icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenka268
10. aug 2012

Ahojte ja som dnes spravila slivkovo jablkovu zemlovku. 🙂

lenka268
10. aug 2012

@katkas1 dakujem pekne 😉

sisanka
10. aug 2012

dnes sme mali zemiakove placky plnene bravcovym maskom s fazulkou a zeleninou, a paradajkovu polievku zo vcera 😉 a neviem ci som vcera pisala, ale vcera sme mali zapekane tvarohove palacinky - mnam mnam 😵

rastulka
10. aug 2012

Moja vianočka http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn... nie je sice taka krasna,ale je vyyybornááá 🙂

boska79
10. aug 2012

dnes skladane zemiaky, a tiez vianocka 🙂)))

zajtra francuzska cibulova polievka, a plnene cukety zapecene.

nedela - snad konecne porova polievka, zemiakova kasa a rezne.,. a nieco sladke este netusim co.

boska79
10. aug 2012

a svokra poslala kacacie pecienky, tak bola aj taka chutovecka..tata sa prejedol, no kto mu to kazal tolko toho zjest? :D

bubo1104
10. aug 2012

dnes som spravila francúzske zemiaky s párkou , udeným mäskom a slaninkou . K tomu uhorky

kucminka
10. aug 2012

dnes makové slíže so slivkovým lekvárom,skoro sa mi neušlo,dcéra mi ich všetky pojedla. 😉

kaja153
10. aug 2012

Sushi 🙂

verka18567
10. aug 2012

@lenuss84 ahoj.vyprazany patyzon chuti podla mna ako cuketa.ako karfiol podla mna vobec.

liviaf14
10. aug 2012

@boska79 poprosím ťa recept na franc. cibuľovú polievku , ďakujem 🙂

boska79
10. aug 2012

@liviaf14 http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=3772 este som ju nerobila ale vyzera veelmi podobne ako chodime na nu do restiky

nelly3
10. aug 2012

baby nejaky recept na nepeceny kolacik z marina keksov 🙂

titkovamiriam
10. aug 2012

foto z grilovacky mam aj v albume ale tato sa tam nehodi,to sme trosku zabudli na slaninku a uflambovali sme ju a jeden kusok bol ako sviečka 🙂 a zajtra nebude rizoto,ale vyprazany karfiol bez vyprazania 😀 😉

lululka555
10. aug 2012

ahojte 🙂 tak naša dnešná pizza,robila som na 2 plechy

.....a fotky torty,čo som piekla a dnes plnila , pláty poliate višňovou šťavou,s čokoládovým krémom s višňami,z boku som dala pomiešané orechy s kúskami čokolády a vo finálnom štádiu vyzerá super ,navrchu je jedlá fotka a jeden marcipánový motýľ...len nechcem zverejňovať... 😉
zajtra degustujeme na oslave,tešíííím 😵 😵 😵

lululka555
10. aug 2012

@titkovamiriam slaninková romantika 😉

lululka555
10. aug 2012

@nelly3 ahoj ja mám tento : Nepečený krémeš:
2 bal.marína keks
2 bal.indián keks
2 zlaté klasy,4 PL cukru,2 vanilkový cukor,3 vajcia,1 liter mlieka,2 smotany na šľahanie,čokoláda na postúhanie

Uvaríme si puding (mlieko+ žltky+ cukor+ vanil.cukor+ zlaté klasy) ked vychladne vmiešame zľahka sneh z bielkov,
Na plech si uložíme marína keks,vylejeme puding,zarovnáme,na to uložíme indián keks.vyšľaháme šľahačkové smotany (so stužovačom a troškou cukru) a vylejeme na keksy,posypeme čokoládou. 🙂 dáme zachladit.

kathy1
10. aug 2012

Ahojte kocky, ked chcem zamrazit slivkove gule, tak ich mam obvarit ci len take surove zamrazit? A mam to poukladat na nejaku tacku aby sa nezlepili, ci len normalne do sackov podavat? Dakovala, este som to nikdy nemrazila 😝

lululka555
10. aug 2012

@kathy1 ja ked mrazím ,tak surové uložím na tácku,dám zamraziť a ked zamrznú ,dám do sáčka a šup znova do mrazničky... 😉

dabon
10. aug 2012

Dnešok bol veľmi uponáhľaný, ale stihla som spravit zemiakovú polievočku s klobáskou na kyslo a kur. prsia s broskynou, syrom, ryzou + hranolky 🙂 Budeme mať aj na zajtra 🙂 a tiež dojedáme fajný jablčník 🙂

kathy1
10. aug 2012

@lululka555 dik 🙂 a este sa chcem spytat, ked by som chcela zamrazit len slivky, tak ich vykostkujem a mam dat aj cukor ci nie?

titkovamiriam
10. aug 2012

@lululka555 torta fantasticka 🙂

mirage
10. aug 2012

Dnes sme si v Bojnej chytili pstruhov, tak budu ti zajtra, plus mrkvovy kolac s tvarohovou polevou, a fazulovica z velkej fazule a hrubymi slizami a k nej langose na plech s cibulou a smotanou.

danielaj
10. aug 2012

@lenuss84 som ti písala, že tarhoňové rizoto je lepšie ako klasické ryžové 😉
@lencyca mňam, praclíky som nerobila roky 😒

danielaj
10. aug 2012

@rastulka ale je krásna 🙂
@lululka555 ako vidím, tortička sa podarila 😉
@mirage my sa do Bojnej chystáme zajtra -celodenný výletík bude, sa tešíme 😉

lululka555
10. aug 2012

@kathy1 to neviem,ja moc ovocie nemrazím skôr zavárené máme 🙂

lululka555
10. aug 2012

@danielaj podarila sa,je až nad moje očakávania a to som cukrárka - amatérka 😉

lululka555
10. aug 2012

@titkovamiriam ďakujem 😉

rastulka
10. aug 2012

@danielaj Dakujem 🙂 Je vyborna,detom velmi chutila určite ju budem piect viac x 😉

katushka16
10. aug 2012

@kathy1 ja cukor nedávam,normálne odkôskujem,dám osobitne na tácku a potom ich dám do sáčku naspäť.