icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

titkovamiriam
30. okt 2010

u nas ich nestiham robit ,mi ich jeme,,hole,, 🙂 s bielou kavou alebo cajom 😀

vladkaz1
30. okt 2010

nooo aj hole su dobre ked sa tam na kocky nakraja parka ,na take male .... mnaaaaammmmmm 😀 a vysmazi .
No a taka calamada k tomu juuj tusim som hladna 😀

titkovamiriam
30. okt 2010

😀 😀 😀 😀

flowerska
30. okt 2010

no ja som dnes prvykrat robila zapekanu cakanku, a musim povedat ze mi to velmi chutilo, bolo to nieco medzi parglou alebo kelom chutovo myslim.

titkovamiriam
30. okt 2010

ja mam rada šalat z čakanky 🙂

zuzana2580
30. okt 2010

@titkovamiriam ahojky,pozerala som receptiky na mmb a zaujala ma tvoja ostrokysla...velmi ju mam rada a uz som hladala vselikade na nete recepty a ten tvoj sa mi zda jednoduchy /akurat pre mna / 😀 lenze ja nie som skusena kucharka,takze neviem co je to glutasol 😕 😕 a este ci sa da vynechat alebo niecim nahradit,lebo zijem v DE,neviem ci zozeniem 😅 😅 😅 prosim mohla by si odpisat...vdaka 🙂 🙂 🙂

titkovamiriam
30. okt 2010

zuzi to je na zjemnenie jedla alebo masa hojne to používaju v azijskej kuchyni 🙂 no nemusiš ho davat -aj tak je nezdravý 😲 ja ho davam aj na maso ked robím činu,alebo činske rezance.

zuzana2580
30. okt 2010

@titkovamiriam dakujem 😉 😉

dannynka
30. okt 2010

babule prosím poradte nieco sladke s bananov,mam ich vela a potrebujem ích minut,btv mam aj tvaroh....rozmyslam ze nejaky kolacik zelatínovy alebo nepecenu tortu....ak mate dajte tip dakujem 😉

jonki
31. okt 2010

@dannynka bananovy chlebik 😉

berika
31. okt 2010

dnes budeme mať pečené morčacie krídla, ryžu a kapustový šalát

bianca
31. okt 2010

@dannynka ja milujem bananovu babovku

inak decka ja nevarim.Obsah nasej chladnicky

kapustnica
stroganov
pecene kura + pecene zemiaky
pecen+ryza
zerne+zem.salat
jablkovy kolac

titkovamiriam
31. okt 2010

Ja robim dnes klasika kura s ryžou,polievočku mám a upečiem niaky koláčik,ešte neviem aký?! 😅

titkovamiriam
31. okt 2010

dany ja ked nieco bananove tak len banan poliat cokoládou a rumom 😀 😀 😀 ,no ak mas tvaroh by som ho vymiešala s vanilkovým cukrom,nakrajala banan do misiek a dala na to tvaroh.Ak by si sa chcela moc hrať ešte uvariť puding-k bananom čokoládový a budes mat pohár-mnam mnam.alebo sprav bananove mlieko.U nas banany malokedy dožiju rana decka ich jedia ako opice 😀 😀 😀 😀 😀

titkovamiriam
31. okt 2010

toto som nasla ne nete,kludne by som to robila aj bez jahod 🙂
http://kingablogger.blogspot.com/2010/06/jahodo...

cinamon7
31. okt 2010

dnes zeleninova polievka a madarsky gulas z MMB 🙂

kibuk
31. okt 2010

ja dnes zemiakova polievka a petržlenove knedličky z hubovou omačkou 🙂

dannynka
31. okt 2010

baby dakujem za nápady nakoniec som "zbuchla" žele koláč s bananom.naspodku je piškota,na to tvaroh,potom banany a na to želatína 🙂 uz sa chladí 😝 😉

a varit som tiez dnes nevarila,kedze mm isiel na vychod, a v ladničke este toho dost... 😅
polievka je zo vcera falošný gulas zo syrom,fasirka,a aj kuracie masko na štave... 😉

martinex
31. okt 2010

u nas dnes klasika slepacia polievocka, druhe bola "svadba"- z cesta na halusky sa spravia take vacsie halusky malou lyzickou a nato len opecena cibulka...a k tomu kolacik jablkovy

titkovamiriam
31. okt 2010

danny super ja som robila citronovu roladu 🙂 mam ju ma mb no este bude asi bloknuta
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=33526&use...

traktor
31. okt 2010

ahojte 🙂 u nas dnes hovädzia polievka, rezne+ ryba+kasa+slivkovy kompot, studene smotanove misky a torticky-len tak , nech mame sladky zivot 😉

eva7780
1. nov 2010

Ahojte,dnes dojedáme,urobila som len koláč s malinovky 🙂 fotka je dost tmava,je to rychlovka s polevou 😀

jonki
1. nov 2010

dakujem za mm maminu, vcera znovu raz navarila genialny gulasik...tak mame dnes na obed postarane....som tak unavena, ze ak by nebolo toho gulasu asi sme o chlebe a vode 😝

elina313
1. nov 2010

kočky, v Lidli majú údené stehná kuracie, je to dobré ??? ako to pripravujete ?

tosomja
1. nov 2010

údené stehná sú super...ja som ich minule robila .... na spodok pekáča zemiaky na mesiačiky, vrstva kyslej kapusty, stehná...zaliať kyslou smotanou, dať zapiecť...mňam

kibuk
1. nov 2010

dnes kuracie rezne a zemiačiky s maggi 🙂

juliagregor
1. nov 2010

varil muž.. 😀
zapekané zemiaky s pangasom a brokolicou...dobré to bolo 😉

kibuk
1. nov 2010
lyongirl
1. nov 2010

ahojte kuchárky, poraďte mi ako urobiť ryžový nákyp...
teraz som pozerala recepty na nete, ale sú rôzne varianty, chcem ho urobiť zo slivkového kompótu a chcem tam dať na vrch penu z bielkov, aby sa zapiekla, ešte by som tam dala aj tvaroch s hrozinkami. Treba do ryže zašlahať ešte aj žĺtka aj penu z bielkov?