icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

soniatko
31. júl 2012

dnes segedinsky gulas a bude ho asi este aspon na 2 dni... 🙂

danielaj
31. júl 2012

@zklimekova mm je rybár, takže u nás je rýb a rýb, ja kapra až tak nemusím, skôr šťuku, sumca, ale malá tá sa ide zabi´t za kaprom, dnes zjedla celú podkovičku+zemiaky, porcia ako pre chlapa 😉 mm je teraz týždeň na rybačke, chodíme stanovať za ním, práve mi hlásil, že chytil šťuku, takže zajtra bude papanica priamo na ohni, sa teším 😉

luciok
31. júl 2012

@ibajeho v čom má byť lepší guláš z rúry??

ukana
31. júl 2012

vyprážané bedle so zemiakmi a tatarkou 🙂

ibajeho
31. júl 2012

@luciok nooo akurat asi v tom ze pri nom nemusis stepovat 🙂 ale vysledok neviem aky bude akurat teraz ho robim drahemu. Tak uvidime ci bude hovorit ze od jeho mamicky je lepsi 😀

luciok
31. júl 2012

@ibajeho wrr tak na porovnávanie môjho a svokrinho varenia som alergická, ale môj mm už chvalabohu z toho vyrástol..

ibajeho
31. júl 2012

@luciok tak ako moj neporovnava aspon nie nahlas 😀 lenze s tymto gulasom si niesom moc ista lebo ja to nejem a tym padom to ani neviem moc dochutit. No sak uvidime, ale podla jeho terajsej nalady ma asi posle do teplych krajin ak mu nebude chutit 😀

luciok
31. júl 2012

@ibajeho Ale veď ak je rozdiel len v tom, že nemusíš stáť pri šporáku, tak mu hádam chutiť bude a keď nie, povedz mu, nech si dochucuje sám 😉

zuzananinka
31. júl 2012

no moj mm porovnáva ale ja vzdy vyjdem z toho lepsie tak je to v poriadku :DDDD

raza
31. júl 2012

ahojte. včera som tu čítala recept na domácu pečeňovú nátierku so zeleninou. veľmi sa mi pozdáva, akurát by som rada toho urobila viac a zavarila to.. robili ste už niektorá takto paštétu, že ste ju sterilizovali a nepokazila sa?

chloe001
31. júl 2012

Dnes boli zemiakove placky s maskom na stave...

kajca84
31. júl 2012

Ahojte,u nás bola gulásová polievka a zemiakovo-cukinové placky 🙂

fontana
31. júl 2012

ahojte,tak konečne som mala aj ja niečo na zaváranie.Švagor mi ráno doniesol plný koš jablk,tak som z nich urobila lekvár,nutelu a niečo som nechala na koláčik.

adulikka
31. júl 2012

dnes sme zavárali..tak len špagety...zajtra francúzske zemiaky...potom langoše s cesnakom...bez polievky

lydia22
1. aug 2012

Dnes to bude paradajkova polievka a langoše.

kibuk
1. aug 2012

Dnes kuracie na kukurici ,ryza alebo cestovina 🙂

cora30
1. aug 2012

@abriela ďakujem, takže sterilizovať budem aj ja -výživu.

womankc
1. aug 2012

@fontana nutelu z jabĺk? mohla by si pridať recept a aj na džem jablkový mňam

danielaj
1. aug 2012

ahojte kočky, ja len na skok, ideme dnes znova stanovať k vode, večer bude znova gulášik, živánska a neviem čo ešte, pečiem hrnčekový ovocný koláčik a slané slimáky, aby bolo do čoho zakúsnuť 😉 na obed dojeme fazuľovú polievku so zeleninou a širokými rezancami, druhé netuším ešte musím vymyslieť, 😒 a poobede ideme, tak sa lúčim, prídem až zajtra alebo pozajtra, užite si teplé počasie, papa 😉

snu
1. aug 2012

bre ranko, ja dnes len upecem kridla kuracie s chlebikom a hotovo..

mia117
1. aug 2012

Ahojte, dnes bude hubovo- zeleninova polievka so zemiakmi a haluskami a domace rezance s makom ( syn ich miluje 🙂

ibajeho
1. aug 2012

@luciok no povedala som mu to, ale asi mu moc nechutil lebo hovooril ze mu tam chyba klobaska a zemiaky. Kedze to v recepte nebolo tak som to tam nedala, som myslela ze gulas jak gulas 😀

andula30
1. aug 2012

zienky dobry recept na makkucke langose?

elka74
1. aug 2012

@andula30 ja robím takto. 1 kg hladkej múky, kvások, sol, kyslá smotana, vajíčko, sušený cesnak (kto má rád), necháme vykysnúť a vyprážame

anka772
1. aug 2012

@andula30 Ja robievam tieto http://varecha.pravda.sk/recepty/langose-kysnut... a veĺmi nám chutili...🙂

cestovatelkaandrea
1. aug 2012

tak dnes sa prekonavam a urobim zapecene sunkove rolky so sparglou a k tomu zemiaky a zeleninovy salat. uz len aby mi to predsavzatie vydrzalo.

snu
1. aug 2012

mne sa tie lanhose s kyslou smotanou vzdy tak lepia,, zacala som robit klasiku,, len muka, kvasol, voda.. ziadne mlieko ani vajo,,, a chutia mi naj,,

cestovatelkaandrea
1. aug 2012

@ukana joj tie by som si dala. skoda ze v Holandsku ich normalne nezozenies a ak kupis bio verziu v obchode, za tri male klobuciky zaplatis okolo 2.5 eura.

sloto
1. aug 2012

ahojte, ja dneska robím len rýchlu zápražkovú vajíčkovú polievku, druhé som uvarila už včera omáčka k cestovinám - na cibulke opražím masko, pridáme šampiony, olúpané paradajky, olivy, na kocky nakrájanú cuketu, cesnak, soľ, korenie. je to výborné k cestovinkám, ale i kryži....
no a včera večer som vyskúšala spraviť si banánovú zmrzku, čo mi poradila kamoška suseda a mňamka a pritom také jednoduché. nakrájala som na kocky 2 banány a strčila vo vyššej miske do mrazáku, nech sa zamrazí. potom som ich také zamrazené rozmixovala tyčovým mixérom a pridala trošku šlahačkovej smotany - výýýbornéééé. dnes mám v pláne vyskúšať to s iným ovocím 🙂

cukroska
1. aug 2012

čína,ryža ,šošovicová polievka