Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
baby, nejako túto tému zanedbávam, už som tu nebola tuším 2 dni, idem čítať, nech mám zase inšpiráciu, lebo neviem, čo variť. Polievka je vajíčková, zase som bola lenivá, tak len rýchlovka.
@titkovamiriam na každom fóre sa nájde blbec, čo sa musí ozvať, ináč by ho šlak trafil... 😕
podľa mňa je milé pripomenúť ľuďom, že aj niečo jednoduché je dobré, najust by som tam medzi chuťovky dala mastný chlieb s cibuľkou - mňam 🙂
my sme dnes dojedli rajčinovu polievku a druhe bude sekana zo vcera (domaca s pekarničky) a k tomu knedla (cesticko uz kysne v pekarnicke a kapusta teda knedlo vepro zelo po našom 😀 😀 😀 😀
lyongirl a to som tam nedala kavu so šlahačkou 😀 a varené paárky s horčicou 😀 ,vajce na tvrdo a pod 🙂 no vznikla pri tom recepte zaujímavá diskusia.
V práci kolega robil gulaš z bravčového mäsa a pečene z diviny som si spomenula ako tu niekto zhanal recept.Všetko ako klasika guláš,len ked tam dal zemiaky tak pečen orestoval na cibulke a až vtedy ju do gulaša dal-uvarila sa so zemiakmi-vynikajúca chuť s čerstvým chlebom-už len pivko mi chýbalo 😅
@titkovamiriam no veď skús dať 😀 😀 😀
čítala som si tú diskusii, mám ťa tam uloženú, lebo tvoje recepty si nenechám ujsť 😉
@titkovamiriam heh som sa zasmiala nad komentarmi tvojho receptiku chlieb zo syrom 🙂 hlaaaavne sa tie ozvali čo pomali tam ani jeden recept nedali 🙂)))) ale tie parky hmmm by bola ina dobrota to tam dat 🙂 a ked uz tak by to admini vymazali...
@titkovamiriam teraz som si prečítala, aké urazené 😀 😀 😀 , prosím si aj tie párky 😉 😀
@titkovamiriam aj vajce na tvrdooooooooo ale nie aspon sa ukazalo ako to je aj na mmb 🙂
ja som taky nehadavý človek ,tak nedám no možno sa chytí niekto další 😀 😀 😀 a vyprovokuje tie ,,majsterky-kucharky,, 😀 😀
@titkovamiriam presne tak 🙂 🙂
ahojte,
máte zaručený a dobrý recept na sviečkovu omáčku? 😎 a čo k nej podávate?
Díííík
@traktor dakujem za recept traktorik, dnes sme skusili tie vyprazane palacinky so syrom, velmi nam chutili,este nabuduce k nim urobime varene zemiacky, aj ked je to ozaj syte, nakoniec som cely obed zaklincovala vyliatym sprazenym a hlavne horucim olejom po celej kuchyni 😀 s tym bruchom som dost nemotorna uz, este stastie ze bol doma muzicek a pomohol mi to spratat, za odmenu 😀
ja dnes super rizoto zeleninové a trochu klobásky pridala ,a polievku z trupov plný veľký hrnčisko ,bude hádam do nedele 🙂
@cinamon7 ja k tomu robim hranolky, lupienky, varene zemiaky s cibulkou, americke zemiaky...moznosti je mnoho..zemiaky sa daju upravit rôzne a potom je to fakt sýte jedlo 🙂..a je super mat muza doma taky cas 😀 😀 😀 😉 ....u nas dnes vajickova polievka s chlebikom, spagety a robila som skvarky z diviaka..., vcera bola zeleninova polievka a kuracie prsia plnene broskynou a kasa 🙂 a uz dumam co zajtra varit..
ja dnes tie francúzske zemiaky,čo ste sem dali link 🙂,a zeleninová polievka
palacinky 😉
cafko babulky 🙂 🙂 ja dnes plnenu papriku s knedlu 🙂 a polievocku som robila hovedziu 🙂 a ako dezertik jablckovu strudlu 😀 😀 😀 😅 a na zajtra nemam sajnu 😖 poradte mi nieco 😉 😉
ja dnes skusim bravcove zapekane s prazenicou a k tomu zemiacky, polievka sosovicova zo vcera ako laskominu oravske kolace z DP 🙂
dnes jeme len zlahka a ideme sa "svadbit"
@titkovamiriam kde mas receptiky hod link 🙂 mavas dobre recepty.
Inak my ako parky sme robili ,ze sa prekroji na polku praka a obali sa v cesticku a vysmazi ,k tomu zemiaky ttarska ,no mnamka .. to ma len tak okrajovo napadlo 😀
ahojte, tak sa k vam pridam dnes prvykrat aj ja:
dnes bude na obed stroganov s ryzou a frankfurtska polievka.
hura dnes nemusim varit,najeme sa v meste 🙂 prajem vam krasny dnik maminky 😉
ahojte , dnes budeme mat pizzu domacu a kapsicky/ kuracie prsia /môze byt aj bravcove/ naklepem osolim a dam plnku -urobim prazenicu, cibulka +vajicko+sunka alebo sampiony, stocim a dam do janskej misy , jemne posypem gril.korenim, pridam olej a trosku vody a dam upiect a k tomu zemiaky 🙂
ahojte nemate niekto nahodou receptik na jadransku torticku?? 😀 😀 😀 😀 dakujem 😀 😀 😀
Awojky , u nas sa uz vari sosovicova omacka ,a kuraci paprikas s haluskami 😉 len kolac este presne neviem ,ale asi jablokovo -lekvarovy s cokoladou ..
Ahojte tak u nas ryžový nákyp 🙂 a kuracia polievka 🙂
vladka na mimibazare-meno tam mam pamacka/miriamt./ 🙂 nahadzujem už aj niake vianočné recepty 😀
sosovicova polievka a neskor palacinky
ahojte,
niktorá nemáte osvedčený recept na sviečkovu?
ani ty
@titkovamiriam ? 😀 😎

Infffinity - ja cesnačku robím len tak... 🙂 🙂 🙂