha, aký koláčik som práve objavila http://tivi.azet.sk/video/1350093/varime-s-tivi... 😉 múže to byť výborné, milujem bazový sirup, musím to vyskúšať, len už sme všetok sirup vypili, 😒 tak musím kúpiť 😉

kucminka
25. júl 2012

dneska zeleninový deň 🙂 zeleninová polievka a cuketové placky so syrom.

pami2
25. júl 2012

poradite mi prosim nejaky recept na slivky? okrem slivkovych gul a lekavaru 🙂 dakujem

ibajeho
25. júl 2012

no len potom to nebude mat taku chut ako by to malo mat vies, ci necitit tam tie klinceky a rum? 🙂

lenka268
25. júl 2012

Dnes som varila kuracie pecienky s ryzou a kyslou uhorokou. Na vecer budem robit tuniakovu pomazanku.

mia.k
25. júl 2012

@danielaj daj potom prosím ťa vedieť,ako ten koláč chutil. Ja mám kopec bazového sirupu a vyzerá to zaujímavo.

mia.k
25. júl 2012

@zuul ten mletý kurací rezeň so syrom sa ako robí prosím ťa?

danielaj
25. júl 2012

@ibajeho klinčeky ani veľmi nie, iba ten rum tam je cítiť, ale aj ten len zo škoricou je výborný 😉 no urob ako chceš ty 🙂

danielaj
25. júl 2012

@mia.k keď ho budem robi´t, tak určite napíšem aj hodím foto, len neviem kedy, musím najskôr kúpiť ten sirup 😉

majka35
25. júl 2012

včera si moja staršia dcéra objednala fašírky, paradajkovú omáčku a popučené zemiaky ... nezostalo na dnes nič 😕

tak dnes sme mali kalerábovú polievku s vločkami a halušky s tvarohom a opraženou cibuľkou

akika722
25. júl 2012

@majka35 u nas si herec objednal toto 😀 "haušky s bynzou a šuaninkou / 😀

akika722
25. júl 2012

foto 😀 😅

akika722
25. júl 2012

😲 😖 😀 dilino 😀

majka35
25. júl 2012

@akika722 bynza u nás nejde 😀 😀 😀