Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu
Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝
Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.
dobré ránko,dnes dojeme cukinovú polievku a francúzske zo včera,dorábam tortu,sladké nechcem ani vidiet,ale samozrejme ju ochutnam,čo som si urobila 😀
dnes pravdepodobne nevarim, asi sa s mm najeme niekde v meste kedze mame vybavovacky 🙂
na dnes nam ostal kuraci perkelt zo vcera a cez vikend zapekane kuracie prsia- ryza ,zeleninova polievka a samozrejme panna cotta tej sa neviem v poslednej obe dojest 😎
@ibajeho Ahoj 🙂
Do greckeho salatu som dala: ladovy salat, paradajky, kukuricu, kapiu, uhorku, redkovky, majy tam ist povodne aj olivy a olivovy olej, no ja som nedala.
Masko som robila z kuracich prs, orestovala som na cibulke, a dusila v stave. Pridala som sol, cervenu papriku, trocha stiplavej, mozes dat aj trosku chilli, cesnak, mletu rascu, mlete cierne korenie, nove korenie mlete a muskatovy oriesok 🙂
tzatziky omacka sa robi z jogurtu, na jemno postruhanej uhorky a cesnaku a staci uz len pridat tzatziky korenie 🙂 Ja ked nemam to korenie, davam mlete cierne korenie a samozrejme sol. Podstatny je ten cesnak.
Vcera sme mali sulance s orechmi, polievku sme dojedali. Na dnes som uvarila hraskovu polievku a file vo vajicku s koreninami a bylinkami so zemiakovou kasou s cibulkou, k tomu jogurtovy dresing a paradajkovy salatik s cibulkou 🙂
ahojte , dnes dojeme zo vcera kyslu salatovu polievku a druhe budu strapacky - halusky s kyslou kapustou 🙂
@ivi163 na spodok pod zemiačky som dala trošku oleja, na to posolené zemiačky nakrájané na kolieska a na to rybku posypanú korením na ryby. Piekla som to asi cca 30 min. Všetko som zabalila do takého balíčka, po pol hodine som to otvorila a keď už zemiačky sú hotové obyčajne dám kúsok masla posypem syrom, a vňaťkou a otvorené ešte tak cca 5 min. nechám - zabalím a podávam - deti to volajú prekvapenie aj keď dobre vedia čo tam je 😀 😀 😀 . Ale teraz som syr nedávala lebo dcéra mala hnačku. ☹ . Ale inak je to rýchle a super.
No a dnes na večeru a zajtra na obed bude karfiolová polievka s krupicovými haluškami a francúzske zemiaky a v nedeľu asi gyros + opekané zemiaky, alebo mäsko na prírodno s mrkvičkou.
My dnes len rýchlovka mrkvovo zemiaková polievka a špagety s paradajkovou omáčkou a syrom
dnes pečiem pizzu 🙂) hmm ale rozvoniava 😉
Dnes bude konecne nieco masove pre chlapov; svieckova s bravcovou panenkou a cestovinami
Tekvicova polievka, zeleninove karbonatky so salatom 🙂
Kukuricova polievka, kuracie stehna dusene na paradajkach, ryza.
Dnes bude Sosovicova polievocka a Bravcove zapekane v smotanovo sampionovej omacke a pecene zemiaky s cibulkou a slaninkou
aj ja robim šošovicovú polievku na kyslo plus čevapčiči - - mnam s atesim ani neviem na čo viac 🙂
dnes cesnakova polievka a rybie file zemiakova kaša ,nazbierala som ešte plno paradajok tak budem varit pretlak
dnes nic, objednam si 🙂 ale na vikend mam naplanovane robit bryndzovu polievku, a bravcove na prirodne a bud s broskynou a syrom, alebo len ciste na prirodne a k tomu potom dressing z kyslej smotany. No a k tomu ako priloha hranolky a ryza.
baby co poviete na toto?? http://tana-catering.blogspot.sk/2012/02/cigans...
@sisanka ten recept poznam z varechy,jedla som u mami a chutilo nam 🙂 mame radi pecienku
@mysiatkoo vyzera super 😝 😵 tie poskladane recepty su originalne,ja to tiez niekedy praktizujem 😉
@lululka555 super lebo to vyzera fajne a tak to skusim urobit dnes na veceru 🙂
ja dnes klasika: bryndzové halušky...rýchle a chutné 🙂
Dnes rychlovka, paradajková polievka a broskyňové gule 🙂
zajtra ani šaaaaajnu nemám 😖

@soniatko gratulujem k dcerke,želám vela zdravíčka 🙂