icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

daniz
13. aug 2012

Deti opäť u babky, ja a mm dojedáme

zuzka1.
13. aug 2012

baby mozem poprosit dobry recept na kakaovy zavin? alebo na pudingos? ten osm mala a neviem kde som ho dala.

mysiatkoo
13. aug 2012

tak moje slivkovanie je takmer na konci, este vecer bude kysnuty s posypkou... nateraz dzem do mrazaku, normalny dzem a obyc slivky do mrazaku (niektore s cukrom a skoricou, niektore ciste, kedze v mrazaku uz miesto na gule NIE JE 😀 )...a nas dnesny (a so zemiakmi zajtrajsi) obed - pomaly peceny bravcovy orech s hraskovou kasou ... mnam 🙂

maba
13. aug 2012

@mysiatkoo keby mi nebolo tak zle,ako mi je 🙄 😝 ,hneď by som si zo všetkého dala,tak to vyzerá úžasne 😵

mamkabeika
13. aug 2012

My dnes: talianska polievka so syrom a fazuľkový kyslý prívarok s vajíčkom a zemiakovou kašou 🙂

danielaj
13. aug 2012

@maba joj to je špecialita môjho muža 😉 ale nie sú to kvašáky v pravom zmysle slova, lebo do tých pravých kvašákov, ide llen slaná voda, + kôpor atď. ale tieto jeho si vymyslel sám, ponarezuje uhorky, natlačí ich do pohára spolu s mrkvou, baraními rohmi, feferónkou, cibuľou, cesnakom, kôprom, naspodok dáva koniec chlebíka zabaleného vo viničovom liste, a zalieva to nie slaným nálevom, ale klasika ako na uhorky, čiže voda, deko, ocot, cukor, len taký silnejší, necháme na slnku a zhruba za týždeń sú hotové a potom ich papáme, netuším koľko vydržia, lebo mi ich zjeme veĺmi rýchlo a už robíme ďalšie 😉

zuzka1.
13. aug 2012

@lydia22 mozem poprosit recept na ten bananovy zakusok smascarpone?

mravvcek
13. aug 2012

U : Karfiolova polievka, Pizza
S + Š : Plnena kapusta
P : Kuraci perkelt s kolienkami
S : Zemiakova kysla polievka,Slivkove knedle
N : Pečene kurča,ryža plnka

rastulka
13. aug 2012

Včera sme ešte mali plny dom deti a dnes som už len s malou 😅 na obed sme mali http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=27588 😉

kikatko
13. aug 2012

u nás je konečne bezcukinový týždeň- podarilo sa nám ju všetku zlikvidovať, porozdávať, popchat sliepkam a musime čakat aspon týžden pokial dorastie 😀 a dnes sa u nás bude dojedat -ešte zasoby z oslavy a z nedele- pre polovičku a my s malou sme boli v meste na vyprážanom syre v žemli.

maba
13. aug 2012

@danielaj ďakujem , určite vyskúšam 😉

miriamr
13. aug 2012

dnes sa dojedá od včera: kurací vývar, knedľa, červená kapusta a pečená kačica, no a ostalo aj zo slivkového koláča http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=28564 😵

mysiatkoo
13. aug 2012

@maba dakujem maba... odlozim ti? ;)

kikatko
13. aug 2012

@mysiatkoo a my budem slivky páliť 🙂

kucminka
13. aug 2012

@mysiatkoo ako pečieš ten orech,nieje to moc suché?

maba
13. aug 2012

@mysiatkoo 🙂

lussy23
13. aug 2012

ahoj, tka u nás nastane zmena v jedálničku. V stredu idem spať ku kamoške, tak namiesto plnenej papariky bude kura s rýžov pre mäsožravcov - bratov

eva7780
13. aug 2012

dnes dojedame a dala som polovice sliviek do mrazaku 😉

lencyca
13. aug 2012

moj uncle bens,konecne v poharoch 😉 ,este ma caka leco

soniatko
13. aug 2012

ja som dnes bola na obed po dlhsej dobe u nasich. mali sme vyvar a chrenovu omacku s domacou knedlou...mnam... 😠 😉

mysiatkoo
13. aug 2012

@kucminka vobec to nebolo suche... na 165 az 170 som piekla 3hodky...a polievala vlastnym vypekom

lenocka84
13. aug 2012

naša dnešná večera, zapekané kuracie prsia so šunkou a syrom, horčicovo-smotanová omáčka a zem.kaša

luciaq
13. aug 2012

kelova polievka a slivkove knedle s makom a struhankou

natalii6
13. aug 2012

u nas dneska bola polievka z mleteho masa inspiracia tu z MK 😉 a prave idem dat piect tu hrncekovu babovku ktora mi minule nevykysla tak teraz pekne nakysla uvidim ako bude chutit 😉 len to pletenie mi dako neislo zapletene to je po japonsky 😀 vysledok potom odfotim 😉

natalii6
13. aug 2012

@ibajeho ahoj dnes som bola na Dulovom a ten vykrajovac tam maju a bol znacky tescoma takze si myslim ze by ho mohli mat vsade ale ake nei tak tam ho maju 😉 stoji 3,20

gucz
13. aug 2012

Ja dnes varím na zajtrajšok segedínsky guláš 🙂. Deťom uvarím na večeru asi puding, alebo spravím palacinky, čo budú chcieť

perlaoceanu
13. aug 2012

poradite niektora recept na zajaci perkelt?

natalii6
13. aug 2012

moje prve vianocky a chutia skveleeeeeeeeeee 😉

kucminka
13. aug 2012

@mysiatkoo aj si to predvárala,alebo si len mäsko umyla,ochutila a dala na pekáč piecť,aj si to zakryla alobalom,či nie?

danielaj
13. aug 2012

práve som dopiekla výborné pletenky a urobila domáci jogurt, už odpočíva pod dekou a zajtra môžeme papať 😉