icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mysiatkoo
7. aug 2012

@boska79 @kikaneu @ibajeho dik za tipy baby... gule mi napadli, ale neuvazovala som nad mrazenim... no bude zabavka cez vikend, len musim urobit inventuru mrazakovu najprv 🙂

titkovamiriam
7. aug 2012

dnesna čína a langose pre mojich chlapov 😀
a syrová veka s uhorkami a černicový koktail je moja večera,kedze si zvykam na iný styl stravovania 😀

ibajeho
7. aug 2012

@rastulka no ved vsetko dam cerstve, len ten hrasok mam v konzerve tak reku ci ho mozem pouzit 🙂

eva7780
7. aug 2012

dnes kur.perkelt s cestovinou,bude aj na zajtra, vajickova polievka a piekla som orechove osie hniezda

ibajeho
7. aug 2012

prave som dala do pacu diabolske rezne na zajtra, tak uvidim co z toho bude...dnes som este dojedala palacinky a teraz mi pri pohlade na vase fotky zas skrka v bruchu tak sa asi idem pozriet co je v ladnicke na konzumaciu 😉

rastulka
7. aug 2012

@ibajeho Ako robiš tie diabolske rezne?Ja vobec neviem čo mam zajtra varit,varim na 4+1 deti ony by jedli len sladke a ja umrem od hladu 😀

ibajeho
7. aug 2012

@rastulka mam to z mmb, len v druhom pc, tak ti to sem opisem nech sa nemusim z neho pripajat...
takze si nachystas rezne, tam to bolo pisane ze 1kg masa ale tak ja som dala ani nie pol kila a dodrzala som ajtak ten postup, ved co sa moze tomu stat akurat to bude viac aromaticke co mne teda nevadi 🙂
no ale spat k receptu 😀 cize das lyzicku (ja som dala cajovu) papriky, korenia, vegety, majoranu, kecupu, horcice a dve lyzicky soli. idu tam aj vajicka, povodne bolo pisane 5 ale ja som dala len 2 pretoze sa mi to zdalo aj vela a aj som uz viac nemala 😀 no a na druhy den to teda osmahnes to masko 🙂

titkovamiriam
7. aug 2012

@danielaj ta alma je perfisne zafarbena 😀 ovocne koktaily to možem cely rok 😀

ibajeho
7. aug 2012

@titkovamiriam neberiete stravenky? ja sa k vam budem chodievat najest...tie langose vyzeraju tak bozsky ze som draheho poslala do obchodu nech mi nieco ide kupit na veceru 😀 jasne ze langose tam asi mat nebudu ale aspon si mozem predstavovat popri nejakej bagete ze ich jem 😀

titkovamiriam
7. aug 2012

@ibajeho 😀 vidis a ja mam radsej ako moje tie ktore robia u nas v Ivanke
http://www.krcmicky.sk/krcmicka.php?kid=132 langose,lokse a ine dobroty maju na velikansku jednotku 🙂

ibajeho
7. aug 2012

@titkovamiriam to nepoznam, v ivanke som v zivote nebola hoci to mam na skok 😀 koketujem s myslienkou ze si sama spravim langose ale mam velky strach z kysnuteho cesta...chcem si preto kupit pekarnicku...teda aj preto...

ozaj kocky, ktore mate domace pekarnicky ake mate znacky a ste s nimi spokojne?uz som sa to tusim davnejsie pytala ale tusim mi nikto neodpovedal 🙄

milenka74
7. aug 2012

@ibajeho ja mam moulinex ale kupovala som pekarnicku preto ze som celiaticka cize u nas ide skor denne 😉
ale mam kamosky co maju lacnejsie pekarne a su spokojne

titkovamiriam
7. aug 2012

@ibajeho s pekarničkou neporadím,ja som klasik miesit a miesit v ruke 😀 a odkial si,vidim okres bratislava?

