Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
@irsina83 nadherne nafotene! 😉 mnam mnam
ahojte,dnes dojedame 😵 vcera poobede som este upiekla kysnuty slivkovy kolac s posypkou 😉
@titkovamiriam dakujem 🙂
Baby, moj muz sa dal na to, robit zavarany chren - total to dokazil, zalievka moc sladka, chren malo zaliaty a suchy, ale dal to sterilizovat... myslite, ze sa s tym da este nieco spravit? Napr. nejako to urobit este raz alebo tak? Lebo mi je to luto vyhodit a nikomu to nechuti.
Naše chalupové nedelnajšie varenie a receptík na višnovú tortu s parizskym kremom: naskladala som si ju podla seba: korpus bol kakaovy, prerezany na polovicu. na spodny plat isiel visnovy rosol /visne pokvapkane rumom, stava zvarena s 2 van.cukrami a skoricou, 2 lyzicky solamylu/, na visne som naniesla parizsku slahacku pripravenu den vopred, na slahacku druha cast korupusu, boky a vrch natrete zvysnou slahačkou a dozdobené podľa vkusu 🙂
hovadzia polievka, a potom zjeme varene maso z nej s paradajkovou omackou a zemiakmi
kapustova polievka, granadir
No konečne som dočítala to čo som zanedbala 🙂 dnes sa chystám variť plnené bravčové závitky so syrom, preliatej rajčinovo bylinkovou omáčkou a americkými zemiakmi 😝
@mimi21mimi ja robievam chren takto, je to bez sterilizácie
😉
450g očisteného chrenu,40gcukru,10gsoli,3.5dlvody,po1dl octu a oleja.Chren nastrúhať ja ho pomixujem na jemno aj s ostatnými prísadami.Dáme do pohárov.Nesterilizujeme,takto vydrží v chladničke až 1 rok.
ja dnes nevarím, dojedáme zo včera, idem pobaliť a poobede letíme opäť k vode, treba využiť toto krásne horúce počasie 😉 krásny dník všetkým 😉
@luciferova ten musi byt vynikajuci :D 😉
@danielaj a myslis ze by sa dalo "prerobit" uz hotovy chren este raz?
cestovinovy salat s morcacim maskom. dnes som bez polievky, mm je prec, takze toto staci v tomot teple 😉
žienky moje lucim sa s vami na tyzden,dnes balim chystam tak len dojedame 😉 budeme si toto horko uzivat v mederi kde je urcite este o jeden dva st.viac 😲 😀
Ahojte,hladala som,ale som to tu nenasla..ako zavarate leco ? Varite ho najprv,alebo surove ? Lepsie s olejom,alebo bez ? Dakujeeem
dojedame zo vcera ale idem urobit este sisky mam na ne strasnu chut 😀
struckova na kyselo, slivkove gule a ringlotove perky s makom a grankom... 😉
My sme mali tieto špagetky http://varecha.pravda.sk/recepty/bolonske-spage... a boli veeeĺmi dobré....🙂

@pegggy kym nemali rok,tak presne ako pises....kupeny prikrm, pripadne pripravene vlastne do kelimka a zohriat kdekolvek kde maju mikrovlnku, pripadne horucu vodu v miske...