Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
vecer som varila na dnes kuracie sote s cerstvymi paprikami a k tomu ryzu basmati 🙂
Dobre ranko, dnes nevarim, vcera som urobila polievku zo zelenej fazulky na kyslo a cestoviny s maslom a makom. Ocko si dal este klobasku s horcicou. 😉
krásne slnečné ráno 😎 😉 😵 nám zostal zo včera cuketovy prívarok,akurát zemiaky dorobím a volské oči a chcem vyskúšať tarhoňový nákyp s ovocím 🙂
bre ranko, dnes sosovickova polievka s nadychom slaninky 😉 . k tomu kysnute rozky plnene syrom a slaninkou,,-prvy krat, drzte palec 😀
tak dnes lahucko 🙂 cestovinky so sampionovou omackou 🙂 a na veceru,pecena parkova klobaska,cibulka,horcica a chlebik...take lenive jedno,nechce sa mi varit 😀
pekne ranko
dnes hrstkova polievka a sisky s lekvarom 🙂
ja dnes spagety s paradajkovou omackou,lebo mame v zahradke vela rajcin a nevieme co s nimi
ja ani neviem , čo dnes variť, včera ocino vyprážal bedle a na večeru som im cestoviny s cesnakom a syrom dorobila a dnes veru neviem ,čo . Hehe ani sa mi nechce veru, dajte tipa na niečo rýchle a dobručké
ahojte.....zase som tu dlhšie nebola, neviem sa prebrať z letargie 😢 ....ale dnes už musím variť, včera sme to vyriešili objednaním pizze.....a dnes rozmýšľam nad fliačkami s kapustou, ale musím ísť do obchodu na tie fliačky....
no kysnute cesto sa so monu nekamarati,ale toto sa skamaratilo az moc 😀 tak mi tie rozky v trube nakysli,ze mam teraz 20 malych chlebov 😀 ale chutovo su super, aj polievocka sa podarila
@januschka10 urob si pretlak,alebo kečup 😉
deti si dnes vymysleli kačku ("pomaly" pečená kačka),červenú kapustu, zemiakový knedlík, zeleninkovú polievku a studenú tvarohovú tortu .Vôbec nemám chuť na kačku v tej horúčave 😠 ,ale čo neurobím pre deti 😀 . Baby nemáte dobrý receptík na tie zemiakové knedle ?
no vidíš kikaneu , to je nápad, že fliačky, ale ja asi s tvarohom urobím naslano, alebo toto http://varecha.pravda.sk/recepty/parance-fotore... s menšími obmenami
my dnes rybie burgery s chilli dresingom (inspiracia v albert casaku 😉 ) a v chladnicke uz mam tortu, s mascarpone - broskynovou plnkou 😝
zvyšok držkovej polievky a druhé budú podlesníky 😀
vyprážam krkovičku a bedle v cestíčku...
kočky,už ste niektorá skúšala robiť podplamenník?U nás v TN sú tento týždeň hradné slávnosti a celkom mi ten podplamenník chutil aj grilovaný oštiepok,tak že či niekto nemáte recept.
bryndzové halušky, zemiakové placky. polievku som v takom teple vynechala. 😎
Ahojte, dnes bude losos peceny v alobale na citronoch, k tomu varene zemiaky s petrzl. vnatkou.
My dnes papáme paradajkovú polievku a druhé budú naše obľúbené bryndzové halušky 😝
ahojte, ja mam dnes od varenia pokoj, zjem co mi daju v jedalni 😀 ale chcem sa opytat,robite niektora cestoviny s pestom?ja som kupila po dlhom vahani a som bola sklamana,prislo mi to take strasne kysle..neviem ci sa to ma s niecim kombinovat alebo co s tym? 😕
Nas dnes caka masova polievka s rezancami a na druhe kuraci perkelt s haluskami. Na olovrant bude zlty melon a na veceru bude musiet byt nieco ako vcera, teda vela zeleniny, nejaky chlebik a mungo klicky. Zajtra uz budu privelke, dnes sa musi dojest.
@erni ja tiez nemam rada kysle pesto. Da sa spravit aj vlastne. Das bazalku do mixera a posekas, mozes pridat este bylinky podla chuti. Posekas si aj oriesky (piniove alebo podla chuti). Zmiesas a zalievas olejom. Urcite som este nieco zabudla co tam ma ist, ale ked ochutnas hned zistis co by ti tam pasovalo. Vyslednym pestom polejes uvarene cestoviny v mnozstve dla chuti.
@kucminka našla som túto diskusiu na vareche na tie tvoje plamenníky http://varecha.pravda.sk/diskusie/podplameniky/...
polievka zo vcera a tekvicovy privarok
@erni toto je recept, ktorý robil aj Židek vo svojej relácii http://varecha.pravda.sk/recepty/bazalkove-pest...

Dobre ranko moje mile 🙂
Po tom ako mi bolo dva dni zle je ti opat lepsie, mala je na prazdninach a ja som konecne vyspinkana a oddychnuta... vcera som bola na to tak,ze som si dala donasku z ciny - hovadzie s ryzou a zeleninove rezance - to som jedla cely den. No a dnes idem spravit sojovu polievku - povodne mala byt cicerova ale ja -debil - neviem kam pozeram a kupila som soju 😅 nevadi, vyskusame a chcem spravit mlete rezne so syrom - pomeliem kusok morcacieho a hovadzieho dokopy a z tej zmesy a nejake fajnove mlade zemiaciky - vcera mi mamina priniesla zo zahrady a salatik ale este neviem aky, asi uhorkovy 😵