Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
ahojte, tak som už doma. . Naše menu u kamarátky bolo - včera na obed špagety s kečupom a syrom, večera - gyros a k tomu som si dala chlebík upečený v pekárničke s maslom, rukolou, redkvičkou a uhorkou + zakysanka
dnes na raňajky opäť domáci chlebk s maslom a rukolovou, na obed rezance s tvarohom
Naše doma menu - paradajková polievka a celozrnné palacinky. večer hodím aj pár fotečiek nášho menu za posledné dni 🙂
baby, potrebujem radu. V Považskej bystrici v pekárni som sik úpila tkaé vanilkové ružičky. je to veľmi chutné,, pravdepodobne nejaké vanilkové cesto, posypané cukrom, bez náplne... nemáte niekto na to alebop niečo podobné recept?
no ja som dnes narobila palaciniek z dvoch davok, raffaelo gulicky a gulicky z gastanoveho pyre... po tolkom ochutnavani uz nechcem sladke ani vidiet 😀
baby kucharky: ako dlho mam sterilizovat paradjkovu stavu v rure?mam ju v 4 decovych poharoch
Tak my dnes hrášková polievka s údeným maskom a špagety s morca-della omáčkou a syrom 🙂
@mimi21mimi uz to tu kdesi holky pisali, takze to nie je z mojej autorskej dielne 🙂)) oprazila som na oleji tarhonu, zaliala horucou vodou - varila som ju ako ryzu, na masle som podusila mrazenu zeleninu, pridala som len zbytkove maso co dala xladnicka aby sa zohrialo a zmiesala....
@tortelinka 25-30min by som sterilizovala
@veve39 nedeľný obed dopadol výborne .Mamke som nabalila domov a mali sme aj na pondelok.
Neviem v čom mohla byť u teba chyba pri varení tarhone.. ☹ .Ja dám opraženú tarhoňu do jenského skla zalejem horúcou vodou (s bujónom),aby presahovala tarhoňu cca 1,5-2 cm.NEZAKRÝVAM.Zapnem mikrovlnku na plný výkon -takých15 minút.PORIADNE premiešam-okoštujem a ak treba zalejem horúcou vodou cca 1 dcl ,premiešam,tentokrát zakryjem a ešte zapnem na 5 minút.Pred podávaním riadne premiešam a naozaj je každé "zrnko" zvlášť.
Mäsko tiež nemalo chybu,bolo mäkučké a šťavnaté. 😝
Rodinka si vyžiadala ten istý obedík aj túto nedeľu,keďže zase oslavujem (meniny) 😎 😀 .
Dnes boli vyprazane kuracie pecienky ryza uhorka.
zajtra spenat s varenymi zemiakmi 😉 ja to lubim viac nez muz, ale co uz raz za cas zje aj spenat 😉
http://sme.veu.sk/index.php/recepty/hlavny-chod...
pozdava sa mi tato torta:
http://sme.veu.sk/index.php/recepty/muniky-a-de...
asi ju vyskusam 😉
pondelok+utorok= cestoviny s tofu a ružičkovym kelom
streda=špenátová polievka
dnes= krupica
zajtra =cukinovy nakyp
som doma len s krpcom tak oddychujem,nevyvarame 😀
ahojte... dnes spenatova polievka a rezance s kapustou 😉
A zasa som v kuchyni varim na zajtra fazulovu ,lebo hned rano ideme s Marekom do Senca na jazera 🙂
tento rok ma chytila zavaracia mania. tak som spravila este paradajkovo -cuketovu omacku na spagety, vyslo mi desat malych poharikov a zima u nas moze zacat 😉
@mravvcek 😀 😀 😀 😀 😀 kazda druha strana dozadu 😀 ale pre istotu : http://varecha.pravda.sk/recepty/jednoducha-hrn...
u nás sa dnes nevarilo- bola som na 2 pracovných pohovoroch a po 8 hodinách som mala dost.a zajtra idem na dalšie 2 a potom vyžrat prababku

@danielaj ahoj prave som dorobila tie tvoje pletenky ale nedopadli nijak slavne ako som ich dala do truby tak som ich aj take vytiahla ☹ a robila som ich presne podla tvojho receptu 😢 a tie tvoje boli take pekne 😉