icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

natalii6
16. aug 2012

@danielaj ahoj prave som dorobila tie tvoje pletenky ale nedopadli nijak slavne ako som ich dala do truby tak som ich aj take vytiahla ☹ a robila som ich presne podla tvojho receptu 😢 a tie tvoje boli take pekne 😉

danielaj
16. aug 2012

@natalii6 fú tak to ma mrzí, kde sa stala chyba? baby ich tiež robili a vydarili sa super, tak netuším ☹

bodka13
16. aug 2012

@natalii6 neboj na druhýkrát sa podaria 🙂 chyba mohla byť aj v múke - u mňa už nie raz letelo niečo do koša ☹ 😀

natalii6
16. aug 2012

@danielaj a nemoze byt chyba vtom ze som to robila v pekarnicke a procgram som mala ako na pizzu lebo ja tam program na cesto nemam alebo zeby chyba bola vtom ze sa to v tej pekarni robilo nieco okolo 1h?

lussy23
16. aug 2012

ahojte, tak som už doma. . Naše menu u kamarátky bolo - včera na obed špagety s kečupom a syrom, večera - gyros a k tomu som si dala chlebík upečený v pekárničke s maslom, rukolou, redkvičkou a uhorkou + zakysanka
dnes na raňajky opäť domáci chlebk s maslom a rukolovou, na obed rezance s tvarohom
Naše doma menu - paradajková polievka a celozrnné palacinky. večer hodím aj pár fotečiek nášho menu za posledné dni 🙂

lussy23
16. aug 2012

baby, potrebujem radu. V Považskej bystrici v pekárni som sik úpila tkaé vanilkové ružičky. je to veľmi chutné,, pravdepodobne nejaké vanilkové cesto, posypané cukrom, bez náplne... nemáte niekto na to alebop niečo podobné recept?

lussy23
16. aug 2012

@zoe_a jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 🙂

zuzuz1
16. aug 2012

no ja som dnes narobila palaciniek z dvoch davok, raffaelo gulicky a gulicky z gastanoveho pyre... po tolkom ochutnavani uz nechcem sladke ani vidiet 😀

tortelinka
16. aug 2012

baby kucharky: ako dlho mam sterilizovat paradjkovu stavu v rure?mam ju v 4 decovych poharoch

dabon
16. aug 2012

Tak my dnes hrášková polievka s údeným maskom a špagety s morca-della omáčkou a syrom 🙂

mysiatkoo
16. aug 2012

@mimi21mimi uz to tu kdesi holky pisali, takze to nie je z mojej autorskej dielne 🙂)) oprazila som na oleji tarhonu, zaliala horucou vodou - varila som ju ako ryzu, na masle som podusila mrazenu zeleninu, pridala som len zbytkove maso co dala xladnicka aby sa zohrialo a zmiesala....

mysiatkoo
16. aug 2012

@tortelinka 25-30min by som sterilizovala

mysiatkoo
16. aug 2012

prave som ZOZRALA polku vianocky,aj ked upletenej kadejako ...je bozska.... a asi je nacase prestat s takymito fajnovymi experimentami, lebo uz sa to zacina ukazovat na vahe 😀

maba
16. aug 2012

@veve39 nedeľný obed dopadol výborne .Mamke som nabalila domov a mali sme aj na pondelok.
Neviem v čom mohla byť u teba chyba pri varení tarhone.. ☹ .Ja dám opraženú tarhoňu do jenského skla zalejem horúcou vodou (s bujónom),aby presahovala tarhoňu cca 1,5-2 cm.NEZAKRÝVAM.Zapnem mikrovlnku na plný výkon -takých15 minút.PORIADNE premiešam-okoštujem a ak treba zalejem horúcou vodou cca 1 dcl ,premiešam,tentokrát zakryjem a ešte zapnem na 5 minút.Pred podávaním riadne premiešam a naozaj je každé "zrnko" zvlášť.
Mäsko tiež nemalo chybu,bolo mäkučké a šťavnaté. 😝
Rodinka si vyžiadala ten istý obedík aj túto nedeľu,keďže zase oslavujem (meniny) 😎 😀 .

eva7780
16. aug 2012

@maba mne v mikrovlnke staci 10 minut, po 15 min. by bola asi rozvarena

slimstar
16. aug 2012

Dnes boli vyprazane kuracie pecienky ryza uhorka.
zajtra spenat s varenymi zemiakmi 😉 ja to lubim viac nez muz, ale co uz raz za cas zje aj spenat 😉

http://sme.veu.sk/index.php/recepty/hlavny-chod...

pozdava sa mi tato torta:
http://sme.veu.sk/index.php/recepty/muniky-a-de...

asi ju vyskusam 😉

akika722
16. aug 2012

pondelok+utorok= cestoviny s tofu a ružičkovym kelom
streda=špenátová polievka
dnes= krupica
zajtra =cukinovy nakyp

som doma len s krpcom tak oddychujem,nevyvarame 😀

sebi123
16. aug 2012

ahojte... dnes spenatova polievka a rezance s kapustou 😉

danielaj
16. aug 2012

@natalii6 naozaj netuším, ja mám program cesto, ktorý trvá 1 hod. a 50 minút 😉

kathy1
16. aug 2012

@zuzuz1 ahoj ako robis tie gulky z gastanoveho pyre?Ja som pouzila gast.pyre len raz do keksikov,a boli hrozne vysusene 😝 putovali do kosa. Alebo ak mate aj Vy ostatne zienky nejake overene zakusky kde ide gast.pyre mozete mi napisat.Dakovala 🙂 😵

titkovamiriam
16. aug 2012

A zasa som v kuchyni varim na zajtra fazulovu ,lebo hned rano ideme s Marekom do Senca na jazera 🙂

luciaq
16. aug 2012

tento rok ma chytila zavaracia mania. tak som spravila este paradajkovo -cuketovu omacku na spagety, vyslo mi desat malych poharikov a zima u nas moze zacat 😉

mravvcek
16. aug 2012

@mysiatkoo nedas receptik,vyzera suprovo ta vianocka 🙂

veve39
16. aug 2012

@maba davas v tej prvej nezakrytej faze na 15min.? Ja som dala na 10min.a potom asi na 5min., len tej vody som potom doliala asi prilis vela...
zalievas bujonom ? to moze byt fajn ozivenie chuti...

mysiatkoo
16. aug 2012

@mravvcek 😀 😀 😀 😀 😀 kazda druha strana dozadu 😀 ale pre istotu : http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn...

kikatko
16. aug 2012

u nás sa dnes nevarilo- bola som na 2 pracovných pohovoroch a po 8 hodinách som mala dost.a zajtra idem na dalšie 2 a potom vyžrat prababku

lenuss84
16. aug 2012

@veve39 super!sa tesim s tebou ze sa obed vydaril.a isto vyskusaj obratene rezne aj z kare-budu tiez isto mnam makkucke,uvidis 🙂

lenuss84
16. aug 2012

@mysiatkoo ufff,parada.tak uz aj ty si vyskusala....ja uz tyzden zberam odvahu,ale isto sa raz na to dam....mozno aj tento vikend,netusim.ale taaaak sa toho bojim a pritom to chcem vyskusat.... 🙂

mravvcek
16. aug 2012

@mysiatkoo hej uz som nasla 🙂 len cloveku sa nechce prehrabavat v tom mnozstve odkazov vzdy 🙂 dakujem

kajlik18
16. aug 2012

@atiatko ahoj mozes mi dat receptik na to plnene stehno? dakujem