icon

Čo dnes varíte? Dajte inšpiráciu

ozi
12. jan 2010

Nikde som to tu nevidela, tak to hádam nezamknú 😝

Neviem ako vy, ale ja vždy mám najväčší problém vymyslieť, čo navariť, tak píšte dačo na inšpiráciu.

babush
4. okt 2012

dnes rajcinova polievka s ryzou, a obratene havadzie rezne so zemiakovou kasou a mrkvovo-jablkovym salatom k tomu

fordikford
4. okt 2012

@danielaj to si piekla ten čaj aj s tym papierom chcem robit tak sa pytam môžu tam ist aj dule?

micka12
4. okt 2012

@abriela dáš mi prosím ťa recept na ten koláčik ? 🙂

fordikford
4. okt 2012

@janka256 ved ich zavar alebo obvar a zamraz potom su z podpiniek dobre faširky

micka12
4. okt 2012

@abriela dakujem vyskúsam 🙂

natal12
4. okt 2012

zahustujete niecim rajcinovu polievku ???

abriela
4. okt 2012

@natal12 ja chlebom.
Videla som na markize, ako varil kuchar polievku, vyskusala som a varim uz takto a nielen paradajkovu. Namocis chlieb, das varit, cakas kym sa rozvari, alebo rozmixujes (ja mixujem), potom pridas paradajkovy pretlak a bezne korenie co davas do polievky. Polievka je husta a chutna. Na vrch uz davam len syr.

nakup
4. okt 2012

@joannas nie daš piškóty 1 pochúťkovú smotanu (ps) vanilkový cukor a cukor podľa chuti piškóty ps s kakaom a cukrom vymiešam dám na piškóty a 3 vrstva kyslejšia lekvár alebo ovocie cukor medzi tým piškóty a ovocná smotana dám do chladničky a keď piškóty zmäknú tak sa papa 😉

janka256
4. okt 2012

@fordikford vdaka najprv skusim nieco ukuchtit a ked mm este donesie potom nejako uskladnim aj ked neviem jak deti to prinutim jest hubkam sa dajako vyhybaju 😉

titkovamiriam
4. okt 2012

@lencyca u nas v cba obchode,no mozno ju je dostat aj inde.mali viac druhov tak urcite este kupim 😉

mysiatkoo
4. okt 2012

dnesna svagrinina mnamka - jablka, mak, orechy,cokoska...

happy8051
4. okt 2012

moj spaldovy chlebik 🙂 je uzasnyyyyy, hotovy za 40 minut 🙂

danielaj
5. okt 2012

@fordikford ano dala som si papier na pečenie, ale nemusí byť, dule? podľa mňa môžu, budeš to ma´t ešte viac voňavé od nich 😉

nikita308
5. okt 2012

@nanulik S tou tvojou včerajšou polievkou si ma inšpirovala, takže dnes ružičková polievka a halušky s tvarohom alebo vajíčkové (ako kto bude mať chuť) a Bomba jablčník... a ešte aj parížsky šalátik... 🙂

nanulik
5. okt 2012

@nikita308 no polievka nemala velký uspech, nabuduce tam dám párky. ale ešte ju dnes budeme jesť. nie sme takí bohatí aby sme mohli vyhadzovať

snu
5. okt 2012

@danielaj ahoj,, no s laskou,,len tolko som pri nej nadavala 😀 ako aj dnes rano,pridem a usko zlomene,, to tie kupovane potahove hmoty,, jaaaaj co si doma neurobis, to stoji za prd 🙂
inak pekne ranko

luciferova
5. okt 2012

@garonka nepamatas na ktorej strane sa vyskytuje ten irsinin recept na maso? Ked ho tak chvalis, skusila by som 🙂

snu
5. okt 2012

tak ja dnes len odtialko obkukane syrove fasirky a varene zemiacky a vyhybam sa kuchyni,domu,, neupratujem,, pojdem na celodennu prechadzku s detmi 😀 mamicka strajkuje 😀

womankc
5. okt 2012

@atiatko http://varecha.pravda.sk/recepty/divina-na-cerv... osvedčený spôsob prípravy a veľmi chutné

clarissa
5. okt 2012

Milujem tuto temu,lebo tu vzdy vladne pokoj,ziadne vadenie a natahovanie,len slinky tu tecu 😀 😅 Tak my sme mali vcera rizoto a dnes bude bravcove na sampionoch s ryzou a asi aj nejaky salatik urobim,mrkvovy al.uhorkovy 😉

danielaj
5. okt 2012

dnes varím falošnú kuraciu polievku s cukinovej dužiny so zeleninkou a slížikmi, zeleninovo-sójové fašírky, špenát, zemiaky 😉

sisanka
5. okt 2012

ja mam dnes v plane robit zemlovku z vianocky co ostala s tvarohom, mm si pyta spagety s plodmi mora a ja mam este chut na cuketovy kolac - takze uvidime co nakoniec zvitazi, mozno aj vsetko a zajtra nemusim varit na obed a poobede ideme na grilovacku 😀 a v nedelu ma krsniatko meninky tak pojdeme na obed k nim,super 😉 zase nebudem cez vikend varit 😀

womankc
5. okt 2012

@irsina83 prosím recept na pohánkové fašírky ďakujem

raszuz
5. okt 2012

ahojte, dlho som vás len čítala, naberala inšpiráciu a dnes som sa rozhodla prispieť 🙂. Takže dnes dojeme vyprážanú pečeň od včera so zemiakmi, tatarkou; zajtra hovädzia polievka a francúzske zemiaky; v nedeľu polievka od soboty a bravčové alebo kuracie obalené len v múke, opražené s cibuľovo-zemiakovým šalátom

womankc
5. okt 2012

@snu prečo veď je krásna

womankc
5. okt 2012

@janka256 jani z tých podpňoviek / u nás václavky , alebo michalky/ je hantastické dusené hovädzie , sú veľmi chutné a voňavé a sú výborné aj takto, toto robievala moja mamina a ja som to zbožňovala , podusíš václavky na cibuľke a najlepšie na masti osolené , okorenené č.korením a podrveným kmínom do mäkka a keď je to hotové tak to vmiešaš do uverených a popučených zemiakov, volá sa to u nás smetisko a je to fantastické a jednoduché jedlo, ja takto robím aj rizoto s nimi je to ako mäsko

womankc
5. okt 2012

@lubenka96 ja keď nemám inšpiráciu, tak si večer sadnem, vyberiem všetky svoje kuchárky, zošity, odstrižky receptov a siahodlho sa v tom vyhrabujem až nejakú inšpiráciu nájdem a dobre padne si to aj tu poprelistovávať, aj tu som sa veru už inšpirovala na všeličo