icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

kathy1
10. aug 2012

@lululka555 my tiez zavarame, no mame dost sliviek tak som chcela aj zamrazit, no asi pomrazim uz hotove slivkove gule, aspon bude menej roboty, len ich supnem uvarit 😝 😀

kucminka
10. aug 2012

@kathy1 ja gule mrazím tak isto ako ti písala lululka555,a ovocie,teda slivky mám v mrazáku ešte z minulého roka,dám len do mikroténového sáčka,zaviažem a šupnem do mrazáka.Je to rýchlo 😉 Sú dobré aj na kysnutý koláč,keď potreujem.

ibajeho
10. aug 2012

Och zienky trosku som vas tu par dni zanedbala, ale tak bola som dnes hrusky oberat u dedka a budem zas malemu robit vyzivu z toho. To zas bude robota na cely den. No a babina robila vcera svieckovicu a dnes plnenu papriku na moje zelanie, takze zase z chudnutia nic nebude 😀 samozrejme s domacou knedlou a zabalila mi toho este aj domov, cize som dnes od nej zas sla jak typicka pastikarka 😀

Chcem sa spytat robite niekto nejaky hruskovy kolac? Lebo neviem ci sa mi to vsetko bude chciet zavarat 😉

Inak maba vsetko naj 🙂

ibajeho
10. aug 2012

@mysiatkoo mozem sa spytat na recept toho slivkoveho chlebicka? Ja mozem vsetko co je slivkove a najma posuch ale na kysnute cesto si ja netrufam takze ak tamto je ako babovkove tak na to si kludne trufnem. Dakujem 🙂

natalii6
10. aug 2012

@lencyca prosim ta ako robis tie pracliky lebo ja som ich robila 2x a to cesto sa mi mrvilo 😠 dakujem

gumkacik
10. aug 2012

chcela aby som recept na dusenu kapustu ku knedle a kachne.

kucminka
10. aug 2012

@natalii6 dávaš do cesta aj kyslú smotanu?lebo mne sa tiež melili,ale potom mi kamrátka dala recept aj so smotanou a odvtedy robím iba tie. a sú super.

natalii6
11. aug 2012

@gumkacik ahoj ja robim cervenu kapustu tak ze si na troche oleja podusim cibulu a pridam krystalovy cukor potom dam kapustu(nie vsetku) posolim a podlejem trochou vody zakryjem a necham podusit a ked klesne pomiesam a pridam zvysok kapusty zase posilim davam aj vegetu a samozrejme aj ocot a potom dusus a obcas premeisas a skontrolujes ci je dostatok vody a kuk kocnu ochutnas ci netreba nahodou este osolit alebo vegetovat 😉

natalii6
11. aug 2012

@kucminka isla som si mrknut ten moj recept a teda smotana tam nie je..mozem ta poprosit o tvoj recept na tie pracliky 😉 dik

kibuk
11. aug 2012

pekne ranko
dnes gulašova polievka a halušky s bryndzou 🙂 a malicka oslava pre dcerku Zuzanku 🙂 🙂 🙂

gumkacik
11. aug 2012

@natalii6 dakujem

muskam
11. aug 2012

dnes urobim kuracie a domaci uncle bens prevazne z cukiny (rastie ako diva)...k tomu ryza. Polievka je od vcera z mladej fazulky.

kucminka
11. aug 2012

@natalii6 tu je receptík na praclíky-1kg polohrubej múky,2 Hery,4 žľtka,30dkg syra Eidam,1 pr.do pečiva, 2 čajové lyžičky soli, 1kyslá smotana.

