icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

mysiatkoo
19. aug 2012

@pegggy kym nemali rok,tak presne ako pises....kupeny prikrm, pripadne pripravene vlastne do kelimka a zohriat kdekolvek kde maju mikrovlnku, pripadne horucu vodu v miske...

titkovamiriam
19. aug 2012

@irsina83 nadherne nafotene! 😉 mnam mnam

eva7780
20. aug 2012

ahojte,dnes dojedame 😵 vcera poobede som este upiekla kysnuty slivkovy kolac s posypkou 😉

irsina83
20. aug 2012

@titkovamiriam dakujem 🙂

mimi21mimi
20. aug 2012

Baby, moj muz sa dal na to, robit zavarany chren - total to dokazil, zalievka moc sladka, chren malo zaliaty a suchy, ale dal to sterilizovat... myslite, ze sa s tym da este nieco spravit? Napr. nejako to urobit este raz alebo tak? Lebo mi je to luto vyhodit a nikomu to nechuti.

zoe_a
20. aug 2012

Naše chalupové nedelnajšie varenie a receptík na višnovú tortu s parizskym kremom: naskladala som si ju podla seba: korpus bol kakaovy, prerezany na polovicu. na spodny plat isiel visnovy rosol /visne pokvapkane rumom, stava zvarena s 2 van.cukrami a skoricou, 2 lyzicky solamylu/, na visne som naniesla parizsku slahacku pripravenu den vopred, na slahacku druha cast korupusu, boky a vrch natrete zvysnou slahačkou a dozdobené podľa vkusu 🙂

libka1
20. aug 2012

hovadzia polievka, a potom zjeme varene maso z nej s paradajkovou omackou a zemiakmi

maba
20. aug 2012

@dazdovka ďakujem 😉

womankc
20. aug 2012

Ahojte dievčatá, no teda ale ste sa činili, kým som tu nebola, až mi slinky tečú, hehe aj keď mám podráždené slepé črevo.
Tak som si v Chorvátsku dopriala, skoro všetky morské potvorky , mňam, na rok som uspokojená.
@danielaj prosím ťa o o recept na tú cukinovú tatársku, ďakujem

smejkoh
20. aug 2012

kapustova polievka, granadir

lunana
20. aug 2012

No konečne som dočítala to čo som zanedbala 🙂 dnes sa chystám variť plnené bravčové závitky so syrom, preliatej rajčinovo bylinkovou omáčkou a americkými zemiakmi 😝

danielaj
20. aug 2012

@mimi21mimi ja robievam chren takto, je to bez sterilizácie
😉
450g očisteného chrenu,40gcukru,10gsoli,3.5dlvody,po1dl octu a oleja.Chren nastrúhať ja ho pomixujem na jemno aj s ostatnými prísadami.Dáme do pohárov.Nesterilizujeme,takto vydrží v chladničke až 1 rok.

danielaj
20. aug 2012

ja dnes nevarím, dojedáme zo včera, idem pobaliť a poobede letíme opäť k vode, treba využiť toto krásne horúce počasie 😉 krásny dník všetkým 😉

lululka555
20. aug 2012

dnes mame to, co vcera ( bravcove kare ,dusena zelenina ) akurat ryzu dorobim a volske oci 🙂
a vcera som piekla tu hrncekovu vianocku,je super a bola to rychlovka,akurat s pletenim sa treba pohrat,aj manzel mi pomahal ,ale druhykrat to bude uz lepsie 😉

gumidekmomo
20. aug 2012

@luciferova ten musi byt vynikajuci :D 😉

mimi21mimi
20. aug 2012

@danielaj a myslis ze by sa dalo "prerobit" uz hotovy chren este raz?

lucka1987
20. aug 2012

cestovinovy salat s morcacim maskom. dnes som bez polievky, mm je prec, takze toto staci v tomot teple 😉

titkovamiriam
20. aug 2012

žienky moje lucim sa s vami na tyzden,dnes balim chystam tak len dojedame 😉 budeme si toto horko uzivat v mederi kde je urcite este o jeden dva st.viac 😲 😀

veverina
20. aug 2012

Ahojte,hladala som,ale som to tu nenasla..ako zavarate leco ? Varite ho najprv,alebo surove ? Lepsie s olejom,alebo bez ? Dakujeeem

tinuskaha
20. aug 2012

dojedame zo vcera ale idem urobit este sisky mam na ne strasnu chut 😀

soniatko
20. aug 2012

struckova na kyselo, slivkove gule a ringlotove perky s makom a grankom... 😉

miriamr
20. aug 2012

my dnes mrkvová polievka s haluškami, kuracie rezne a zemiaky 😉 a ukážka sobotňajšej narodeninovej torty

kucminka
20. aug 2012

@danielaj ten koláčik vyzerá dobre,taký šťavnatý,nemáš receptík?

lencyca
20. aug 2012

@miriamr krasna torticka 😉

lencyca
20. aug 2012

ahojte,dnes mame cukinove menu 😉 cukinova polievka na kyslo so zemiakmi,cukinove fasirky,zemiakova kasa a miesany salat

bubinko83
20. aug 2012

@lencyca ako robiš tie cukinove faširky prosim ? 🙂

anka772
20. aug 2012

My sme mali tieto špagetky http://varecha.pravda.sk/recepty/bolonske-spage... a boli veeeĺmi dobré....🙂

veve39
20. aug 2012

@anka772 ja som ich robila minuly piatok, uuuuzasne, cela rodina si pochutnavala

miriamr
20. aug 2012

@lencyca ďakujem 😵