icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

ibajeho
8. aug 2012

@miskadusko nooo v pekarnicke sa hlavne da robit cesto kysnute na vsetky sposoby a nezababres si tym celu kuchynu lebo to mas vsetko v tej pekarnicke 🙂 preto aj ja strasne chcem pekarnicku aj aby som tam dzem mohla robit...len musim najst tu naj, aby som bola spokojna 🙂

mita9
8. aug 2012

nejaky dobry recept (link) na ryzovy nakyp? 🙂

abriela
8. aug 2012

@titkovamiriam ja som tiez klasik. Neviem si predstavit, zeby som mala pouzivat na kysnute cesto vahu. Mam to v ruke a aj ked miesi drahy, stale musim do toho capnut rukov, ci je cesto dobre

abriela
8. aug 2012

zapekane cestoviny s karfiolom. Varim sama pre seba,s nad to zas nebudem jest tyzden ako ked som varila francuzke zemiaky.

cestovatelkaandrea
8. aug 2012

dnes to bude spenat s varenymi zemiakmi a volskym okom

bubo1104
8. aug 2012

dnes kuracia polievka s kostí + domáce rezance , tarhoňa + kuracie stehná pečené na masle , kompót . A zaváram , zaváram . Uhorky , nektarinky , slivky - každé po 2 dávky . Do 1 dávky mi víjde 9 fliaš , tak bude na zimu až až

sisanka
8. aug 2012

dnes zapekana cuketa a tekvica s hubami a syrom, k tomu zemiaky-este neviem na aky sposob 😀 a salat...polievka hubova zo vcera a pre maleho cuketova so zeleninkou zo zahrady 🙂 a vcera sme mali bolonske spagety a ako dezert este mame kolacik na foto 😉

titkovamiriam
8. aug 2012

@ibajeho ja som pod kramarmi vyrastala,zila som tam 20 rokov ,potom 2 roky v krasnanoch a potom sme sli do ivanky.Takze byvas v krasnom prostredi,zeleznu studienku mas ,,za rohom,,Zoo bola coby dup 😀 len teraz je uz posunuta trochu dalej-jaj ake krasne spomienky na detstvo.Starsich som na kramaroch rodila a na domcek som vzdy videla...

dnes este netusim co uvarim musim spravit okruh obchod zelovoc masiar....

sparocka
8. aug 2012

Dnes si manželik zmyslel,že chce sviečkovu na smotane tak už sa vari 🙂 a na večer dám kuracie krídielka do marinady a ugrilujeme si ich na dvore Mňam 🙂

ibajeho
8. aug 2012

@titkovamiriam no zatial tu byvam okolo 6rokov aj to som na striedacku bola v ruzinove a v raci 🙂 ale rodila som tiez tu na kramaroch, mam to tu skoro cez cestu 😀 len skoda ze tu nie je ziadna cast pre decka na zimu a jesen ked bude prsat tak sa tu nic neda robit...nic tu nie je...ale teraz to este neriesim lebo chodime na krasne nove ihrisko a tam je maly spokojny, hoci sa zatial pozera len z kocika 😀

no ale aby som neodbocovala od temy, tak odporucam tie diabolske rezne...maju velky uspech, este si drahy vypytal k tomu tzatziky takze rychlo to teraz zbuchavam kym maly spi nech to stihnem 🙂

maba
8. aug 2012

@sisanka milujem akúkoľvek zapekanú zeleninku.Chcela som dnes tiež zapiecť cuketu i mladú tekvičku,ale akákoľvek snaha bola márna 😠 😖 .Deti i mužík chcú vyprážanú v trojobale 😒 ,zemiaky ( + tatárka ),uhorkový šalát ,...urobím aj cuketové placky.Aspoň zeleninovú polievku som si vydobila 😎 .Bolonské špagéty-mňam 😝 .
...a ten koláčik vyzerá veľmi chutne-receptík by nebol ?? 😉

kikatko
8. aug 2012

biela kapustová polievka a pizza

stanislavao
8. aug 2012

hovadzie na lesnych hribkoch. uz sa tesim.

maba
8. aug 2012

včera som piekla "lyžicovú" bublaninu v tortovej forme podľa : http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=132237 .
Jednoduchá,šťavnatá ,rýchlovka 😝

daniz
8. aug 2012

dnes šagety, a na večeru bude pizza.

lencyca
8. aug 2012

@rastulka super napad 😀

sisanka
8. aug 2012

@maba moj mm aj deti tiez lubia vyprazanu cuketu 🙂
a ten kolacik..jednoducho...piskotove ceto, na to tvarohova plnka, ovocie a zelatina...upecies piskotove cesto, na to das plnku - ja som mala jeden tvaroh, kyslu smotanu, cukor, trosku masla - vymiesala, dala na cesto, na to marhule (kompot) a cernice a na to zelatinu - uvarila som 2 zlate klasy v stave z kompotu(asi 800-900ml, doliala som vodu do kompotu) a dala na vrch a sup do chladnicky stuhnut 🙂

pralinkaaa
8. aug 2012

@sisanka jej môžeš mi napisať ako si varila? tu zapekanu aj polievku mame plno cukiet a už neviem ako na ne

lencyca
8. aug 2012

ahojte 😉 dnes sa doje kelova polievka,aj par palaciniek,spravila som este ryzu a kuracie sote,kapustovy salat k tomu,dostala som bednicku hrusiek na zavaranie,tak sa idem bavit 😀

nailinka1
8. aug 2012

dnes máme zemiakovo cuketovú babu 😝

nailinka1
8. aug 2012

zemiakovo cuketová baba

nailinka1
8. aug 2012

Minule sme robili fašírôčku ak by mal niekto chuť a inšpiroval by sa 😝

zuul
8. aug 2012

mne prave kysne cesto na dukatove buchticky na veceru. 😉

rastulka
8. aug 2012

@miskadusko Podla mna ano,kedže aj to je kysnute cesto 🙂

rastulka
8. aug 2012

U nas dnes obed na rychlo,kedže sa mala zobudila s horučkami ☹ Polievku mame od včera a ktomu restovane kuracie pečienky s hranolkami 🙂 Večer,ked pride mm z roboty,tak ešte urobim detom na obed slubovanu pizzu 🙂

sisanka
8. aug 2012

@pralinkaaa zapekala som ju s hubami...vydlabala vnutro, osupala, umyla, posolila aby pustila stavu....na oleji som spenila cibulku, hodila huby, podusila - ochutila, nechala vychladnut a pridala kyslu smotanu a petrzlenovu vnat....cuketu som poutierala, naplnila zmesou, posypala syrom, prikryla alobalom a 25min zapekala, potoma si 5min bez alobalu...
a polievku som robila z toho vnutra vydlabaneho...to mi poradili kocky tu na mk...vyvarila som to vnutro a zliala aby mi v polievke neplavali kostky a hodila som tam zeleninu a dochutila 🙂

lenka268
8. aug 2012

Dnes spenat s vajickom a zemiakmi a palacinky lekvarove.

irsina83
8. aug 2012

My dnes len tak vymyslene jednoducho, morcacie s buritto korenim, tortily ,syr a quacamolle a domaca prava mexicka salsa - recept od kamosky Mexicanky...dobrucke to bolo... 🙂

abriela
8. aug 2012

@irsina83 vyzera to nebezpecne chutne 😉

irsina83
8. aug 2012

@abriela dakujem, dalo sa... nechce sa mi varit v poslednej dobe lebo uz tak nevladzem...ale tak sem tam nieco jednoduche spichnem...