natalii6
11. aug 2012

@kucminka dakujem ja co mam recept tak tam ide ovela menej surovin ale urcite vyskusam ten tvoj idem si ho aj napisat 😉

natalii6
11. aug 2012

zienky tie co ste robili tu hrncekovu vianocku kvasnice ste si dali do mlieka a potom ked sa tam napucali ste ich dali k ostatnym suravinam alebo ste to dali iba vsetko do mise a zmiesali? lebo ja som spravila tak ze som si dala kvasnice do mlieka a potom to dala k ostatnym surovinam a dako mi to nekysne ☹

eva7780
11. aug 2012

zeleninova polievka s pecenovymi knedlickami,vypr.pangasius,zemiakova kasa a uhorkovy salat a robila som natierku s kuracej pecienky http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=473

titkovamiriam
11. aug 2012

@gumkacik ja robim podobne ako natalii len ja robim cukor na karamel,pridam kapustu,sol,rascu a udusim do makka.zahustim oprazenou cibulkou s troskou hl.muky a dochutim octom

katasa
11. aug 2012

ja dnes niiiiiiiiiiiiiiiič 🙂 🙂 🙂
moja najsamlepšia sestra @nuna55 má dnes meninky a ideme na guláš a grilovačku 🙂
lúbim ju ♥♥♥

natalii6
11. aug 2012

@titkovamiriam som to asi zle napisala lebo aj ja robim z toho cukru karamel 😀 a o tom ze sa tam dava aj oprazena cibulka a muka to som nevedela..ako kapustu treba zahustit?ja to robim ako to robila moja babka a ja fantastikus 😉

veve39
11. aug 2012

kočky, ktore robite obratene rezne, ma to maso po upeceni aj nejakau stavu ?
zajtra sa chystam 1.x na tento recept, spravim z hovadziny, rozmyslam aku prilohu k nemu:
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332...zeby tarhonu ? (ani tu som este nerobila...)
dakujeeem 🙂

ibajeho
11. aug 2012

@lencyca mozem sa spytat tie pracliky niecim vykrajujes, alebo ako ich robis ze su take krasne?

ibajeho
11. aug 2012

@kucminka ten recept na pracliky ma uputal, aky je tam postup? A kolko to pecies a na kolkych stupnoch?dakujem

sisanka
11. aug 2012

@veve39 ano ma to stavu 🙂 a ja k tomu robim zemiakovu kasu, ale pocula som ze je to dobre aj s ryzou 😉

natalii6
11. aug 2012

@ibajeho ahoj na tie pracliky je dostat kupit taky vykrajovac preto su take pekne 😉

ellise
11. aug 2012

bramboračka a šulánky s mákem

tanitta
11. aug 2012

cesnakova polievka, klasicke vysmazane rybie file zemiakova kasa rajcinovy salat... dezert silvkove gule s makom....

chrumka
11. aug 2012

bez polievky, langose s kecupom, kyslou smotanou, syrom. A malemu peciem tortu, lebo zajtra oslavujeme jeho 1. meniny 🙂 takze sa chysta mensia oslava (nie taka velka ako na narodeniny, ktore oslavime o mesiac 😀)

vieruna
11. aug 2012

@abriela prave som dorobila tie rozky. To cesto je v podstate take iste ako som robievala vyzdy, len nedavam olej, ale heru. Teraz som dala olej. A nedavam prasok do peciva. Ale dala som ho poriadne vymiesit do pekarne a myslim, ze to bol ten hlavny dovod mojho neuspechu 😀 Aj viacere tu pisali, ze cesto treba poriadne vymiesit a mne sa to nikdy nechcelo 🤐 A toto zatial vyzera uzasne.Dakujem za rady dievcata. Ked nahodou ostanu rozteky do zajtra, tak dam vediet, ci su makke 🙂
Inac na obed budeme mat plnenu papriku s opekanymi zemiakmi

katushka16
11. aug 2012

cesnaková s kyslou smotanou zo včera a granatír s uhorkou

franziska
11. aug 2012

ak chcete dobre domace rohliky tak vyskusajte aj tieto http://domacnost.sme.sk/c/4256811/upecte-si-cer... ja si to cesto radsej rozdelim na styri casti a necham kazdu vykysnut zvlast a potom ich nakrajam kazdu na styri rozky a su fakt super aj na druhy den.