icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ibajeho
2. aug 2012

boze zenske ja som sa tieto dni tak prezrala ze vyzeram opat ako v 6tom mesiaci tehotenstva 😀 vcera sme si s drahym urobili hambace co sme predpripravene nasli ako polotovar v obchode a sme si ich krasne nachystali podla vlastnej chuti a bolo to skoro tak dobre jak mekac 😉 no a dnes som bola u babiny si naoberat broskyne a zajtra budem malemu robit z nich vyzivu, len este neviem ako lebo ju chcem aj zavarit...kazdopadne u babiny som si rozkazala smotanovy posuch sice povodne som chcela slivkovy ale slivky nemala, tak mi spravila smotanovy a cely som si ho zobrala domov...nech zije obzerstvoooo 😀

danielaj
2. aug 2012

@ukana ďakujem pekne, ona mala len málinko zvýšenú 36,8, chvalabohu už je celkom dobre, už pýtala aj jes´t, myslím, že do rána bude ok. 🙂

lienka2
2. aug 2012

dievcata mozem poprosit recept na cuketovy nakyp co ste tu uz viackrat spominali? som prave zistila ze som si ho zabudla ulozit 😖

kikatko
2. aug 2012

dnes dalšia kamoška a medové kridelka a hranolky

eva7780
2. aug 2012

dnes sme dojedali zo vcera a zajtra bude karfiol aj cuketa v trojobale +pecene zemiaky

firstbaby
2. aug 2012

kedze zajtra nestiham doobeda na net, uz teraz mam pripravene co zajtra uvarim....cesnakova polievka s chlebovymi krutonmi a syrom a sosovicovy privarok 😉

irsina83
2. aug 2012

Baby ja som s manzelom bola sa navecerat v Rybarskom dvore pri Piestanoch a toto sme papali, musela som odfotit 😉 a pred tym sme si dali este halazsle 🙂 mnam mnam, po dlhej dobre ma tatik vyvencil 😀

miriamr
2. aug 2012

fazuľová polievka, ryžový nákyp s čučoriedkami http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=705 , plnené morčacie stehno so syrovou omáčkou a zemiakmi 😉

gianni
2. aug 2012

zajtra bude na chalupe grilovačka...

adka.8
2. aug 2012

@prdelinka12 od roku 2010 ho už mame a tento mesiac ideme sláviť 2 narodeninky 😀 ale teraz fakt ,kde si to vymažem??? hladam hladam a nič ja som aj na to zabudla 😀

prdelinka12
2. aug 2012

@adka.8 niekde v profile :D to je pekne 🙂)) ze ho mate.lebo dnes som citala rozne diskusie a niektore mamicky su tu tehotne uz treti rok 🙂))

danielaj
3. aug 2012

@irsina83 mňam, 😉 tam sme boli párkrát aj my s mm, ale už sme dávno neboli ☹

mimi21mimi
3. aug 2012

Luskovú polievku a zo včera halušky s bryndzou.

linddi
3. aug 2012

špenátová polievka, zapekané zemiačky s cukinou a ako dezert jabĺčková štrúdľa.

petribela
3. aug 2012

Takže dnes je piatok,,ideme sa pôstiť:o...zakže bude zapekaný Encián v lístkovom ceste so šunkou, kečupom a cibuľkou a k tomu pečené zemiačiky a polievka mix zeleninová,dobrú chuť Vám prajem

lululka555
3. aug 2012

ahojte 😉 dnes bude kyslá fazuľová polievka a len tak na plechu grilovaný baklažán a cuketa a so zemiakmi a zeleninou 🙂

kikaneu
3. aug 2012

ja dnes nevarím nič.....včera ma manžel nahneval, lebo namiesto toho, aby po práci prišiel dnu a dal si so mnou večeru, ostal vonku so psom......on si asi myslí, že ja kvôli sebe varím tak, aby o pol piatej bolo hotové 😠 a potom keď som sa najedla sama, prišiel dnu a jedol chlieb !!!! tomu sa povie úcta

titkovamiriam
3. aug 2012

Dobre ranko!
Dnes len lahke varenicko kedze je teplo uz teraz-gaspačo/piš ako počuješ/ 😀 😀 😀 a cukinove rizoto.S marekom ideme k vode tak som upiekla file medzi chleba a vela zeleninky 🙂

lencyca
3. aug 2012

dobre ranko 😉 dnes spenatova polievka,plnena paprika s domacou knedlou a drobcovi fasirku so zemiakmi 🙂

tinka274
3. aug 2012

včera tatino rano doniesol hubky tak bola original kapustnička na obed a dnes dojedame a brindzaky budu poobede niekedy 🙂 🙂 🙂 🙂

ibajeho
3. aug 2012

zienky este sa chcem spytat tie ktore robite vyzivu ktoru sterilizujete,ked ju zavarate v rure tak ako dlho asi? lebo pri zavaraninach sa caka na bublinky, ale pri vyzive asi tie bublinky neuvidim, ci? este som to neskusala tak mam zase asi blbe otazky...jaj a maly to bude papat asi az ked bude mat rok a idem robit broskynovu cize mozem pouzit aj so supkou alebo je to este skoro a supku mam este davat dole? dakujeeeem

dabon
3. aug 2012

My máme dnes od včera pórkovú polievočku so zemiakmi a spravim dnes len študlu - makovo jablkovú, snad bude dobrá 🙂 a drahý ak bude mat chut na mäsko, tak ešte máme plnený br. bok so zemiakmi a uhorkovo paradajkovy šalatik ...

janulabj
3. aug 2012

🙂
žienky čo vy robite z rohlikov? okrem žemlovky , ta bola, a už len pirohy ma napadajú----

mate nejaky tip?
dakuejm 🙂

snu
3. aug 2012

bre ranko, ja dnes hodim krkovicku upiect so zemiakmi a salatom.

gucz
3. aug 2012

@janulabj z rohlíkov a vajíčok pečenú plnku

u nás dnes špenát so zemiakmi a vajíčkom. A zo včera zostalo mäsko na šťave (troška), tak k tomu uvarím cestovinu

bubutko
3. aug 2012
kikatko
3. aug 2012

dnes sme pozvaný k babke na obed a budu slíže na x sposobov- kto si ake spraví

tin007
3. aug 2012

Rozhodla som sa, ze dnes bude hovadzia polievka s rezancami, robim velky hrniec a taku polovicu si aj namrazim do kelimkov a budem mat do buducnosti, ked nebudem chciet alebo stihat varit

lu2112
3. aug 2012

@kikaneu to mi tiez raz manzel spravil ale po dvoch tyzdnoch nevarenia som dostala ruze veceru vonku a uz to nikdy neskusal lebo dva tyzdne na chlebe a vajciach mu bolo dlho 😀

lu2112
3. aug 2012

U nas dnes mrkvova polievocka a bryndzove halusky 🙂