Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
práve som dovarila cesnakovú polievku a šalátik s kuracim maskom .
včerajšie sušenie rajčín, dnes som ich naložila do pohárikov s bylinkami, cesnakom, soľou, vegetou a jeden pohárik som zaliala olivovým olejom a druhý slnečnicovým, už čakajú pekne v chladničke, aby sa chute dobre prepojili 😉 nejako ma to sušenie chytilo, suším práve jablká a dnešné moje donutky, mňam, robila som ich prvýkrát a sú výborné 🙂
Ahojte ja som dnes varila restovanu pecienku s ryzou a bryndzove halusky so slaninou a cibulkou. Spravila som toho viacej aj pre rodicov, nakolko dosla mamina s nemocnice nech nemusi vyvarat. Pekny den 😉
Ahojte, mne kamaratka poradila super polievku Demikat- bryndzova.
Uvarite vo vode cibulu s rascou. Do taniera date lyzicu bryndze, trochu masla a zalejete vyvarom cibulovym.
k tomu oprazeny chlieb.
Moje deti ani nedychali, ze aka dobrota... 🙂
Baby hladam nutne recept na taky tvarohovy kolac, kde je tmave kakaove cesto a do toho akoby nahadzane hrudky tvarohu, taky dvojfarebny, stavnaty vie niekto, aky mam na mysli? Dakujem za rady 😉
takže mi dnes bravcove stroganov na hubkach s ryžov , a prave som dorobila aj placky z rožkov 🙂 k tomu dam len zeleninku .. 🙂
Dnes pečené stehná so slaninou (pod kožu nastrkám oravsku slaninu, trocha ich okorením a pečiem odkryté v trúbe bez oleja) k tomu cibuľková ryža. Zajtra vôbec neviem... :( nemáte typ na niečo rýchle?
paradajkova polievka,a kur.stehna
@tulka3 viem na co myslis, robime taky aj kokosovy ale som v praci a recept naspamat neviem
http://www.toprecepty.sk/recept/2518-tvarohovy-...
http://recepty.pozri.sk/recept-tvarohovy-kolac-... alebo aj tento,a le nahadzala by som to len tak na vrch
mrkvova kremova polievocka a vyprazane rybie file a zemiakova kasa.
@titkovamiriam mnaaam krasne fotecky 😵 😵 😵
Ako robíte domáci parížsky šalát? môžem poprosiť recept? ďakujem!
ako sa robi vysmazany syr bez smazenia? nejaky vyskúšaný recept poprosím...ale nie taký, čo sa syr dáva do šálok. tolko malych salok nemam 🙂

kedze nasa princezna asi tiez strajkuje a nechce sa jej stale von, tak vcera a dnes zem. pyre a rybie prsty... 😉 len uz mi dochadzaju napady na taketo rychle jedla... 😒