Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
Polievku dnes robit nebudem a druhe jedlo spravim mrkvovo-zelerove fasirky s ovs. vlockami a k tomu zemiakovu kasu a kapustovy salat 🙂
Uz sme v plnom prude priprav na tatinovu oslavu, salsa zarobena, marinady na na masko zarobene, tatino upecie korpus na tortu a nachysta si cokoladove hobliny.... Menu na zajtra : vyvar, grilovany losos a zemiacky a po obede drzkova ,grilovana kozacinka, kuracie qesadilas, quacamolle a pico de gallo...a blackforest torta - tu pecie tatino 🙂 je to taky mix vsetkeho ale uz sa tesime 🙂
ahojte, poradte mi,, idem prvy krat robit paprikovu pomazanku, taku mletu sterilizovanu. mam tam ze polku nakladaca do toho.. doma mam ZEKO co je asi ako Deko stymi gulickami a bohvieco tam je este a mam pripravok na sterilizovanie... co tam mam dat? ? ? ? ja sa v tom nevyznam aj minule v obchode som tam maturovala,ved ich je uz tooolko vela.. nazvoum druhou,, och moj boh 😀 aj ze polku???? teraz su tie balenia rozne gramaze a toto mam taky stary recept od babky 😉
@nadhera šikovný chlapec 🙂 aj moja si každé ráno pripraví cereálie s mliekom a ja im to len poohrievam 🙂
@nelinka0401 najnovsie len rano pripravim na stol vsetko, co prinesie chladnicka a pani, pripravte si ranajky 😀 ale toto ma teraz dostalo, naaranzovane - dva druhy syra,kvapky kecupu...raz mi jeho kocka podakuje 😀 😀 😀 nasi jedia gulicky s mliekom len vecer , tiez si nachystaju /starsi zapne mikrovlnku 😒 netesi ma ,ale nevycka,kym pridem / a mamka ma o starost menej , zlate decka mame 😀 😀 😀 😀
Dnes cestoviny s bolonskou omajdou 🙂
dnes fazuľová polievka, čína z kuracieho maska + ryža + zeleninka 🙂
po dllllllhej dobe nevarenia 😀 dovolenkovania 😀 dnes špagety so sojou a syrom 😵 starši sa prave napchva-doslova 😀
zajtra-zemiaky a vypražany meát 😖 toť prianie pana manžela 😖 a zeleninova polievočka pre deti 😉 +nejaky puging alebo bublanina...uvidim čo si rozkažu
dnes stroganov s haluškami
dnes spagety carbonara a salat, zajtra jahnacie kotlety a zemiaky
včera bola grilovačka na chalupe a dnes sa pečie kačka
hŕstková polievka a bryndzové halušky, na poobedie som upiekla pizzové slimáčiky ideme na kúpalisko
ahojte, dnes domáca gulášová polievka, vyprážaný patizón, zemiaky na cibuľke, kvašáky, kečup, tatarka 😉 a idem vymyslieť, čo sladké upečiem 🙂
dnes dojedame co chladnicka dala a sme uz zbaleni a ideme k mame na dedinu a zajtra bud kupko alebo jarmok 🙂pekny vikend vsetkym
U nás dnes polievka zo žltej tekvice a zelená fazuľka s tofu, sézamovými semiačkami a varenými zemiakmi. K tomu uhorkový šalát. Zajtra bude pečený zajac a ryža.
dnes špagety a zajtra zemiakový šalát a rezne
makove cestoviny, 😉
My sme dnes mali francúzske zemiaky 🙂
Baby čo zajtra varíte? Denno denná otázka, ale čo z mäsa?
poradte diky

moravske masko,kapusta,knedla