icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

lenkahrehusova
27. okt 2010

Ahojte, dnes sme mali čínu a zajtra budeme mať kapusnicu 🙂 🙂

lenkahrehusova
27. okt 2010

@majaxy také podobné zapekané zemiaky robím aj ja 🙂 ale dávam oretované kur.mäso na akej koľvek zelenine, tiež zalejem syrom a pečiem.

tosomja
27. okt 2010

My dnes fritované stehienka (obalené len v múke s gril. korením) vo fritéze 🙂 zemiaková kaša so zelérom, uhorkový šalát, teraz na večeru žemľovku

tosomja
27. okt 2010

zajtra rizoto s brokolicou

majaxy
27. okt 2010

@lenkahrehusova Tak som este nerobila ale znie to dobre, kura pacuješ nejak?

maculik
27. okt 2010

my dnes masko s hribovou omackou a opekane zemiaky a na veceru palacinky s jahodovym dzemom od svokry a cokoladou, mnam, zjedla som ich 5 a teraz sa ledva hybem 😝
polievku zeleninovu s krupkami a struhancekmi.

A vcera zemiakove pagaciky a zajtra francuzske zemiaky.

egyptanka
27. okt 2010

Ja som dnes varila zemiakovy privarok s vajcom a ostalo aj na zajtra 🙂

inffinity
28. okt 2010

Tak včera placky měly úúúúspěch malá je bagrovala jen jsem na ni hleděla 🙂) A dneska bramborovou polévku ze včera a asi vyzkoušíme ty tuňákové těstovinky 😉

froschka
28. okt 2010

ahojte babulky rychlo poradte aku napln do loksov?
idem robit zemiakove lokse, maso mam zamrznute tak ma napdli sampiony, nejaku sampionovo syrovu plnku....hm?

titkovamiriam
28. okt 2010

ahojte!
este jedna divina:http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33327&user=54555
a plnka do lokší-tak ja milujem pečeňovú-Na cibulke opražim pečen,pridam papriku,majoram,cesnak-uvarim do mäkka ,zlejem šťavu a rozmixujem-dochutím soľou.a plnim lokše. 🙂

titkovamiriam
28. okt 2010

ja dnes varím po dlhom čase na dva dni,pretože najmladšieho mám u babky,stredný ide na chatu tak nas bude doma malo 😲 Kurací perkelt,halušky a kmínová polievka

luga
28. okt 2010

ryzovy nakyp a sedliacka polievka

dioliana1
28. okt 2010

gulášová polievka, kuracie nohy v cesnakovej šťave a ryža

daniz
28. okt 2010

včera na večeru boli tvarohove palacinky,, dnes asi tiež, pretože dcéra ide na noc do školy- haloweenovska noc a malý určite bude palacinky-on je taký palacinkový kráľ. A zajtra pórková polievka a to srdiečkové rizoto.

standa82
28. okt 2010

Paradajkové polievka a restovaná bravč.pečeň s ryžou 🙂

vladkaz1
28. okt 2010

Ahojte ja som dnes robila rajcinovu omacku plus masovo ryzove gule do nej a syrove rezne z mleteho masa ,nieco podobne jak fasirka 🙂
Tak dobru chut prajem 🙂

lenkahrehusova
28. okt 2010

@majaxy kuracie mäso väčšinou pácujem s trochou oleja a grilovacieho korenia. Aspoň 1 deň v ladničke, potom je dobré mäkkučké 🙂

titkovamiriam
28. okt 2010

luga 🙂 mnam ryžový nákyp 🙂
ja kuracinu pacujem len ked grilujem vonku na grile 🙂 -olej ,paprika,niake bylinky/majoram,bazalka,timian/ 🙂 ,čierne korenie,mleta rasca,cesnak-obcas kupim aj grilovaciu zmes no tam je strašne vela soli 😠

denne73
28. okt 2010

@luga hod recept na ten ryžovy nakyp snad to nebude zložite.Chlapci mi pilia uši kedy urobim

laerke
28. okt 2010

Tak ja dnes urobim cinsku polievocku, keby mal niekto zaujem:

http://recepty.rodinka.sk/recept.ltc?ID=9772&k=1

Ale asi tam pridam trosku viac zeleninky, nejaka ta mrkvicka, mozno hrasok 🙂 Potom asi len spagety a kedze som na tyzden u mamy, jej spravim nejake rezniky ked dojde domov z roboty 😀

ma77
28. okt 2010

@vladkaz1 ahoj môžeš mi prosim ťa napísať ako robiš tie syrove rezne dakujem

stvura
Odpoveď bola odstránená
elina313
28. okt 2010

Fazuľová polievka a podňu 😀 😉 viete čo to je ???

elina313
28. okt 2010

a na nedeľu kočky to fakt odporúčam - manžel má narodky, tak budem robiť tortičku - je úžasná, skvelá dokonca aj svorka sa zalizuje a to je ona dobrá kuchárka aj cukrárka 🙂
http://www.najrecepty.sk/story.php?id=3275
naozaj je neuveriteľná
Kočky, poradili by ste mi niečo nenáročné na prípravu - nejaké orig. šalátiky, alebo misy, niečo pekné a hlavne rýchlo hotové, čo by som ponúkla hosťom v nedeľu ???
Neviem, aký bude mať malinký deň, tak nech nestresujem 😉

ďakujem

zvonkohra
28. okt 2010

@elina313domaci DIETNY SALAT 5 🙂 0 dkg diétnej salámy-naj je liptovska 1 😉 tatarka 1 biely jogurt alebo kyslá smotana (podľa Vašej chuti) 1 konzerva kukurice 1 konzerva šampiňónov 1 konzerva sterilizovaného hrášku soľ na dochutenie kečup,
buď sójovú alebo ostrú omáčku(podla toho ci chces pikantne), alebo nakrájané sterilizované chilli papričky, alebo stačí ostrý kečup
1. Na tenučké slížiky nakrájas diétnu salámu. 2. Všetky konzervy otvoris, zlejes
do sitka a nechas poriadne odkvapkať.
3. Diétnu salámu a ostatné prísady das do väčšej misy, aby si šalát mohla dobre premiešať, pridas ostatné pochutiny - al. dochutiny, tatarskú omáčku, soľ, biely jogurt alebo kyslú smotanu, trocha kečupu, niečo čípeš, môžes aj lyžicu horčice....
4. Všetko poriadne premiešas, nechas odstáť a ozdobte na servírovacej mise. Podávame s chlebom, pečivom.

vladkaz1
28. okt 2010

@ma77 jasne ze mozem 🙂
Takze pol kila mleteho masa ,15 dg syru ,vegeta ,cierne korenie ,gl. zmes,vajicko.
Syr nastruhame do maska ,dochutime ,podla vlastnej chuti ,dame vajicko ,vypracujeme z masa placky ako rezne ,obalime v struhanke a vysmazime .
Je to nieco podobne ako fasirka ,ale lepsie, take stavnate . 🙂

vladkaz1
28. okt 2010

@elina313 ,Mozes spravit aj tortu na slano s pomazankami ,kamoska to robila ,som to videla nieco super 🙂
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=15732 kuk ,nemusis robit chlebicky v podstate to mas v tej torte . 🙂

berika
28. okt 2010

zajtra varím tekvicový prívarok, kurací perkelt, halušky

danka.k
28. okt 2010

a my zajtra nic.. s malym dojeme palacinky a sup na par dni k nasim 😉 😉 😉 😉

eva7780
28. okt 2010

dnes bola tvarohovo jablkova zemlovka,zajtra netusim