Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Dnes krupkova polievka s hribikmi a rybka s opekanymi zemiackami.
dnes mam volno do 18:00 tak idem urobit asi peceny karfiol, zemiaky, tatarka, medzi tym poutieram prach 😀
Lusková mliečna polievka a dukátové buchtičky.
Nemá niekto dobrý recept na nátierku z avokáda? Minule sa mi moc nevydarila....
Ahojte, dnes máme karfiolový deň 🙂 karfiolová vajíčková polievka so zemiačkami a mrkvou a vysmážaný karfiol 🙂
ahojte, mozem sa opytat, ako robite hribovu omacku, ale bez smotany ci slahacky...Moj muz nema rad smotanu tak chcem taku tmavu hribovu omacku k masu. dakujem
bryndzove halusky
@janula.k ahoj tuto mam ulozenu,ze ju niekedy vyskusam,ale este som ju nerobila,ale vyzera byt dobra http://varecha.pravda.sk/recepty/sunkove-knedle... 🙂
@veve39 ano ano boal vynikajuca pre man lebo ja milujem kyslu kapustu ,len mm ofrflal,že zas zelenina 🙂
frankfurtská polievka a cuketové placky
@mariana0915 niekedy vyskusam, mamina ma este zvysnu domacu kyslu kapustu ...
zelenina s maskom 🙂
dnes len šošovicová polievka s kyslou smotanou.., ostali nám aj francúzske zemiaky od včera 🙂
zeleninová polievka a kurací paprikáš s haluškami 🙂
dnes spenatova polievka,syn si vypytal ''grankove slize'',jedol ich aj drobec,pre seba som si urobila cestovinovy salat so syom a zeleninou,akosi mi nic nechuti,tak len take lahke veci 😉
@mysiatkoo mozem poprosit receptik?
@lencyca asi mame rovnake chute dnes 😉
kurací perkelt s cestovinou 😉
Dnes som sa dala len na take rychlovky, kysela sosovicova polievka, tekvicove placky a lievance s dzemom domacim ;)
@lululka555 to ano,hlavne je to rychlo hotove 😀
dieťa - hŕstková polievka, pečené kura
muž - nivová piza, majonézový šalát a kapor na zajtra
ja - ??? od každého troška
baby poradte mi ako spravim zazikovy dresing 😉

@andula30 ked si obalis gulky z masa v hladkej muke, takisto tie otvorene konce papriky - staci tenucka vrstva, nevypadne ti z plnky ani kusok 🙂 , tiez to tak vzdy robim