rastulka
7. aug 2012

@ibajeho Dakujem,určite vyskušam 🙂 No a ja mam Tesko pekarničku som s nou velmi spokojna 🙂

rastulka
7. aug 2012

Aha baby čo som našla 😀 toto nema chybu 😀

babulka123
7. aug 2012

@rastulka uuuuzasneeeee.. 1000000000000000000x palec hore

lussy23
7. aug 2012

dnes klasika - rezne, zemiaková kaša + acidko
a zajtra patizonový guláš

pegggy
7. aug 2012

dnes som skúšala receptík čo dala @mrkvakatka na vianočku a je fakt vynikajúúúúca a jednoduchá. 😉
my zajtra dojedáme guláš a knedlu, pozajtra plnená paprika, snáď zas na dva dni 😨

pegggy
7. aug 2012

@ladyjh nerobím ju podľa žiadneho presného receptu, piškoty a plnka je - smotana, kryštálový cukor, vanilkový cukor to je biela a do hnedej pridávam granko, všetko podľa chuti a ovocie aké má kto rád. 🙂
@silvialongo áno ku koncu pečenia dávam sneh z bielkov s práškovým cukrom, kým nieje sneh taký do ružova, dávam čerešne, ja osobne to vôbec nejedávam, len to varím pre muža a malého a im to takto chutí. 😉

fg1984
8. aug 2012

@katy1986 Skus nesterilizovať.

danielaj
8. aug 2012

@rastulka aj ja som si to dnes ráno našla na FB, ma to pobavilo, že ke´d budeme staršie.... 😀

danielaj
8. aug 2012

@titkovamiriam kokteily aj my robíme po celý rok, máme to radi 😉 a ja si pôjdem do záhrady obrať černice a dnes urobím černicový, ako ty 😉

danielaj
8. aug 2012

@ibajeho ja mám pekárničku zn. Unold, mm mi ju doniesol kedysi z Nemecka a som veľmi veľmi spokojná 😉

danielaj
8. aug 2012

dnes len na rýchlo varím, dojeme gulášovú polievku zo včera, robím cestoviny s mäskom a rajčinovou omáčkou pre deti, staršia mi už dlho píli uši, že ich chce, len mladšia mi to veľmi nechce jesť, tak robím ešte aj cestoviny s cukinou a keby ani to nechcela, tak zostalo od včera pár rybacích fašírok a zemiakov, 😀 ideme o chvíľu na hríby, len čakáme, kým deti povstávajú, 😉 vraj veĺmi nerastú, ale dúfam, že aspoň bedle donesieme 😉

lululka555
8. aug 2012

my dnes vyprážaný syr,varené zemiaky s maslom,tatarská omáčka a zelenina 🙂

a včera večer som piekla okatý perník,podaril sa a akurát si ho dávam s kávičkou 🙂

gelinka75
8. aug 2012

ja som na dnes varila zemiakovy gulas 🙂 cez vikend sme boli na hodoch a oslave tak trocha na odlahcenie

sanchez81
8. aug 2012

@katy1986 kapusta bola mäkká, lebo šalát by sa mal robiť z jesennej kapusty, takej, čo sa nakladá do suda. Vtedy by ti to určite viac chutilo 😉

miskadusko
8. aug 2012

@rastulka v pekárničke sa dajú robiť aj langoše ? ja pekárničku nemám ale už pomaly spracovávam ježiška 🙂) a ak sa budú dať v nej robiť aj langoše tak to toho ježiška asi skôr presvedčím 😀

fomarik
8. aug 2012

kyslá fazulová a fliačky s kapustou

ibajeho
8. aug 2012

@titkovamiriam nooo momentalne byvam na kramaroch, ale uz som byvala snad vo vsetkych castiach ba 😀
@danielaj aj ja rozmyslam nad unold-kou, vraj su najkvalitnejsie alebo teda este panasonic je vraj super, ale tu co som chcela ja uz nevyrabaju 😀 tak musim zase zhanat nejaku aby sa mi hodila do kuchyne a nebolo to tu jak past na oko 🙂